Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha van lehetőségünk szerintem elkéne adni .Gudjonhnsennel együtt vinné a Newcasle és nem is rosszul fizetnének értüknoname írta:HA jól tom most Edmilsonért tárgyal a Newcastle, szóval mégse olyan biztos az ő maradása.Amúgy is,Toure és Marquez sztem bőven elég vkp posztra, főleg h ha baj van, akkor Xavi és Iniesta is elég jók ott.Edmilson nyugodtam mehet Angliába!
Lampardal még foglakoznak barcelonában? Mert ha igen őt oda lehetne adni pénzel együtt , bár nem szeretem Lampardot és nem is tartom jónak de nála jobb...Scorpio írta:Azért biztos találnánk megoldást! Mondjuk Nesta jöhet cserében!kilibarca írta:Milanról volt szó a sérülés elött de így gondolom nem fizetnének érteScorpio írta:Sajnos senkinek! Vagy a Milan nem érdeklödöt?
Azért biztos találnánk megoldást! Mondjuk Nesta jöhet cserében!kilibarca írta:Milanról volt szó a sérülés elött de így gondolom nem fizetnének érteScorpio írta:Sajnos senkinek! Vagy a Milan nem érdeklödöt?
igen, csak akkor lesz gond, ha pl Touré megsérül, egy massziv, jó képességü vkp nem ártana, vagy a tartalékok közül vki. Mindenesetre nagy bajba kerülhetünk, ha Edmilson beáll, továbbra sem értem hogy nyeri el Rijkaard bizalmát.Gauchomester írta:Hát azzal pedig, hogy Yaya leigazolása is megtörtént, Edmilson pályafutása a Barcában a végéhez ért, mert én személyszerint még Márquezt is szívesebben látnám Toure cseréjeként, mint Edmilsont. Szóval ha még szeretne játszani, akkor menjen el egy számára is megfelelő helyre...Maradandót nem alkotott, de mivel sérült, lehet hogy macerás lesz az eladása...Sérült játékost is csak mi veszünk, senki más
Inkább úgy kérdezném, hogy hány volt a Barcelonában.VictorValdes19 írta:azért nem semmi ez a csávó hát pekhes egy ember gyógyuljál meg edmika és tényleg kb. hány sérülése volt pályafutása során![]()
Állítólag 1 hónap alatt felépül. Utána pedig ellehetne adniAtesz írta:Az a baj, hogy amiért most megsérült, valszeg itt fog maradni a nyakunkon...