Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze várható volt de nem gondoltam hogy már így elsőre engednek 5-ötZozzy 5 írta:Várható volt, hogy csak engednek belőle...Ezt viszont meg kell adni érte!Mihu írta:Igen?Frank Rijkaard írta:Hát 16 nem hinném mert a cikk szerint 15 milliót kért a LonA múltkor még 20 milláról volt szó ha jól emlékszem....
Nem olvastam a cikket amúgy...most nyári szünetben nincs kedvem angolozni, ami fontos az úgyis megjelenik magyarul...
Várható volt, hogy csak engednek belőle...Ezt viszont meg kell adni érte!Mihu írta:Igen?Frank Rijkaard írta:Hát 16 nem hinném mert a cikk szerint 15 milliót kért a LonA múltkor még 20 milláról volt szó ha jól emlékszem....
Nem olvastam a cikket amúgy...most nyári szünetben nincs kedvem angolozni, ami fontos az úgyis megjelenik magyarul...
Igen?Frank Rijkaard írta:Hát 16 nem hinném mert a cikk szerint 15 milliót kért a Lon
Én szerintem a megállapodás olyan 14-16 körül lesz....Frank Rijkaard írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=335670
EZ AZ! EZ AZ!
Végre a vezetőség hihetetlen jól munkálkodik.
Most Abidal 9 millió eurós ajánlatát emelték 12 millióra.
Csak így tovább, s mindannyiunk vágya beigazolódik.![]()
![]()
Már az Henry topicba régen be lett másolvazolinho15 írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=335827
Henry is már megérkezett Barcelonába!!!!
Próbálj meg helyesen írni.Game90 írta:Bocsi...fcbarcelonazsombi írta:Aszt úgy tudjátok, hogy Chivut egy magyar fedeszte fel népszerint Bölöni László. 2000 EB nagy felfedzetje volt . Majd 2002 már az Ajax játékosaként Hollandia legjobb játékasának választoták.![]()
Bocsi...fcbarcelonazsombi írta:Aszt úgy tudjátok, hogy Chivut egy magyar fedeszte fel népszerint Bölöni László. 2000 EB nagy felfedzetje volt . Majd 2002 már az Ajax játékosaként Hollandia legjobb játékasának választoták.
Nem csoda! Bölöni nagyon jó!fcbarcelonazsombi írta:Aszt úgy tudjátok, hogy Chivut egy magyar fedeszte fel népszerint Bölöni László. 2000 EB nagy felfedzetje volt . Majd 2002 már az Ajax játékosaként Hollandia legjobb játékasának választoták.
De azért ő sosem volt annyira híres a szabadrúgásgóljairól mint ChivuSlither írta:Anno van Bronkhorst sem lőtte rosszul a szabikat, mégsem kapott egyetlen lehetőséget sem.barca99 írta:Viszont Chivu bal lábas... tehát azon a "poszton" csak ő van. Sztem ha olyan a szög, remélem ő az első számú lövő.
Anno van Bronkhorst sem lőtte rosszul a szabikat, mégsem kapott egyetlen lehetőséget sem.barca99 írta:Viszont Chivu bal lábas... tehát azon a "poszton" csak ő van. Sztem ha olyan a szög, remélem ő az első számú lövő.
Ez is igaz...a távoliakat úgyis Marques fogja lőni....vagy Henry és utánna megkérdezi Frankie-től hogy It's enough?barca99 írta:Viszont Chivu bal lábas... tehát azon a "poszton" csak ő van. Sztem ha olyan a szög, remélem ő az első számú lövő.