Te ilyen "retek" helyekre jársz

Én is, én is!!!
(az előző hsz-ben a 'zseniket' természetesen idézőjelben volt ám!

Mint Norbi írta minden szombaton 17-19 ig van a foci.Atesz írta:gnorbert írta:Atesz!
Ide - "minden szombaton (17-19óra) van foci, ha gondolod járj erre: Csepel, Karácsony Sándor Ált. Iskola" - simán jöhetsz![]()
Van amikor sokan vagyunk, van amikor kevesen, de játszani biztos fox!
És ez hogy működik??? Mennyi pénz, meg ilyenek??
gnorbert írta:Atesz!
Ide - "minden szombaton (17-19óra) van foci, ha gondolod járj erre: Csepel, Karácsony Sándor Ált. Iskola" - simán jöhetsz![]()
Van amikor sokan vagyunk, van amikor kevesen, de játszani biztos fox!
És ezzel együtt Te kikerültél a csapatból...Perrero írta:nekem köszönhető, hogy a csapatba kerültek, ugyanis volt egy augusztus végi forumtalálkozó... amit ÉN szerveztem...gnorbert írta:Hááát, vidéki futballsztárokkal (Vito; Antiimperialista) kivételezünk![]()
Ám Ők sem Tornára ill. Selejtezőre jöttek először...és ott láttuk őket elöször jáccani
Én erre gondoltam.A csapat legrégebbi/legvénebb tagjai 2004. novembere óta játszanak együtt.Minden szombaton (17-19óra) van foci, ha gondolod járj erre: Csepel, Karácsony Sándor Ált. Iskola
Atesz írta:Ide bárki mehet???
Vagy ez hogy van?
Zozzy 5 írta:Ide bárki jelentkezhet?
gnorbert írta:nem
gnorbert írta:A csapat legrégebbi/legvénebb tagjai 2004. novembere óta játszanak együtt.Minden szombaton (17-19óra) van foci, ha gondolod járj erre: Csepel, Karácsony Sándor Ált. Iskola
Ok! Akkor vedd úgy, hogy felajánlottam...Vito írta:ajánljatok fel hárommillióeurót!
viccen kívül: a július elejei dátumtól fázok egy kicsit, ugyanis jelen pillanatban alig tudok ráállni a lábamra, mert a kapusunk leamortizált a szerdai focin.
ha teljes értékű munkát tudok végezni és itthon is leszek, akkor nincs akadálya a dolognak, a részleteket majd megbeszéljük.
Ja, igen, ezt elfelejtettem. Bocs...Bercy írta:Tudtommal Vito az A keretbe tartozik!
De már szóltam neki a tornáról!
Tudtommal Vito az A keretbe tartozik!antiimperialista írta:Ha minden igaz, rám számíthatsz! Értesítem Vitot...gnorbert írta:SELEJTEZŐ
időpont: 2007. július 7. (start: 10 óra)
helyszín: TippMix Aréna (Fehérvári út)