Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is most olvastam.Game90 írta:Hogy mik vannak...
Az MLSZ minden kapcsolatot megszakít a Nemzeti Sporttal:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146156
Game90 írta:Azért nem kis pénzt kaphattatok a távozó játékosokért, azokból meg tudtok igazolni majdAzt ne mondd, hogy az a 8-9 játékos közül mindegyik meghatározó volt.
Game90 írta:Mért szted máshonnan nem szoktak igazolni?Raziel írta:MEgint a DVTK.tól ment el vki,ez hihetetlen,belőllünk táplálkozik az egész NB1 és mostmár a Fradi isez nevetséges.
Nem csak a DVTK létezik.
Ja, főleg, hogy 2-3 éve két debreceni kölcsönjátékos vitte a csapatukatGame90 írta:Mért szted máshonnan nem szoktak igazolni?Raziel írta:MEgint a DVTK.tól ment el vki,ez hihetetlen,belőllünk táplálkozik az egész NB1 és mostmár a Fradi isez nevetséges.
Nem csak a DVTK létezik.
Ő dábrácánezik, valamelyik Fradi- vagy Loki-szimpatizáns meg majd őt fogja lápföldizniGame90 írta:Ádám, ez a "Dábrácán" nem kéne
Mért szted máshonnan nem szoktak igazolni?Raziel írta:MEgint a DVTK.tól ment el vki,ez hihetetlen,belőllünk táplálkozik az egész NB1 és mostmár a Fradi isez nevetséges.
Hát igen,Ti még dobogón sem voltatok,Debrecen meg bajnok lettÁdám02 írta:Hát igen mi 2-2-őt játszottunk nem ugy mint a dábrácán.A dábrácán 3-mat kapott a mattesburgtól mi meg 2-2-őt játszottunk.Nem vagyok rá büszke de mégis jobb mint kikapni!
Scorpio írta:Csank bemutatkozik
Csütörtökön mutatkozik be az Üllői úton a Ferencváros új edzője, Csank János.
A Ferencváros már a frissen kinevezett szakember irányításával kezdi meg a felkészülést a következő idényre. Csank reggel 9 órától sajtótájékoztatót tartott, majd azt követően találkozott a csapattal. Mától beindul a nagyüzem, a mintegy két és fél hetes pihenő után állnak munkába a focisták.
Természetesen ma arra is fény derül, hogy a lejárt szerződésű játékosok közül kik vesznek részt az első gyakorláson.
http://www.sportforum.hu
NB1-et nyert a Fradival! Most NB2 kell nyerni, aztán ismét jöhet NB1-es bajnoki arany!