Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak állítólagGame90 írta:Ha 3mas holtverseny van, akkor állítólag csak 3.-ok vagyunk.VictorValdes19 írta:hát hogy amikor hármas holtverseny van akkor mi dönt
Ha 3mas holtverseny van, akkor állítólag csak 3.-ok vagyunk.VictorValdes19 írta:hát hogy amikor hármas holtverseny van akkor mi dönt
Akkor az,hogy a 3 csapat az egymáselleni meccseken mennyi pontot szerzett összesenVictorValdes19 írta:hát hogy amikor hármas holtverseny van akkor mi dönt
Sztnem ilyesmire:lionelmessi19 írta:Pontosan mire gondolsz?VictorValdes19 írta:nem tudna valaki adni egy olyan táblázatott mint tegnap a nyiregyházán volt hogy 1.egymás ellen eredmény dönt
megsatöbbi....
Pontosan mire gondolsz?VictorValdes19 írta:nem tudna valaki adni egy olyan táblázatott mint tegnap a nyiregyházán volt hogy 1.egymás ellen eredmény dönt
megsatöbbi....
Picit olvass lejjebb Los!Los Banditos írta:Nekem az is jó, ha a Real és mi is csak döntetlent játszunk, és a Sevilla nyer, mert 3-as holtversenynél a gólkülönbség dönt.![]()
![]()
Az biztos. Tamás leírta a lényeget.aynas írta: (megint nem leszek népszerű)
Én még nagyon bízom.Miki írta:Olvastam a Camp Nou statisztikáit,akik nagyon bíznak még a bajnoki címükben nekik ajánlom:
Game90 írta:Nem hinném, hogy 3. lennénk. Lehetetlen 102 %, hogy legyőzzük a Nasticot a Real meg játszik egy x-et és máris jók vagyunk
Így legyenGame90 írta:Nem hinném, hogy 3. lennénk. Lehetetlenlionelmessi19 írta:Ráadásul az utsónál mi csak 3.ok vagyunk.102 %, hogy legyőzzük a Nasticot
a Real meg játszik egy x-et és máris jók vagyunk
A próféta szóljon Belőled! Kívánom, hogy legyen igazad!Game90 írta:Nem hinném, hogy 3. lennénk. Lehetetlenlionelmessi19 írta:Ráadásul az utsónál mi csak 3.ok vagyunk.102 %, hogy legyőzzük a Nasticot
a Real meg játszik egy x-et és máris jók vagyunk
Akik rendszeres olvasói a fórumnak, ismernek: rendszeres kritikusa vagyok a csapatnak az idei teljesítménye miatt. De a te mostani hsz-id vérlázítók. És különben is: honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy diLeTTánsnak nevezz bárkit is? A leírt véleményeket el kell olvasni, és el kell fogadni, nem kötelező velük egyet érteni. Lehet vitatkozni, de egymás minősítésétől tartózkodjunk.aynas írta:hát nem akarok csúnyákat írni, de itt sztem páran dilletánsak az ziher (megint nem leszek népszerű)
tamudot kinek kellett volna fognia? thuram a két gólnál hol helyezkedett?
nézzétek már meg a meccs összefoglalóját. már a 2. percben gólt rúghatott volna az espanol, csak a spori egy még egyvonalnak sem nevezhető szitut beintett. nem tanultunk a hibákból, az első gólból. nekünk lesreállítással kellett kísérletezni a 89. percben. márcsak emiatt a debil felfogás miatt is megérdemeljünk a sorsunkat.
NINCS MÉG EGY ILYEN SZERENCSÉTLEN CSAPAT, MINT A BARCA
Nem hinném, hogy 3. lennénk. Lehetetlenlionelmessi19 írta:Ráadásul az utsónál mi csak 3.ok vagyunk.
Értsd már meg te póré, hogy ez nem kispálya! Itt nem emberfogás megy, hanem lesreállítás. A 2. gólnál Oleguer ragadt be, nem Thuram. Atya Úr Isten, beragadt az első gólnál. Ezért el kell kezdeni huhogni meg a távozását követelniaynas írta:hát nem akarok csúnyákat írni, de itt sztem páran dilletánsak az ziher (megint nem leszek népszerű)
tamudot kinek kellett volna fognia? thuram a két gólnál hol helyezkedett?
nézzétek már meg a meccs összefoglalóját. már a 2. percben gólt rúghatott volna az espanol, csak a spori egy még egyvonalnak sem nevezhető szitut beintett. nem tanultunk a hibákból, az első gólból. nekünk lesreállítással kellett kísérletezni a 89. percben. márcsak emiatt a debil felfogás miatt is megérdemeljünk a sorsunkat.
NINCS MÉG EGY ILYEN SZERENCSÉTLEN CSAPAT, MINT A BARCA
Ráadásul az utsónál mi csak 3.ok vagyunk.- With Barça and Madrid with the same number of points, Madrid win.
- With Barça and Sevilla with the same number of points, Barça win.
- With Madrid and Sevilla with the same number of points, Madrid win.
- If all three teams are equal on points, Madrid win.