Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát valahol sztem már leírtam, de az hogy két középpályással játszunk, gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Már idén is, amikor 3 ugy ahogy támadó szellemű kp-val álltunk fel, úgy éreztem, h az ellenfél fölényben van ott. Hát még ha kettő lenne. Még ha abból egy vkp is...Game90 írta:Mért ne?lionelmessi19 írta:Nem tudom, h mi lesz a felállás, de egyszerre a négy sztem nem lehet pályán. Abbana a pillanatban halna meg az egész.![]()
Csak nézdd meg barca99 felállását
Mért ne?lionelmessi19 írta:Nem tudom, h mi lesz a felállás, de egyszerre a négy sztem nem lehet pályán. Abbana a pillanatban halna meg az egész.
Szerintem:lionelmessi19 írta:Nemtudom, hogy mi összefüggést láttok Deco és Henry között.
Pénzből most van a klubnál elég, pályán egyáltalán nem lehet összefüggésbe hozni kettejüket.
Nem, még Ronaldinhoval sem. (mármint h hátrakerül kp-re) Kész katasztrófa lenne 4-3-3ban úgy játszani, h Ronaldinho egy a középső háromból. Gyakorlatilag két kp-vel játszanánk.
Rég láttunk, miért nem fórumozol gyakrabban?Mr. Master írta:Szerintem Ha jönne Henry és kezdö lenne, maradna ugyanez a felállás, csak akkor kkerülne a csapatbol az iniesta-deco-xavi hármasbol kettö. az egyik helyére érkezne touré, hog szilárdabb legyen a védekezés, másikuk helyére pedig Ronaldinho menne, ö pedig gondolom szabad feladatot kapna, meg amilyen jo spiler ez az henry, bármikor cserélegethetnének. arrol meg ne is beszéljünk, hogy amennyi sérülésünk van egy szezonban, azok alapján kb jo, hogyha 10szer lenne együtt a pályán ez a négyes... Mert azért meg kell hagyni, hogy mostanában Henry sem az a sérülhetetlen típusú játékos.
Ezt most nem igazán értem. Nem lenne támadóbb, de több gólt kapnánk?barca99 írta:Ezaz. A mostani 4-3-3 van ilyen támadó, mint a 4-2-3-1 lenne... Tehát nem hinném, hogy sokkal támadóbb lenne, ezért többet is kapnánk. Én örülnék neki.
Azért azt nem hiszem, hogy egy Zambi - Puyol - Chivu - Abidal védelem, maguk előtt egy Xavival és egy Touréval 3 gólokat kapna meccsenkéntRivaldo11 írta:Nem mondom, szórnánk a gólokat, az biztos. De kapnánk is. Benne van, hogy 5:3-as meccseket játszanánk... De nem bánom, ha mi lőjjük az ötöt.
Hát jó, ez a te véleményed, a másik meg az enyémRivaldo11 írta:Ronaldinho, Messi, Eto, Henry, együtt...az abszolút orrnehéz. Pláne, hogy a középpályára is kell olyan játékos, aki részt vesz a támadásokban.
Soha nem játszatnám egyszerre négyüket. Csak akkor, ha vesztésre állunk. Bár van olyan tézis, hogy hátránynál olyan játékost kell behozni, aki labdát tud szerezni.
Márpedig úgylátszik, hogy köze lesz...Rivaldo11 írta:Henrynek alapból nem szabad, hogy köze legyen Decohóz, csak ha valami brutális szerkezetváltás történik. Deco volt a sikerek egyik kulcsa. És ő tölti be a legnehezebb posztot. Ő a motor. Neki játszania kell. Ronaldinhoban is megvan a játékmesteri képesség, de nem tudna annyit gürcölni mellette, mint egy jó formában lévő, kipihent Deco.
Én csak akkor mennék bele a távozásába, ha jön Henry. Tehát akkor irányítani tudna Ronnie. De másik irányítóra még nem cserélném le.Rivaldo11 írta:Nagy hiba lenne megválni tőle. Lehet szídni a gyengébb szezon miatt, de most már kezd elegem lenni a hazó szájjal történő osztásából. Divat lett bírálni, játszon akárhogy.
Kakát nem számolva-mert ő az, akire elcserélném, de senki másra-A LEGJOBB JELENLEGI JÁTÉKMESTER! Nem tudnánk megfelelően pótolni.
Sokan jönnek ilyen Lampardokkal...![]()
Negyedét nem produkálná. Diego nem rossz, de még várhat.
Adjunk neki még egy szezont mindenképp.Ahogyan a csapatnak, úgy neki sem lehet még egy ilyen szezonja.
Ez nem tom honnan van, de a Mundon az van, h Laport nem akarta kommentálni a Decoval kapcsolatos híreket.Game90 írta:Ha tényleg azt jelenti, amit lefordítottatok, akkor nagyot változott a véleményük DecorólFrank Rijkaard írta:Laporta insinúa que Deco es prescindible
Ha tényleg azt jelenti, amit lefordítottatok, akkor nagyot változott a véleményük DecorólFrank Rijkaard írta:Laporta insinúa que Deco es prescindible
Tényleg lehet benn valami...Zozzy 5 írta:Szerintem ez a hirtelen jött hozzáállásváltozás Decoval kapcsolatban Henry érkezésének előhírnöke![]()
Amit mondjuk én nem feltétlen bánnék, ha 4-2-3-1ben nyomnánk.