Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
na akkor újabb nyűg: az avatar, amit beállítottam, miért nem látszik?
legalábbis én nem látom...
legalábbis én nem látom...
Köszi, így működik. Azért lehet a gond, mert a másik fórumon az utsó oldalon vannak az új hsz-ek, nálatok meg az elsőn. A narancssárga is működik

lionelmessi19 írta:Most én is kipróbáltam amit mondasz, és nekem sem jó.
Csináld úgy, hogy nem a hsz ikonra kattintasz, hanem a topic nevére, úgy ugyanúgy a legutolsó hsz-eket látod, és bejön az is elvileg, amit legutoljára írtak.
Illetve még az új hsz-ek jelzése: narancssárgán kell világítani minden topicnak, amiben új általad még nem olvasott hsz van. ez nincs meg?
- Andris
- Adminisztrátor
Most én is kipróbáltam amit mondasz, és nekem sem jó.
Csináld úgy, hogy nem a hsz ikonra kattintasz, hanem a topic nevére, úgy ugyanúgy a legutolsó hsz-eket látod, és bejön az is elvileg, amit legutoljára írtak.
Illetve még az új hsz-ek jelzése: narancssárgán kell világítani minden topicnak, amiben új általad még nem olvasott hsz van. ez nincs meg?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
a jelenlegi jó példa lesz: most jöttem fel az oldalra, atartalomjegyzéknél láttam a hozzászólásodat, meg akartam nézni, tehát jobb szélen rákattintottam a neved melletti hsz ikonra. És utolsónak a saját hsz-emet láttam. A tiedet csak úgy tudtam megnézni, hogy ellapoztam és vissza. Amúgy a fórum nekem nem jelez
de megnézem mit állítottam be rosszul. Viszont a jelenség nem normális, mert més lapon ugyanez a fórumprogi tökéletesen reagál....

lionelmessi19 írta:Hát nem normális, de nem is egészen értem h mit mondasz, kicsit zavaros.
Tehát a fórum nem jelzi neked ha új hsz-ek érkeznek adott topicba?
- Andris
- Adminisztrátor
Hát nem normális, de nem is egészen értem h mit mondasz, kicsit zavaros.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mégegy kérdés: Amikor látom a tartalomjegyzéknél, hogy valaki hozzászólt egy témához, az adott fórumon miért nem látszik az utolsó hozzászólás? Kivétel a sajátom, azt azonnal látom, ám másét nem
Ez normális? Vagy van valami trükk?

Ez normális? Vagy van valami trükk?
Sziasztok,
A rangadás, vagy rangkapás mi alapján, hogyan történik. Keresgéltem, de nem találtam semmi idevágót...
köszönöm
A rangadás, vagy rangkapás mi alapján, hogyan történik. Keresgéltem, de nem találtam semmi idevágót...
köszönöm
- Andris
- Adminisztrátor
Megint nem, ugyanis év szavazása !2007! csak egyszer van egy életben.Evilgrim írta:Nem lesz megint "Az év szavazása 2007"?

Decemberben lesz amugy, akkor szokott lenni.
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Ha minden igaz, a hírek közt már olvashatod holnap, vagy akár ebben a pillanatban, ha olvasgatsz a La liga topicban.Mezner2 írta:Bocsi a bajnoki menetrend mikor lessz feltéve ? Köszi
Mes que un club Barca

- József Attila
- József Attila
Bocsi a bajnoki menetrend mikor lessz feltéve ? Köszi
Mes que un club Barca
Mes que un club Barca
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Lehet egyenlőre még nem működik jól.Evilgrim írta:én hozzászólásainak keresése-erre rákattintok és ezt írja:
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'search_time' in 'where clause'
DELETE FROM forum_search_results WHERE search_time < 1183214016
Line : 658
File : search.php
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Szerkesztő-, Modi-És Billentyűkoptató Fórumozó Komáim!
Nem szóltatok!!!
Túlszaladtam a 800. hsz.-emen és senki nem bök oldalba, hogy:
-Hülye Krojf! Örömködj és hálálkodj minden fűnek, fának, hogy
elérted ezt a satnya 800 beírást! Csóri Krojf, csak 800...!
Azt hiszed, te nyurga csontrakéta, hogy az valami?
Na ne csinálgassál már, röhög az összes vakbelem!"
Nos, szóval ölelek mindenkit és irgalom nélkül hajtok a
900 felé!
Egyébként sem tudok Nélkületek élni!!!
Visca, Barca! Visca, Catalunya! Visca, Eurobarca!
Pofátlankodta ide ezt Nektek Krojf komátok.
Nem szóltatok!!!
Túlszaladtam a 800. hsz.-emen és senki nem bök oldalba, hogy:
-Hülye Krojf! Örömködj és hálálkodj minden fűnek, fának, hogy
elérted ezt a satnya 800 beírást! Csóri Krojf, csak 800...!
Azt hiszed, te nyurga csontrakéta, hogy az valami?
Na ne csinálgassál már, röhög az összes vakbelem!"
Nos, szóval ölelek mindenkit és irgalom nélkül hajtok a
900 felé!
Egyébként sem tudok Nélkületek élni!!!
Visca, Barca! Visca, Catalunya! Visca, Eurobarca!
Pofátlankodta ide ezt Nektek Krojf komátok.
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
én hozzászólásainak keresése-erre rákattintok és ezt írja:
DEBUG MODE
DEBUG MODE

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
ÁÁ, bazz, köszi mindenkinek a segítséget, de annyira hülye vagyok, csupán annyi kellett volna még, hogy az elejére, s végére is tettem [img], csak a végénél nem tettem /-tgrecki írta:És a végére tettél [/img]-t? Én két perce raktam be ezt a képet...Gauchomester írta:Bocs Slither, nem idegesítek a jövőben senkit sem, előbb körülnézek, de feltöltöttem egy megfelelő méretű képet, a képfeltöltésnél kijött a 4 lehetőség, a legalsót kimásoltam, mint ahogy az Enrique írásában is le van írva, minden oké, a BBCode NINCS kikapcsolva, elétettem [img], de nem jelent meg semmi

-
- Hírhozó-cikkíró
És a végére tettél [/img]-t? Én két perce raktam be ezt a képet...Gauchomester írta:Bocs Slither, nem idegesítek a jövőben senkit sem, előbb körülnézek, de feltöltöttem egy megfelelő méretű képet, a képfeltöltésnél kijött a 4 lehetőség, a legalsót kimásoltam, mint ahogy az Enrique írásában is le van írva, minden oké, a BBCode NINCS kikapcsolva, elétettem [img], de nem jelent meg semmi
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Bocs Slither, nem idegesítek a jövőben senkit sem, előbb körülnézek, de feltöltöttem egy megfelelő méretű képet, a képfeltöltésnél kijött a 4 lehetőség, a legalsót kimásoltam, mint ahogy az Enrique írásában is le van írva, minden oké, a BBCode NINCS kikapcsolva, elétettem [img], de nem jelent meg semmi
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
"BBCode kikapcsolása a hozzászólásban" rész a profilodban ne legyen kikapcsolva.Gauchomester írta:Tudom,. hogy nem értek az ilyenekhez, de azért ennyire hülye nem vagyok, magyarul ezzel az [img] cuccal már próbálkoztam...Evilgrim írta:[img]link[/img]Gauchomester írta:Hello, olyan kérdésem lenne, hogy az aláíráshoz nem usebart, hanem sima képet hogyan tudok betenni, mert akárhányszor belinkelek egyet oda, ahová az aláírást kell írni, nem történik semmi![]()

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Akkor lehet,hogy hibás a link különben mennie kéne..Gauchomester írta: Tudom,. hogy nem értek az ilyenekhez, de azért ennyire hülye nem vagyok, magyarul ezzel az [img] cuccal már próbálkoztam...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Úgy kell, ahogy a fórumba is beteszedGauchomester írta:Hello, olyan kérdésem lenne, hogy az aláíráshoz nem usebart, hanem sima képet hogyan tudok betenni, mert akárhányszor belinkelek egyet oda, ahová az aláírást kell írni, nem történik semmi![]()

Amúgy ki kéne tenni egy nagy elhívás a honlap elejére, hogy az újak olvassák már el ezt.