2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De pisztojt nem tartottak a fejéhez,hogy a Madridba kell igazolnod!!!!????andreagaspar írta:Bár magam nem hallottam a nyilakozatot olvastam hasonlót néhány lapban!
Kár ezen már nem tudunk vitatkozin!
Viszont azt is olvastam a sport.es-en, hogy a vezetőség egy percig sem gondolta, hogy Saviolának maradása van! (Szerintem is már rég el kellett volna mennie, mondom mint szurkoló(neki), de mint munkavállaló!
Csak a sportigazgató nyilvános igérete miatt tette ezt!
Talán a két nappal ezelőtti számban volt! Utána lehet nézni!
Melyikötök nem lenne vérmes munkajogait védő munkavállaló, amikor tudja, hogy mi vele a pontos terv! Ugyanmár! Egyből elővennétek a munkaszerződést és mutatnátok a járandóságra és a jogokra való részt!
Mert az bizots akkor már inkább munkavállaló volt Javier, mint csapattag!
Egyébként veletek ellentétben, a Katalán szukolók nagyrésze megérti és inkább a vezetőséget hibáztatja! Elmundo forum!!! Spor.es körszavazás!
Levelek, vélemények rovatban is érdekes hozzászólások vannak!
Egyébként ha mondott ilyet, HA!!! akkor rendkívül nagy butaság volt!
Bár a volt csapattársai közül nagyon sokan hívták és támogatták a döntésében! Nem véletlenül volt ott a búcsun a négy nagyon közeli barátja és a technikai stábból többen! Egyébként Laportát is meghívta, akkor hallotta volna személyesen mit mond!
Egyébként elszólások, hülyeségek terén azért valaki más viszi prímet a csapatban? Ha jól emlékszem!
Eleve nem kellett volna reménykednie, mivel megmondta neki Rijkaard, nem számít rá, nem fog játszani, mehet ahova akar.fcbarcelonazsombi írta:Szoval ha bizonyitot akkor reménykedhetet, hogy esetleg kapp egy kis lehetöséget. De ha nem sikerült egy meccse akkor nem is reménykedhetett.
Ez most egy példa mikor nem élt a lehetöségel. De elég kevés ilyen példát tudsz mondani. Amugy ez meccs után sem játszot utána vagy8 meccsig kb. Szoval ha bizonyitot akkor reménykedhetet, hogy esetleg kapp egy kis lehetöséget. De ha nem sikerült egy meccse akkor nem is reménykedhetett.zsoltman írta:Savolával kapcsolatban az a véleményem meg volt a lehetősége a pool
ellen a Camp nou ban kezdő volt Dinnyoval és Messi vel de nem élt vele
pedig volt 100százalékos ziccere is egy az egyben Reinával ugyhogy ne
mondjátok hogy nem kapot lehetőséget!!!!!!!!!!