Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dos Santos biztos, hogy jön, Krkic valószinűleg kölcsön lesz adva.skadi írta:most akkor jönnek fel mind a ketten,vagy bojan meg ykölcsönbe?
Sztem nincsen. Ott Giova van.sasi1 írta:Bojan Krkic kint vam egyáltalán Kanadában az U20-as VB-n???
Mert Uruguay ellen nem játszott, csak Valiente.
Tényleg, volt itt hír róla? Mert ha igen, akk lemaradtam, de fater mondta, h látta a tv-ben, és állítólag 5 gólt lőtt és kumma jól játszott a próbajátékon, és már csak a szülők engedélyére várnak a La Masiából.szekszinho94 írta:császtok
és mit gondoltok Hoós Patrikrol??![]()
Majd kiderül mi lesz vele! Lehet felkerül, de mennyi lehetőséget kap majd! Szerintem kölcsön lenne a legjobb!Zozzy 5 írta:Bojan még 16 éves...Scorpio írta:Vagy Bojan! Azért ő is eligazolhatott volna!Őt már nagyon hamar felfedezték, és szinte már 15 évesen biztosra vehette, hogy fel fog kerülni...Szóval neki nem érte volna meg eligazolni.
Bojan még 16 éves...Scorpio írta:Vagy Bojan! Azért ő is eligazolhatott volna!
Valamennyire meg lehet. De szerintem lehetett volna még egy KIS kitartásuk. Pl: Messi vagy Dos Santos ők már fennt vannak.Scorpio írta:Igen, ő igazi játékos! Sok ilyen játékos kellene, bár aki elment kicsit azokat is megértem!Game90 írta:Hát sajnos ilyenek a spanyol szabályokPedig kik maradhattak volna itt: Fabregas, Pique, Merida stb. De szerencsére Messi hű volt a klubhoz
Igen, ő igazi játékos! Sok ilyen játékos kellene, bár aki elment kicsit azokat is megértem!Game90 írta:Hát sajnos ilyenek a spanyol szabályokPedig kik maradhattak volna itt: Fabregas, Pique, Merida stb. De szerencsére Messi hű volt a klubhoz
Hát sajnos ilyenek a spanyol szabályokScorpio írta:Azon gondolkodok, hogy a szabályon nem lehetne változtatni?
Hát én még nem hallottam rólaScorpio írta:A Liverpool három éves szerződést kötött a Barcelona utánpótláscsapatának legnagyobb sztárjával, a mindössze 16 éves Dani Pachecóval.
Köszi,h figyelmeztetszSlither írta:OFF: Mit lógsz itt a fórumon, Miki? Nem kéne a szülinapos barátnőddel tölteni a napodat?ozsimiki írta: És ennek mi köze ehhez a topichoz![]()
U.i.: slither cimbi beelőzőtt![]()
És ennek mi köze ehhez a topichozScorpio írta:A Newcastle hivatalos honlapján megjelent hír szerint a cseh válogatott védője, David Rozehnal a következő szezonban a Szarkákat erősíti. A Borussia Dortmund által is kiszemelt hátvéd a négy évre kötelezte el magát az angol együtteshez. A Paris Saint Germain angol lapjelentések szerint 4,3 millió eurót kapott a 26 éves focistáért.
És ez hogy kapcsolódik a Barca fiatalokhoz?Scorpio írta:A Newcastle hivatalos honlapján megjelent hír szerint a cseh válogatott védője, David Rozehnal a következő szezonban a Szarkákat erősíti. A Borussia Dortmund által is kiszemelt hátvéd a négy évre kötelezte el magát az angol együtteshez. A Paris Saint Germain angol lapjelentések szerint 4,3 millió eurót kapott a 26 éves focistáért.