Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
LG írta:En nem láttam a meccsett, de biztos nagy lehetett. cétonyaldo mutogatottBoixos írta:kemény volt az arsenal-mu. sajnálom a londoniakat, de tény, h a mu jobb volt. azért a ronaldo gyerekért csak bementem volna, a kis mutogatásakor az első gólja után. viszont az o'shea mekkora gólt rúgott... pedig nem erről híres.![]()
Mekkora ****
Enrique írta:Ma már a 2. volt...
Légyszíves.
En nem láttam a meccsett, de biztos nagy lehetett. cétonyaldo mutogatottBoixos írta:kemény volt az arsenal-mu. sajnálom a londoniakat, de tény, h a mu jobb volt. azért a ronaldo gyerekért csak bementem volna, a kis mutogatásakor az első gólja után. viszont az o'shea mekkora gólt rúgott... pedig nem erről híres.
Még egy videó a tegnapi meccsről! : Gera vs. Királyredlions írta:Egy király, egy Gera gólpassz
A végeredmény 2-2!
REmélem nyernek az ágyúsok.ronaldo írta:sztem az Arsenal nyer 2-1re. sajnosbár azért bizok a vörös
![]()
-ben
na és lesz még egy szuper rangado WBA Palace. azt se tudom melyiknek szurkoljak. sztem 2-0 a Palacenak
Mind2ot utállom, de a muuut jobban! Ugy h ArsenalEnrique írta:MU győzelmet várok!Bodi írta:Holnap a hétközi fordulóban Arsenal-Manchester meccs.
Ti mit vártok???
Aki itt kikap,az végleg lemondha a bajnoki címről,bár szerintem már így is eldőlt az egész.![]()
Nagyon jók sztem most, jobbak mint az arsenal.
MU győzelmet várok!Bodi írta:Holnap a hétközi fordulóban Arsenal-Manchester meccs.
Ti mit vártok???
Aki itt kikap,az végleg lemondha a bajnoki címről,bár szerintem már így is eldőlt az egész.
En utálom runyitEnrique írta:Az is nagyon nagy volt - oda se nézett, de a másik sztem nagyobb volt!Szakacs írta:Hat rooney goljai tenleg hihetetlenek voltak nem hittem a szememnek,bomba nagy golok voltak,foleg az az atelemes szeruseg
Az is nagyon nagy volt - oda se nézett, de a másik sztem nagyobb volt!Szakacs írta:Hat rooney goljai tenleg hihetetlenek voltak nem hittem a szememnek,bomba nagy golok voltak,foleg az az atelemes szeruseg