Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én sem értem, az előző szezonban a csapat egyik legfontosabb eleme volt... Remélem, ez csak átmanati állapot (lehet, h volt egy kisebb sérülése), és rövidesen visszafoglalja megérdemelt helyét a kezdőben!kilibarca írta:A 68. percben állt be Huszti Szabolcs a Hannoverbe, amely 1-0-ra győzött a skót Rangers ellen. Huszti elég jól játszott , beférne kezdőbe is simán
Los Banditos írta:De ha egyszerűen semmi tétje nincs a meccsnek, akkor miért kell ilyen aljas húzásokat alkalmazni?![]()
Német csapat vs angol csapat.Egyik se nagyon ismeri a viccet.
mivel ennyire tudod, hogy pontosan hogy történt a kiállítás, gondolom láttad a videótLos Banditos írta:De ha egyszerűen semmi tétje nincs a meccsnek, akkor miért kell ilyen aljas húzásokat alkalmazni?![]()
s ez miért is olyan nagy boldogság?Los Banditos írta:A Hertha - Middlesbrough barátságos (!) meccset Dárdai piroslappal fejezte be.![]()
Még Kistelekinek kéne elszólnia magát. Mondjuk készíteni kellene egy titkos felvételt, melyben Várhidivel beszélik meg, hogy mennyi pénzt nyomjanak közösen az olaszokra tippmixen, mikor ellenünk játszanak augusztusban...gajeraro írta:Én olyan boldog voltam,h ezt nyilatkozta nem hittem volna,h akik teszik tönkre a magyar focit 1szer saját maguknak tesznek keresztbe!
Mondjuk annyi,h volt benne annyi,h lemondott ezt tisztelem benne!Mert sokan ezek után is maradtak volna!Már csak párán vannak remélem ök is keresztbe tesznek maguknak és utána remélem valami normális csapat vezeti át az írányitást!
Máshoz vagyunk mi szokva...noname írta:Egy biztató dolog:ma volt az Inter-Kína(asszem olimpiai csapat) barátságos meccs.Itt élőben adták, de csak néha kapcsoltam át rá.Filkor elég sokat játszott és a kommentátor szerint jól tolta.
Ne haragudj, de ez a féreg semmilyen tiszteletet sem érdemel. Ő sem tisztel senkit és semmit. Ahogy a közmondás szól: ki mint él, úgy ítél.gajeraro írta:Én olyan boldog voltam,h ezt nyilatkozta nem hittem volna,h akik teszik tönkre a magyar focit 1szer saját maguknak tesznek keresztbe!
Mondjuk annyi,h volt benne annyi,h lemondott ezt tisztelem benne!Mert sokan ezek után is maradtak volna!Már csak párán vannak remélem ök is keresztbe tesznek maguknak és utána remélem valami normális csapat vezeti át az írányitást!
Budapest, július 14., 13.55
Az afrikai labdarúgókra tett sértő kijelentése után nem marad tovább tanácsadó.
A Sport TV csütörtöki adásában tett rasszista megjegyzése miatt Mészöly Kálmán lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tanácsadói posztjáról.
Mészöly Kálmán a televíziós adásban a Magyarországon szereplő afrikai labdarúgókra tett sértő megjegyzést. Az egykori kiváló védő, aki 61 alkalommal szerepelt a válogatottban, s volt szövetségi kapitány is, lemondását úgy kommentálta, hogy nagyon sajnálja a történteket, de - tekintettel a futballvilág és azon belül az MLSZ rasszizmus ellenes harcára - úgy érezte: semmiképpen nem szaporíthatja az MLSZ és elnökének gondjait.
- Maximálisan elismerem a rasszizmus elleni harc fontosságát. Még egyszer elnézést kérek mindenkitől, akit meggondolatlan megjegyzésemmel megbántottam, nem állt szándékomban, és nagyon bánom, hogy hétfőn esedékes hatvanhatodik születésnapomat ilyen körülmények között kell "ünnepelnem" - tette hozzá Mészöly Kálmán.
- Elfogadtam Mészöly Kálmán lemondását, ebben a helyzetben nem is tehetett mást - mondta az ügy kapcsán Kisteleki István, az MLSZ elnöke. - Biztos vagyok abban, hogy Kálmán már százszor megbánta meggondolatlan kijelentését, amiért már minden lehetséges fórumon elnézést is kért. A történtek ellenére Mészöly Kálmán továbbra is nagy értéke a magyar futballnak, akire szükségünk van, és bízom abban, hogy a későbbiekben valamilyen formában még együtt tudunk dolgozni.
Andris!lionelmessi19 írta:Én nem vagyok rasszista, de szerintem nem kéne egy ilyen megjegyzést ilyen botrányosan kezelni.
Pláne, hogy mondandóját tekinte igaza volt, csak hát ez a kifejezés.
Ezt mondta az idegenlégiósokról:"épphogy lejöttek a fáról Afrikában, és már hozzák is őket”.