redlions írta:Sírtok- rítok itt Bojinov miatt, ahelyett, hogy örülnétek Maxi Lopeznek!

(Ő is nagy tehetség és
legalább van EU-s útlevele. Bojinovnak próblémát okozna még egy darabig...) Nem értem miért nem őrülök azoknak, akik itt vannak. A nyári igazolási szezon meg messze van...
Maxi Lopeznek sztem mindenki nagyon örül, DE ő még akkor is fekete bárány, hogy mennyire fog feküdni neki a spanyol foci. Bojinov már bizonyított az olaszban, de ettől függetlenül én nagyon bízom Maxiban, és amikor felmerült a neve nagyon megörültem, mert már régóta hallottam a nevét, és szívből kívántam hogy őt igazoljuk le.
A nyári átigazolási szezon még messze van, de a télinek már vége, és lassan it lesz április-május, amikor már elkezdődnek áltlában a tárgyalások, puhatolózások. És az most islátszik hogy nyáron ezen a kereten is lesz mit erősíteni.
(nem hinném hogy bevezetik azt hogy x számú saját játékosnak kell játszania meccsenként, mert ezzel rengeteg nagycsapat gondba lenne sztem. És az a vezetőknek sem érdekük hogy a nagyklubbokat szivassák)