Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zizou tényleg vashiányos, azért izzadt mindig annyira. Ebben mi a durva?Franco írta:mikor törik össze a ropit meg az etiop ropinho nem egy ilyen hozzászolás volt itt ja és nem tudom ki irta zizourol hogy vashiányos
Ez azért kissé jól esett, na...barca99 írta:Madridistán véget ért a móka mára...De látom R.M.C.F itt van.
(és akkor ide kell rakni a jelet, amiből majd egyértelmű lesz, hogy csak vicc volt)
Egy peace után lehet menni aludni.
egyenlőre nem tudni mennyiért ment a "vesztőhelyre"...álitólag sok eu-ért....azért mert több év alatt kell részletben megfizetni.Kérdeztem. Ha bszol válaszolni, akkor feleslegesen ne írjál.
Ott van,kapod folyamatosan,győzd olvasni GrECkI...Édes Pityukám... Mi történt, hogy ennyire idejöttél szópárbajozni? Miért nem reagáltál arra, amit olyan kedvesen odarittyentettem neked...
Kérdeztem. Ha bszol válaszolni, akkor feleslegesen ne írjál.Picsókpista írta:Milyen rossz egy bajnok csapatban játszani nem? Mekkora vesztőhely...besza****rok...Na mi hír Pepéről, mennyiért került a vesztőhelyre?
Semmiről, tudnillik szerintem világosan láccik hogy a legcsekélyebb komolyság sem volt a mondatomban. De mindegy ember...grecki írta:Ember, te miről beszélsz?![]()
Szerinted nem érdemli meg? 2 milkát keresett, lefogadom, még a mi izlandi csókkirályunk is többet kaszál annál.
Messinek, Iniestának, Oleguernek is ugyanúgy megemelték a fizuját anno, szóval tényleg nem értem, hogy mi a parád ezzel...
Miért nem lett sezlony?Puyolhoz szeretnék hozzászólni, mivel a kedvencem és példaképem. Írják egyesek, hogy alacsony...Semmit nem jelent, nagyszerű rugói vannak
Bátor cselekedetbárkivel felugrik
Volt egy 20 éves takony...törött orral,na az épp megverte.és nem is jellemző, hogy levegőben megverik.
Akkor Essien,Diarra mi?Egyébként a testalkata egy gladiátoréhoz hasonílt,
Ez ugye vicc? Nála Puyol sokkal jobb.A világ legjobb védői közt nálam sem Puyi az első, ha a képességeket nézzük. Az első Maldini
Ez igy van,nem is kétséges....De az, amit a Barcáért tesz, ahogy minden meccsen nyerni akar és kiteszi a szívét-lelkét a pályára és, hogy a legreménytelenebb szituációkban is biztatja a társait, az felbecsülhetetlen és példás.
Ott vannak ilyenek szerinted?Hallom, megint volt egy kis zördülés abból, hogy van egy pár gyökér mind2 oldalon. Nos, nem kell az ilyenekkel foglalkozni, megérdemlik magukat. Személy szerint nem is látogatom a Madridistát, pont az ilyenek miatt.
Milyen rossz egy bajnok csapatban játszani nem? Mekkora vesztőhely...besza****rok...Na mi hír Pepéről, mennyiért került a vesztőhelyre?
Én olvastaml már, de még nem volt linkelve.el fuero írta:ÖÖÖ...ez már volt?????
nézd, ez a gyerek real madrid 636 néven már szerepelt itt eleget a hasonló jellegű felszólalásaival. itt az ilyen hangulatfelelősökre semmi szükség sincs, a francnak sem hiányoznak ezek a lelkesen emlékeztető hozzászolások. csinálja otthon ezekkel a fesztivált, de ne itt.Franco írta:bannoljátok??