Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A video végén a 4-es számú...na ő a MI Marc Valiantenk!!!!!:)Melkor írta:Játszik Barca játékos az U20-as VB-n?
Most néztem a spanyol-brazil (0-2-ről 4-2..!!) összefoglalóját de nem láttam ismerős arcot...
spanyol-brazil
Fradival tárgyaltak, ha jól emlékszek! Milyen nagy lenne már!FCB_gábor írta:Kellene egy külföldi csapattal szerződni és a tehetséges fiatal játékosok amíg nem kapnak megfelelő szerződést futhatnának a másik klub tulajdonjogával. Persze mindezt tökéletesen le kell zsírozni papíron.
Teszem azt ingyen átszerződnek abba a csapatba és nálunk játszanának kölcsönben, de a Barcanak lenne rájuk potom összegű elővásárlási joga.
Lehet hülyeség, de szerintem valahogy megoldható lenne.
Spanyol,B@szkfcbarcelonazsombi írta:Milyen nemzetisegu????VictorValdes19 írta:Oier Olazabal-ról nem tudna valaki berakni nekem képet(ket) már most érzem hogy ő lesz a kedvencem
Milyen nemzetisegu????VictorValdes19 írta:Oier Olazabal-ról nem tudna valaki berakni nekem képet(ket) már most érzem hogy ő lesz a kedvencem
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6568Scorpio írta:Mit érdemes róla tudni? Poszt?
Én is így vagyok ezzel.Örülök is meg nem is.Remélem végül Guddynak is megjön az esze és elmegy, így pedig Krkiv is kapna lehetőséget.Zozzy 5 írta:Na, Krkic maradna szeretne. Valamilyen szinten örülök, hogy ennyire itt akar futballozni, de a kölcsönadással szerintem is többet fejlődhet, annak ellenére, hogy ő úgy véli, az itt való edzéssel többre megy. Hát nem tudom...Mindenesetre kiváncsi leszek rá, remélem azért fog egy kis lehetőséget kapni. Szerintem az lesz, hogy ha most nem is, jövőre tuti kölcsönadják, még akkor is csak 18 éves lesz. Rengeteg ideje van még.
Krkict mindenképp kölcsön kellene szntem adni,legalább 1 évreSlither írta:Guardiola (az új B edző) azt mondta, hogy biztosan felkerül majd Bojan és Dos az A kerethez, de Krkic még talán elmehet kölcsönbe.
Hollandiába vagy egy kisebb spanyol csapathoz.skadi írta:tudjuk már kinek?