Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VAn der Vaartot sztem de inkább Torres(nb.nb.nb írta:Ha már a hollandokról esik szó, Guily helyére jöhetne van der Vaart. őt szívesen látnám barca mezben. de nem tom h álltok a cselezőgéppel c. ronaldoval...
Enrique írta:Öhm...![]()
De hogy gondoltad hogy középre megy Ronnie? Eto'o mögé, és akkor a Xavi-Deco 2ősből vennél ki vkit?Barcaforever írta: Mindig van 1 aki máshogy látja.Most én lexek az.Nekem az a felállás jobban teccene h Dinho középen és egy igazi ballközéppályás balloldalt.Mondjuk van der Vaart.Nekm nagyon teccik a fiú.Lehet úgy járnánk vele mint Chelsea Robbennel.
Nem ide kapcsolódik de azért a hollandok megint kineveltek jó pár játékost.
Mindig van 1 aki máshogy látja.Most én lexek az.LG írta:En is látom, h Deco kell a csapatbaLaja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
És Ronnie tényleg a balszélen játszott tavaly tavasszal, ott indult be neki a játék! Én nem tudom mások milyen meccseket néztek tavasszal?
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.Sztem o a világ legjobb irányítoja.
Ez természetes. Xaviról már tudjuk 8 éve hogy milyen. Most csak azért emeltem ki Decot mert vele kapcsolatban kicsit úgy érzem megosztott a közvélmény, és a szurkerek. De természetesen Deco és Xavi együtt ilyen hatékony.Xavi írta:Max. igazad van, hozzátenném , hogy Deco mellett Xavi is ilyen aki remekül támad és védekezik is egyben. Rengeteget melóznak ám minden meccsen.
Max. igazad van, hozzátenném , hogy Deco mellett Xavi is ilyen aki remekül támad és védekezik is egyben. Rengeteget melóznak ám minden meccsen.Robben nekem is a kedvencem. Hihetetlen játékos, csak kár hogy lehetetlen megvenni. Deco nagyon jó játékos, de van akit jobban el tudnék képzelni( pl. D'allessandro, nagyon csipázom). De Decot nagyon nehéz lenne pótolni mert olyan játékos kell aki tud és védekezik is rendesen.
Sztem o a legjobb, de nem baj, ha Te mást jobbnak tartasz. Azért érdekelne, ki(K)re gondoltálLG írta:azért vannak nála jobbak...Laja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
És Ronnie tényleg a balszélen játszott tavaly tavasszal, ott indult be neki a játék! Én nem tudom mások milyen meccseket néztek tavasszal?
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.
En is látom, h Deco kell a csapatbaSztem o a világ legjobb irányítoja.
En is látom, h Deco kell a csapatbaLaja írta:Végre valaki rajtam kívűl is látja - Cooltiszo -, hogy Deco minek kell ebbe a csapatba! De ezzel kapcsolatban már valamelyik topicban írtam egy hosszabb kifejtőt.
A Sevilla elleni meccs első félidejénak felállására visszatérve egy gondolat - Guily játszott középen Eto'o meg a jobb oldalon -, már azt nézte Rijjkard, hogy Eto'o mit tud majd ott nyújtani, ha esetleg együtt kell játszatni Maxi Lopezzel, aki természetesen középen játszana.
Nem lenne a versenytársa.Blasko írta:Én S. Wright-Phillipset látnám nagyon szívesen ebben a csapatban.Nagyon fiatal, gyors,technikás és legalább lenne GIULYnek egy versenytársa![]()
![]()