Atesz írta:
Akkor úgy fogalmazok,hogy ennyi idősen még a döntő közelében sem volt Jordan...és egyik legnagyobb haverom szerint,(aki legalább akkor kosárfan mint Te,vagy Gém,vagy Slitherm,és nem utolsó sorban kummára ért is hozzá) ebben a korban Jordan nem tartott itt
Persze ez nem jelenti azt,h James elér majd arra a szintre ahova végülis elért M.J....de megvan rá minden sansza...
Viszont Jordan körül nem voltak ebben az időben ilyen kaliberű emberek, mint Gooden, Ilga, Hughes (ő annyira nem jó ide, mert ő nem igazán játszik jól), ráadásul ő már az első évétől kezdve minden évben a playoffba vitte a Bullst, míg Jamesnek ez csak a harmadik évében sikerült, amikor jócskán hoztak erősítést...
Jordan egy olyan várost hozott lázba az érkezésével, amelyiket előtte rohadtul nem érdekelte a kosárlabda, mert előtte a Bulls egy nagy rakás sz@r volt...

[/quote]
Persz ezeket tudom,nagyon bírtam M.J.t

nem fikázom,csak megállapítottam,h ennyi idősen,mint most James,szntem Ő nem tartott még itt

Igen,vitte a play offba,de akkor már idősebb volt mint LeBron....szóval elméletileg fejlődhet Jordani magasságokba az ifjú titán

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.