Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A célozgatásokat nyugodtan lehet mellőzni. Moderátor létedre, te vagy az egyik, aki leginkább csinálja a fesztivált, és azon van, hogy minél nagyobb feszültséget teremtsen.Canna ügynöke aszondta tuti h marad. (bár madridistáról szedem...)
Könnyen elképzelhető, h Reyes marad. De még nem a Madridé.kilibarca írta:Reyes marad![]()
ő nem is a madridé nem?
Marcelo nem bizonyitotta h kezdőben lenne a helye szerintem![]()
Guti helyén meg Raúl fog kezdeni úgy gondolom
Cannavaro nem is biztos h marad.
Dudek minek ment azt végképp nem értem
Hát az..... Hogyan lehet egy Rault kihagyni?Picsókpista írta:De lehet hülyeség....
PL:Egy Madrid szurkoló hogy állítaná ki a csapatot a jelenlegi keretből...?
Nem is értem eddig ki bíztatta nálunk....Na meg Bravo tanár urat szintugy.Nah, Pavon a Zaragozában. Smile
Most nézem csak...
Persze hogy tudja.Na meg azt is hogy Robben nem illett soha a Chelsea erőfocijába.A játéka ott mit sem ért.Robben nem azért nem játszott a Chelseaben, mert olyan rossz volt.. ennél azért több oka volt, mint azt szerintem te is tudod..
Egy hét alatt lement ez igaz.És a hiányposztok be is teltek.Ez tényleg nagy huzás volt.Az hogy bevállnak e az kérdés? Volt már rá nem kevés példa hogy nem vált be egy amugy nagyszerű játékos. Gondoljatok pl Rivaldo igazolására a MIlanba. A világ akkori legjobbja volt.Ott hirtelen semmi...de sok ilyen van.grecki írta:Az idei fölényünkről (mármint az átigaztolások terén) azt hiszem kétség sem merülhet fel... Mijatovicsnak lehet szeptemberig el kellene végeznie valamilyen gyorstalpaló tanfolyamot...