Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.14. 16:29:12

Ha úgy nézzel Saviolara, mit egy átlagos játékosra, és nem a kis kdvencedként + a Barca szúrkolók szemszögéből, akkor te is az mondanád, hogy a kis nyuszika emberileg elég gerinctelen. :wink: A döntése önző és kissé bósszútól fütött (bár Ő őszintesége más mondott), ha nem nyilatkoztt volna olyanokat, mint tette, akkor a legtöbb szurkoló egyszerűen csak leszarta volna. Mindgy nálam már csak egy kis hazúdós törpe marad mostantól. (Amúgy pl. egy Aimar nem tett volna ilyet, hogy az argentinoknál maradjunk) :?
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 16:18:31

Hát ami Argentinában folyik az ne is mond!
Botrányos!
Az Espanol most igazolt le két 10 év körüli gyereket! Szörnyű!
A Sevilla a Rivel egyik gyögyszemét, még nincs személyije!
Ott minden olyan mintha valami Tarantino filmbe járnánk!
Messi is zseniális focista, de 13éves kora óta külön él az anyjától és a testvéreitől! Bár szakmailag jobb, hiszen ő gyakorlatilag már bele tanult a spanyol ligába, alkalmazkodott stb.!

Így mégszörnyűbb, látni a folyamatot!
Egyébként Argentinában a Boca - River ugyanolyan kiskárályok a bajnokságban mint itt a Barca - Madrid, csak mégdurvább dolgok vannak!

Javierrel kapcsolatban a példa annyaiban szemléltető, hogy igen hát nem a Bombonerába való! Viszont az ott eltöltött percek jól jöhetnek még az esetleges forró hangulat átéléséhez!

Javier River nevelés, szerintem nagyon szerette úgy ahogy van Barcelonát, de nem Barca nevelés!

Messi igen! Ma egyébként nyilatkozta is a Mundon, hogy ő biztos nem igazol soha oda! Ő Barca nevelés már!!

Egyébként természetes a harag, ezt is megértem!
Zaragoza vagy Sevilla szuper helyek vagy Valencia még talán ők is képben voltak!

Csak annyti mondhatok én is inkább Barcelona párti vagyok, úgy összeségében. Viszont azért csak annyit, Madridban sem éreznétek magatokat rosszul! Gondolom ő is így gondolkodott!

Üdv! Lehet haragudni, de azért statáriumot ne állítsatok fel előre!

Egyébként remélem a katalán barátaim is azért mondják amit mondanak, mert így gondolják és nem miattam!

Egyébként amikor nem utálkoztok egész szórakoztatóak tudok lenni!

Üdv!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.14. 16:02:01

Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy neked muszáj volt hozzászoknod a gondolathoz, hogy folyamatosan elviszik a kedvenceidet. Vagyis, neked ebben már van személyes tapasztalatod, hogy milyen érzés az, amikor továbbáll egy Aimar, egy D'Alessandro, egy Saviola, egy Cavenaghi, stb...

Én megértem a döntését, hogy szakmailag, pénzügyileg ezzel a szerződéssel járt jól, ráadásul egy [auto_cenzúra] nagyot be is intett Csikinek és hordájának. Ennél a kombónál nagyon úgy néz ki, hogy senki nem tudott jobbat ajánlani, az meg már csak a hab lenne a tortán, ha Schuster tartva magát a kijelentéseihez komolyan számolna a Nyuszkóval...

Viszont, nem tudom, hogy akkor is a legnagyobb kedvencednek titulálnád, ha mondjuk a visszament volna Argentínába, csak mondjuk a Bombonérába Palacio helyére :?: Mert nálunk ezt nem tudják megemészteni nagyon sokan, hogy a legnagyobb riválishoz távozott, nem pedig azt, hogy a számára legkedvezőbb ajánlatra bólintott rá.

Én megértem, bár, összeszorul a szívem, amikor meglátom azzal a rohadt fehér mezzel a kezében, nem fogom megutálni, de azért mégiscsak megengeded nekünk, hogy rosszul essen, igaz?

Például a kedvenc jégkorong játékosom most intett be a főnökségnek, és odakanyarintotta egy hétéves szerződés alá a szignóját egy rakat pénzért cserébe a legnagyobb riválishoz. Őt sem utáltam meg, de azért nem tudok hozzá jó képet vágni...
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 15:48:48

Hola!

Tudom nem tévedtem el, mert persze ha olvasnátok Riveres oldalakat, akkor a Barcelonáról olvashatnátok hasonlókat!

Ezt sem támogatom!

Egyébként nem két oldalt olvastam el, csak kiváncsi voltam arra, hogy ti itt hogyan fogadtátok a döntését!

Személyesen azért írtam, mert sajnos igen sok valóságalapon nélkülöző dolgot olvastam!
Ha elolvastad volna amit írok, én személy szerint sem értek egyett a döntésével!
Persze attól természetes nekem személyes kedvencem maradt, de ezt nehéz elmagyarázni, mivel engem csak úgy elvitt néhány Gallina a Monumentálba, így az én személyes élményeim mások!

Csak szerettem volna, ha a sok szupe klub ami megkereste, de nem sorolom, a Barca szuper szerződést kínált neki és ő elutasította, Laporta meg sem igérte neki, hogy Monacoból visszajöhet kilelentést a helyén kezelnénk!

Én nyílván máshogy látom a dolgokat, da azért örülök, hogy azért néhányan még a padon azért eltudják képzelni a Madridban.
Az én fantáziám azért ennél tovább megy!

!Vaya con dios!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.14. 15:32:41

Kedves Andrea!

Először is, üdv a fórumon! Másodszor, te mindig ajtóstul rontasz a házba? Vagy csak egyszerűen mindig mindenkit így szoktál kiosztani? Harmadszor, nem csak két oldalnyi hozzászólásból kellene leszűrnöd a fórum általános véleményét. Mert ha olvastál volna vissza is, akkor tudnád, hogy nem mindeki utálta meg érte, más kérdés, hogy szeretni már nem fogja senki olyan intenzitással. Ugyanis ez nem egy River, hanem Barcelona szurkolói oldal...
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 15:30:41

Javier a Monacoban már megtapasztalta a nyelvi és a kultúrális különbségeket, és mondta elsődleges cél spanyolország!

Kizárt dolog, hogy ha egy angol nagycsapat igazán komolyan érdeklődőtt volna után nem tudta volna, az ingyen érkező Saviolának ezt a fizetés kifizetni! Én csak néhány érdeklődőről olvastam, de a spanyol érdelődők közül négyen érdeklődtek! A Zaragoza adott volna közel ennyit, más elosztásban!
Ezt tényleg sajnálatos, mert a Nagyfejű és a Kisbohóc gyakorlatilag gyerekkori barátai!

Egyébként ha neked választanod kellene, hogy hova mennyél dolgozni, akkor
nem lennének emberi okaid!

No mindegy! Látom sajnos teljesen mindegy, ha a Madrid lenne az egyetlen klub a földön, akkor se tudánok neki megbocsátani!

Azért én beszéltem néhány culé barátommal erről, hál istennek azért még vannak akik másként látják!

Remélem a hangulat itt Magyarországon is változin fog!
Mert amit Figo kapott a Nou Campba az semmi egy spontán Boca-Riverhez képest!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.07.14. 15:19:59

AS TALA PUNTA DE LA PO....... ÁMEN! CSAK ÍGY spanyolosan..... :lol:
Személyszerint a legjobbakat kívánom a Nyuszinak,csak jobb lesz ellátogatni meccsek elött a patikába, mert a padon üléstől a Realban is ki jön majd az aranyere......ennyi!Sok sikert Savi Ádiiiiiós
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.14. 15:08:12

Ő azt mondta, azért igazol Madridba, mert ott sikereket érhet el. Mint már Barcaboy leírta, rengeteg NAGYCSAPAT érdeklődött utánna, ahol SIKEREKET tudott volna elérni. Most nem fogok minden lehetséges csapatot kielemezni az ő szempontjából, de az akkor is szúrja a szemem, hogy Ő a német bajnokságot csak úgy kizárja, aztán viháncolva lécel le a Madridba, ahol minden útjába kerülő segget jó alaposan kinyal. Gyönyörű, mondhatom...
Sikerek? Igen, valamelyeset biztos érdekli, hisz profi focista. De itt a döntő dolog a pénz volt. Csak a Madridban adták meg neki azt a pénzt, amit egész Barcás karriere alatt behajtott, és amire most is igényt tart.
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 14:52:43

Nagyrésze nem egyenlő egész!

A német bajnokságot eleve kizárta!

Az angol bajnokság, most őszintén Teveznek aki majd 20kg-mal töb kellett majd egy év mire megállt a lábán!

Juve csak amíg Ranieri nem jött! Ha esetleg nem tudod miért nem ment od, akkor érdmes egyszer Aimarról adott véleményét elolvasnod!

Nem gondolom, hogy a Mardrid mind fontos, nélkülözhetetlen ember igazoltatta! Sajnos mindenki tudja, hogy miért!

Viszont Schuster támogatta a jövetelét!

Az előző Copán Saviola egy meccsen lőt 3-at Paraquaynak! És nem 11-esből! Szóval remélem Robhinoal és Raullal fel tudja venni a versenyt!
Mivel Schuster a két ékes játékot támogatja!

Négy csapat érdeklődött iránta igazán spanyoloból a Villareal, a Zaragoza a
Sevilla ( kicsit megint ki akartak várni, mint előző évben), és a Madrid!

Nem kérdés én aki személyesen láttam Aimar oldalán játszani, és imátom a Monumentál hangulatát hol szerettem volna látni!

A választás egyértelműen a vezetőségnek szólt! Mint ahogy Eto tette 2004-ben! Szerintem az a baj, hogy ti soha nem tudtok majd az öltőzői szemszögből gondolkodni!

Azért remélem a többség nemcsa a fórumokon, hanem a stadionban is megérti majd ezt!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.07.14. 14:38:09

andreagaspar írta:Bár magam nem hallottam a nyilakozatot olvastam hasonlót néhány lapban!

Kár ezen már nem tudunk vitatkozin!

Viszont azt is olvastam a sport.es-en, hogy a vezetőség egy percig sem gondolta, hogy Saviolának maradása van! (Szerintem is már rég el kellett volna mennie, mondom mint szurkoló(neki), de mint munkavállaló!
Csak a sportigazgató nyilvános igérete miatt tette ezt!
Talán a két nappal ezelőtti számban volt! Utána lehet nézni!

Melyikötök nem lenne vérmes munkajogait védő munkavállaló, amikor tudja, hogy mi vele a pontos terv! Ugyanmár! Egyből elővennétek a munkaszerződést és mutatnátok a járandóságra és a jogokra való részt!
Mert az bizots akkor már inkább munkavállaló volt Javier, mint csapattag!

Egyébként veletek ellentétben, a Katalán szukolók nagyrésze megérti és inkább a vezetőséget hibáztatja! Elmundo forum!!! Spor.es körszavazás!

Levelek, vélemények rovatban is érdekes hozzászólások vannak!

Egyébként ha mondott ilyet, HA!!! akkor rendkívül nagy butaság volt!

Bár a volt csapattársai közül nagyon sokan hívták és támogatták a döntésében! Nem véletlenül volt ott a búcsun a négy nagyon közeli barátja és a technikai stábból többen! Egyébként Laportát is meghívta, akkor hallotta volna személyesen mit mond!

Egyébként elszólások, hülyeségek terén azért valaki más viszi prímet a csapatban? Ha jól emlékszem!
De pisztojt nem tartottak a fejéhez,hogy a Madridba kell igazolnod!!!!????
Nem de?????Egyébként én is olvasom a Mundotdeport,és azért nem mindenki simogatja meg a képzeletbeli kis buksiát,hogy a Madridot választotta!Mivel már írtam nem a Budaörs szerette volna leigazolni, az érdeklődők köz ott volt pl a Juve,Manunited,Bayern,Poolstb..stb....csak,hogy a "sleppjét,,említsem.... :wink: de nem érdekes!
Majd meg látjuk mit kanyarít egy olyan csapatban ahol egy Copa americán brillírozó Robinho csere!!!!???Tudom most jött Suszter bácsi és minden cseréből kezdő lesz.....na neeeeeee!Majd meg látjuk.......az én szerény véleményem,hogy néémi bosszúból szerződött a Madridba!Csak nehogy a puska fordítva süljön majd el... :shock: és a BLÖFFÖT idézve a "nyuszi ku.....de inkább nem fejezem be!!!!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.14. 14:28:48

Forza Lazio!
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 14:17:08

Bár magam nem hallottam a nyilakozatot olvastam hasonlót néhány lapban!

Kár ezen már nem tudunk vitatkozin!

Viszont azt is olvastam a sport.es-en, hogy a vezetőség egy percig sem gondolta, hogy Saviolának maradása van! (Szerintem is már rég el kellett volna mennie, mondom mint szurkoló(neki), de mint munkavállaló!
Csak a sportigazgató nyilvános igérete miatt tette ezt!
Talán a két nappal ezelőtti számban volt! Utána lehet nézni!

Melyikötök nem lenne vérmes munkajogait védő munkavállaló, amikor tudja, hogy mi vele a pontos terv! Ugyanmár! Egyből elővennétek a munkaszerződést és mutatnátok a járandóságra és a jogokra való részt!
Mert az bizots akkor már inkább munkavállaló volt Javier, mint csapattag!

Egyébként veletek ellentétben, a Katalán szukolók nagyrésze megérti és inkább a vezetőséget hibáztatja! Elmundo forum!!! Spor.es körszavazás!

Levelek, vélemények rovatban is érdekes hozzászólások vannak!

Egyébként ha mondott ilyet, HA!!! akkor rendkívül nagy butaság volt!

Bár a volt csapattársai közül nagyon sokan hívták és támogatták a döntésében! Nem véletlenül volt ott a búcsun a négy nagyon közeli barátja és a technikai stábból többen! Egyébként Laportát is meghívta, akkor hallotta volna személyesen mit mond!

Egyébként elszólások, hülyeségek terén azért valaki más viszi prímet a csapatban? Ha jól emlékszem!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.14. 14:04:48

Csak azt kifelejted, hogy maga Savolia mondta, hogy árulás lenne ha Madridba igazolna! Így nincs miről beszélni! :wink:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
andreagaspar
Barça C

2007.07.14. 13:56:34

[quote="Scorpio"]Jól írod, sok ajánlata volt! Ez kicsinyes bosszú volt, amit remélem hamar megbán![/quote]

Kedves Rózsaszínben látok mindent amit a Barca vezetősége csinál!

Etonak is számtalan kérője volt! Nagyobb nevű klubbok, mint amilyen Saviolának. BL-indulók!

Érdekes Etoo sehova máshova nem akart menni, csak Barcelonába!

A különbség az volt, hogy ott a játékjog két klubnál volt, és még élő szerződése volt!

Na de ugye az Etoo Volt!

Ami itt a hírek, információk terén zajlik az vicc!

Olyan egyoldadalú, hogy már fáj!

Maga Saviola is elismerte a felelősségét, hogy a dolgok így alakultak, de Laporta egy hihetetlen gusztustalan és ovodás nyilatokzatot adott, kedves alelnökével együtt!

Jó lenne, ha spanyol oldalakról idéztek, akkor némi pontos fordítás, mert hogy pl: mindig is itt szerettem volna játszani.... ezt nem tudom hol olvastátok?

Legalább Laporta is gyakorolhatott volna némi önkritikát!

Szerintem sem jól tette, hogy oda ment. Ti miattatok, szurkolók miatt, mert a vezetőség az megérdemelte volna!
Napersze az őt megkereső kluboknál mások lettek volna a célkitűzések!
Ezt is meglehet érteni, hisz porfi!

A két nagy klub között semmi különség nincsen. Egyik kutya másik eb!

Vissza él mindkettő a helyzeti és anyagi előnyével a piacon, jólfizetett senkiket foglalkoztat, akiket ha kell csak a reklámérték miatt nevekkel ruház fel! Jól kereső seniket! Ha már nem kell mehet!

Szerintem a két klub számtalan területen hasonló történeteket tud pordukálni! Na meg perszer a Barcelona Katalónia egyik legfontosabb szimbóluma!

A Real ugyanúgy szimbólum, de míg az egyikk valami függetlenségi szimbólum a másik egy központosító! Egyébkén egyik konzervatívabb mint a másik!

Saviola remélem jó szezont fog futni, nálatok meg nem ártan kicsit jobban körbenézni a forrásokat illetően!

Saviola egyetelen kluba nem menne, a többire soha nem mondta, hogy soha! boca..........!

!Vuleve pronto EL PIBITO!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.14. 13:38:03

Jól írod, sok ajánlata volt! Ez kicsinyes bosszú volt, amit remélem hamar megbán!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.07.14. 13:08:57

Ez mind igaz,de.....KB jövő húsvétig tudnám sorolni a csapatok nevét,akik le akarták igazolni... és nem volt közte sem a Felcsút,sem a Budaörs...mindegy! Erre Saviola azt mondta, a Real ajánlatát nem lehetet visszautasítani.....van egy kis bosszú szájíze a dolognak???!De majd meglátjuk Dec 23.-án milyen fogadtatásban lesz része!Ha egyáltalán játszani fog.... :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.07.14. 13:04:53

Én nem is tudpm mit írjak..meglepett,nem voltam itthon,nem is gondoltam erre a lehetőségre.Teljesen le vagyok taglózva.

Miért pont oda? :cry:

El sem hiszem.Mindenhol Saviola vagyok,amióta van netem (5-6 éve).Teljes a gyász.S nem is értem őt sem..ha egyszer ilyet nyilatkozik,miért szegi meg az ígéretét?Éredekes ez az egész.. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.14. 12:47:28

Én nem utálom miatta. De, én nem akarok senkit meggyőzni...
Első két évében Serra Ferrer, Rexach és Antics (nála abszolút) alatt többé-kevésbé játszott, meghálálta a bizalmat és közönségkedvenc lett. Utána Rijkaard első évében kezdetben Kluivert, majd Saviola volt a kezdő centerünk...Utána két év kölcsön, egy év a padon és a lelátón... Vagyis a hat éves szerződéséből kb két évet volt stabil játékos, vagyis nem csodálkozhatunk, hogy nem lett vérbeli katalán. Igaz, állítólag a klub és a szurkolók szeretetéért maradt itt, vállalva a megaláztatást. Ez is csöppet paradox akkor...

Na mind1, elég sokszor körbefutottuk már a témát...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.14. 12:34:04

fcbarcelonazsombi írta:Szoval ha bizonyitot akkor reménykedhetet, hogy esetleg kapp egy kis lehetöséget. De ha nem sikerült egy meccse akkor nem is reménykedhetett.
Eleve nem kellett volna reménykednie, mivel megmondta neki Rijkaard, nem számít rá, nem fog játszani, mehet ahova akar.
Innnetől felesleges is volt reménykednie, hiába hajtogatjátok az ellenkezőjét.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.14. 11:27:27

zsoltman írta:Savolával kapcsolatban az a véleményem meg volt a lehetősége a pool
ellen a Camp nou ban kezdő volt Dinnyoval és Messi vel de nem élt vele
pedig volt 100százalékos ziccere is egy az egyben Reinával ugyhogy ne
mondjátok hogy nem kapot lehetőséget!!!!!!!!!!
Ez most egy példa mikor nem élt a lehetöségel. De elég kevés ilyen példát tudsz mondani. Amugy ez meccs után sem játszot utána vagy8 meccsig kb. Szoval ha bizonyitot akkor reménykedhetet, hogy esetleg kapp egy kis lehetöséget. De ha nem sikerült egy meccse akkor nem is reménykedhetett.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.07.14. 11:23:22

Igaz... De egy meccsen nem lehet megváltani a világot... Etoo sem tudta a Realban

De nem is védem.. hagyjuk a Saviola témát.... nem oda kellett volna költözni
Kép
barca44
Jugador del Barça

2007.07.14. 10:13:37

Saviola elment, és innentől a Realt "erősíti". Nyilván nem kívánok neki további szép pályafutást, de kezdek hozzászokni a gondolathoz. Nekünk ittmaradt Titi, R10, Messi, Eto'o, és jönnek a fiatalok is :D (sztem sok örömünk lesz bennük).
FORCA BARCA!!
zsoltman
Jugador d'estrella

2007.07.14. 10:03:18

Savolával kapcsolatban az a véleményem meg volt a lehetősége a pool
ellen a Camp nou ban kezdő volt Dinnyoval és Messi vel de nem élt vele
pedig volt 100százalékos ziccere is egy az egyben Reinával ugyhogy ne
mondjátok hogy nem kapot lehetőséget!!!!!!!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.07.14. 09:34:17

Oleguer az uj 7-es és sviola meg EL VAN FELEJTVE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sose értettem meg, hogy valaki hogy tud átmenni rivális csapathoz, ha az egyiknél olyan sok időt töltött. Hiába nem nyert semmit, meg kölcsönadogatták, akkor visszamegyek a sevillahoz, vagy akárhová máshova.... és ne mmondom azt hogy mindig arra vágytam h itt játszhassak............ :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.13. 23:34:05

Az szép igazolás lenne! Akkor neki a 7-es mezt! :lol:
Lezárt