Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is bírtam őket,nagy volt a Bl menetelésük,de anno a Mendieta által vezérelt Valencia megállította őket...remélem megmaradnak...noname írta:Az egyik kedvencem Angliából.Remélem jön valaki és megmenti őket, nagyon nagy kár lenne értük.
Remélem nemfog csődbe menni.el fuero írta:nb1.huNagy kár lenne értük. Nagyon sok tehetséges labdarúgó játszott/ik a klubban(Lennon, Keane...).Leeds, július 10., 10.50
A 88 éves klub jelenleg a szigetországi bajnokság harmadosztályában szerepel.
A megszűnés veszélye fenyegeti a 2001-ben még Bajnokok Ligája-elődöntős angol Leeds United labdarúgócsapatát.
Amennyiben a súlyosan eladósodott klub a jövő hétig nem talál magának új tulajdonost, csődbe megy. Az esetleges érdeklődők hétfőig jelezhetik vételi szándékukat, jelenleg azonban kevés az esély arra, hogy az 51,7 millió eurós adóssággal rendelkező egyesületet bárki is felvásárolná.
Nagy kár lenne értük. Nagyon sok tehetséges labdarúgó játszott/ik a klubban(Lennon, Keane...).Leeds, július 10., 10.50
A megszűnés veszélye fenyegeti a 2001-ben még Bajnokok Ligája-elődöntős angol Leeds United labdarúgócsapatát.
Amennyiben a súlyosan eladósodott klub a jövő hétig nem talál magának új tulajdonost, csődbe megy. Az esetleges érdeklődők hétfőig jelezhetik vételi szándékukat, jelenleg azonban kevés az esély arra, hogy az 51,7 millió eurós adóssággal rendelkező egyesületet bárki is felvásárolná.
Hát a többség biztos nem ilyen,de előfordulhat,h elmegy pár hónapra nyaralni,meg ilyenekSharkinho írta:Azt értem, de nem hinném, hogy lenne olyan szurkoló aki nem követné nyomon, hogy szeretett klubja kiket igazol, de a meccsekre kimegy...ozsimiki írta:Szntem csak neked![]()
![]()
Érthetőbben: vki nem figyeli átigazolásait a klubbnak,akkor néz egy nagyot amikor kezdődik a szezon,és a fél csapat teljesen új
Azt értem, de nem hinném, hogy lenne olyan szurkoló aki nem követné nyomon, hogy szeretett klubja kiket igazol, de a meccsekre kimegy...ozsimiki írta:Szntem csak neked![]()
![]()
Érthetőbben: vki nem figyeli átigazolásait a klubbnak,akkor néz egy nagyot amikor kezdődik a szezon,és a fél csapat teljesen új
Szntem csak nekedSharkinho írta:Az utolsó mondat csak nekem tűnik orbitális nagy baromságnak![]()
Egyenlőre igen, de majd most tolnak elé még egy 5 éves szerződést.el fuero írta:Wengernek nem 2008 júniusáig van szerződése a klubbal?
Ebben igazad van! Kizárólag a nevükre kapnak ennyi zsét...és mert annyira ide akarta hozni még anno a Chelsea...ha a szezonbeli teljesítményük után adnák a zsét nekik,akkor elég kevés lenne úgy vélemRaziel írta:És sevcsenko nem is csinált semmit,az előző idényben,Ballack sem nagyon.Terry ő mindig jó,ő megérdemli,de a másik kettőScorpio írta:
Szegény Terry, csak 115e ajánlottak, míg csúnya Sevcsenko és Ballack 130e-t kap!
Nagyon tudom sajnálni!
![]()
![]()
azért nagyon durva hogy ennyi pénzt keresnek...
Lehet szakmát tévesztettem! Én még a napi bérüket is elfogadnám éves fizetésnek!Raziel írta:És sevcsenko nem is csinált semmit,az előző idényben,Ballack sem nagyon.Terry ő mindig jó,ő megérdemli,de a másik kettőazért nagyon durva hogy ennyi pénzt keresnek...