Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Atesz írta:20:44 Saviola: "Mindig ide akartam jönni!"![]()
Bár nagyon rosszul esik, ha tényleg ilyeneket nyilatkozgat...
A f.t nemlionelmessi19 írta:Amennyiben így maradnak a csapatok, ahogy most állunk, úgy érzem, nekünk nagyobb esélyünk van a bajnokságra. És nem csak egy hajszállal.Franco írta: és szeirnted ti biztos favoritok vagytok?????
De megvárnám, hogy sikerül e irányítót találnotok, vagy ismét Mária nyomja majd a passzokat.
off: Ronaldinho pályafutását keresztbetörték. Mostmár nem ő a liga legcsúfabbja.
ez az esetleg indokolatlanul nagy "bizakodás" sztem teljesen szokványos hozzáállás egy enyhén vérmesebb szurkolótól, legyen az barca, madrid v akármi más csapat híve. lehet, h ez nem túl szimpatikus egyformán mindenkinek, de sztem lazán belefér. ilyen gyerekekből egy normális csapatnál több ezer szokott állni a kanyarokban.Na várjunk csak...miért tenném szóvá ha valaki BIZAKODIK? vagy te igy nevezed azokat a HSZ-ket amikről beszéltem? Azok nagyképű , lenéző kijelentések....mint idén is voltak tucatszám.Azok nem bizakodók voltak,érdekesen fogalmaztad meg picit.
Na várjunk csak...miért tenném szóvá ha valaki BIZAKODIK? vagy te igy nevezed azokat a HSZ-ket amikről beszéltem? Azok nagyképű , lenéző kijelentések....mint idén is voltak tucatszám.Azok nem bizakodók voltak,érdekesen fogalmaztad meg picit.Picsók kolega, maradjunk annyiban, hogy ha bárki is bizakodik, akár csak egy kicsit is, és ezt le meri körmölni, akkor te jössz és írsz rá valami hasonló jelzőt.
ha szerzünk egy jo irányitot meg egy gyors szélsöt ,reyes marad akkor kiegyenlitett lessz a bajnokság ha nem sikerül akkor sokkal esélyesebbek vagytoklionelmessi19 írta:Amennyiben így maradnak a csapatok, ahogy most állunk, úgy érzem, nekünk nagyobb esélyünk van a bajnokságra. És nem csak egy hajszállal.Franco írta: és szeirnted ti biztos favoritok vagytok?????
De megvárnám, hogy sikerül e irányítót találnotok, vagy ismét Mária nyomja majd a passzokat.
off: Ronaldinho pályafutását keresztbetörték. Mostmár nem ő a liga legcsúfabbja.
Amennyiben így maradnak a csapatok, ahogy most állunk, úgy érzem, nekünk nagyobb esélyünk van a bajnokságra. És nem csak egy hajszállal.Franco írta: és szeirnted ti biztos favoritok vagytok?????
és szeirnted ti biztos favoritok vagytok?????lionelmessi19 írta:Picsók kolega, maradjunk annyiban, hogy ha bárki is bizakodik, akár csak egy kicsit is, és ezt le meri körmölni, akkor te jössz és írsz rá valami hasonló jelzőt.
Itt nem magamról beszélek, mert én nem szoktam valami óvatosan bánni a kijelentésekkel, ha úgy érzem, h simán jobbak vagyunk, akkor ezt is írom.
Picsók kolega, maradjunk annyiban, hogy ha bárki is bizakodik, akár csak egy kicsit is, és ezt le meri körmölni, akkor te jössz és írsz rá valami hasonló jelzőt.Picsókpista írta:Miért az én munkám? De az idézeten is látszik....elvan bizva a tag...Nem lesz már tétje....na persze..Itt látható RMCF kiváló munkája. Itt mindenki elbízza magát, mindenki nagyképű.
Miért az én munkám? De az idézeten is látszik....elvan bizva a tag...Nem lesz már tétje....na persze..Itt látható RMCF kiváló munkája. Itt mindenki elbízza magát, mindenki nagyképű.
nekem tetszene a Barca ellen megszerezni a 10. etlionelmessi19 írta: Én még várnék ezzel.![]()
Milyen lenne egy Klasszikus Bl döntő?![]()
Én még várnék ezzel.Franco írta:Én inkább attól félnék, hogy nehogy Bl döntőt játszunk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne félj
Én inkább attól félnék, hogy nehogy Bl döntőt játszunk.
Sajna szerintem 5 percet nem fog játszani max Spanyol kupa!noname írta:DudekReal
Ennek én örülök.Dudek hatlmas lepkékre képes.Sokkal jobban jártak volna ha megveszik Toldot vagy felhoznak valkit az ifiktől.
miért???Kralo írta:Kíváncsi leszek Saviola szerepére a Madridban.![]()
off:
Franco! Mondták már, hogy harmonizál a nicked az aláírásoddal?![]()
Ötletes!
Így vanBadi írta:Franco írta:Madridba ti nem fogtok nyerni erre mérget vehetsz de sajnos mi sem Barcelonaban
elég messze van még mindkét meccs ahhoz, hogy ilyen magabiztos legyél