Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remelem nem adjuk el cserenek jobbat nem is kivanhatnank szerintembarca99 írta:Még simán eladhatjuk.Mondjuk ha jó a Copán akkor csere védő/vkp-nak nagyon jó.
Jól láttadÁdám02 írta:Hát ha jól láttam középső védő!Bodi írta:Marquez milyen poszton játszik a Copan?
Sajnos még egy meccsét sem láttam.
Szntem is megérdemel 1évet..de vkp poszton...szntem.varga tamás írta:Ha Deco, Rijkaard megérdemel még egy esélyt, akkor Rafa Márquez is. 4 éve van itt, ebből 3 idényben nagyon kimagaslóan, megbízhatóan játszott, az idei teljesítménye egy picit gyengébbre sikerült. Bár többet is volt sérült, mint a múltban. Remélem tehát marad, jóval többre képes az idei teljesítményénél. Meg aztán Thuramnál fiatalabb.
Nem azért..Zozzy 5 írta:Azért, mert most Chivu távolodni látszik?Atesz írta:Nem vagyok benne biztos, hogy jönni fog középső védő...
Visszanyerhetné, de Thuram és egy új belső védő melllett nálam nem rúg labdába. Ezenfelül szerintem Marquezben mindíg lesz némi kis bizonytalanság, és a hiba lehetősége, amit a középpályán még megengedhet magának a csapat, a védelemben már nem.Atesz írta:Mért ne nyerhetné vissza a korábbi formáját akármelyik poszton???
Mondom mi?lionelmessi19 írta:Boldog névnapot neki!
Régebben a Milanról lehetett hallani. Mostanában nem hallottam konkrét klubbokrólValaki tudja esteleg, hogy egyáltalán milyen klubok érdeklödnek érte??