Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaAAAAACharlie írta:Figyeltem Badi,már 250nél megváltozott,legközelebb már 500nál fog csak.![]()
C.
boggabor írta:Gyerekek az eladasal az a baj, hogy nem terulne meg Rochenbackot &M vetuk most menyit kapunk 3M? - az nem penz igy inkabb megtartani Riquelme ott 14M vettuk es egyedul a Atletico vine nekik meg penzuk sincs egyedul Saviolat, de o 30M kerult ennyit most senki sem ad marad Kluivert, de ot meg vissza kell hoznimindenkepen es nem eladni igy jo penze senkit nem tudunk eladni vagyis egyedul Rustut, de kapuse nem fizetnek sokat igy egyedul Sergiot ha jo idenye lesz a Levanteban
Az hiányozna, hogy a Sergio Garcia-t eladjuk, őrült nagy hiba lenne, fiatal és nemvéletlenül korosztályos válogatott, a hétvégén is rúgott gólt, ugyanolyan nagy lehetőséget látok benne mint Iniesta-ban, nagyon jó ötlet volt 1 évre odaadni a Levanténak legalább tapasztalatot szerez
. Ha jövőre visszajön Ő is meg Saviola is az lesz ám csak a csatársor Eto'o, Larsson, Saviola, Garcia. Szerintem S. Garciából egy jó szélsőt is lehetne nevelni, mondjuk Guily helyettesítésére
.
Most nézem én is! Egy másik fórumba már beírtam a 84. percnél!boggabor írta:En sem akarok reklamot, de lesz ez bisztos ahogy az is, hogy nyert a Sevilla
Ha az egyik oldalról nézem, akkor 3-4 millió dollár nem kis pénz! Ha jól tudom 10 millió lenne a reklám is a barca mezen.boggabor írta:Bocsi Rochenbackot 8M$ vetuk es szerintem most az ara ugy 3-4M$ koruli es remelem Ledezma vicc