Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maga Saviola mondta h árulás lenne, ha átmenne a Realhozmypeter írta:Ezért fórum![]()
Én továbbra sem tartom árulásnak. De nem is hiányzik Saviola. Egy profi játékost, pláne ha nem is spanyol, sőt nem is katalán nem igazán foszthatunk meg élete utolsó nagy sanszától... Argentín fiú, mindent megtett a Barcáért, köszönjük! És sok sikert a neki a Madridban is! Akár BL döntőt is játszhat majd, 2. lehet a spanyol bajnokságban újra, sőt sapanyol kupadöntőn is résztvehet. Persze ha nincs a szerződésében hogy a Barca ellen nem játszhat...
De egy profi idegenlégióstól ez nem árulás!!!! Akitől az lenne az Puyol, Xavi, Valdés vagy Iniesta. Akitől árulás lenne, de örülnék neki nagyon az meg Oleguer![]()
![]()
![]()
Jól írod....de vkik sajnos máshogy látják...ő dolgukZozzy 5 írta:Áhh, megszegett vmit, aztán még le is tagadja, hogy azt mondta...Áhh, sebaj...Hát nálam ez nem így megy. Menjen, nem is mondtam, hogy maradjon, de ne oda, ahol a szurkolókat köpi szembe!mypeter írta:Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
Szóval én ezt nem tartom árulásnak.
Áhh, megszegett vmit, aztán még le is tagadja, hogy azt mondta...Áhh, sebaj...Hát nálam ez nem így megy. Menjen, nem is mondtam, hogy maradjon, de ne oda, ahol a szurkolókat köpi szembe!mypeter írta:Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
gyeptegla írta:valaki az előbb megfogalmazta, a barca játékos nem megy reaálba ez ennyire egyszerű aki átmegy árulás ennyimypeter írta:.
valaki az előbb megfogalmazta, a barca játékos nem megy reaálba ez ennyire egyszerű aki átmegy árulás ennyimypeter írta:Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
Jajj, szegény Saviola...Domonkos írta:Én nem haragszom Saviolára nem játszatták én is elmentem volna,hogy pont a Reál az meg egy nagy hiba és ezért csak sajnálni lehet,mennyit fog ő ott vajon jáccani ?
Nagyon tömören fogalmaztál,de ez a nagyon nagy lényegRivaldo11 írta:Én azokkal értek egyet, akik kifogásolják a madridba való szerződését. Barca játékos nem megy a realba, és kész.
Viszont azokkal is egyetértek, akik azt írják: nem nagy veszteség.
Ha ilyen csatársorral rendelkezünk, ne sírjunk egy Saviola után...
Hát bevallom,hogy elég furcsának tartom ezt,és gondolom nem ismerheti az összes katalánt,stb...antiimperialista írta:Kapcsolatban állunk egy tarragonai céggel, ma beszéltem az ottani kapcsolattartóval, aki nagy Barca-drukker, így van közös témánk![]()
Megkérdeztem, mit gondol Savioláról, hogy Madridba ment, azt mondta, nem hibáztatja érte, mert úgysem játszatták, és Henry érkezésével még kevesebbet játszana. Azt mondta, nem mérgesek rá a Madrid miatt a katalánok
Tamás itt veled van a gond...nem tudod értelmezni a mondatomvarga tamás írta:Miki!
Idézem amit írtál: "Inkább vagy nyúlfan, mint Barca..."
No comment.
Az meg, h idősebb vagyok, az igaz. De az ezzel való takarózást már régen nem olvastál tőlem. Azzal együtt továbbra is fenntartom azom meggyőződésemet, h aki idősebb, az több Barca-meccset látott, és egy picit tapasztaltabb. Pápának sem egy diakónust választanak meg, hanem egy nála idősebb papot. Ettől még a véleményemmel vitatkozni lehet, le is lehet hurrogni - mint azt megtetted már számtalan alkalommal -, ellent is lehet nekem mondani, de egyet nem szeretek. Tudod, mit.
Ezt pont te írod?varga tamás írta: Nincs jogod kétségbe vonni elkötelezettségünket, és a Barca iránt érzett őszinte szeretetünket.
Miki!ozsimiki írta:Anti,LG,Tamás!
Én nem tudhatom,h LG hogy van ezzel a dologgal,írtam amit írtam,mert pár TÉNY felett elsiklott...amit a JÁTÉKOS szempontjából is ugyanakkora tény,mintha a Klubb szempontjából nézem...nem kérdőjelezem meg,h imádja a BARCÁT,és azért mert Ő jobban megérti a nyúlat,még úgyanúgy bírom...én nem értem meg,akkor sem ha az ő szemszögéből nézzük...akkor is ugyanúgy igazak az eddigi dolgok, mehetett volna máshova,ahol simán lenne esélye bajnokságot nyerni,ha kicsit enged a kumma nagy fizetéséből,akkor más is érdeklődik iránta,mert jó focista,ezt aláírom! De ő "elérte",h csak egy nagycsapat érdeklődjön iránta,aki SZNTEM csak azért tette elsősorban,h NEKÜNK betartson....Savi sem hülye,ő is tudja ezt...és hát miért ne alapon,aláírt....az előzményeket ismeritek...
Ti ezekután megértitek őt,én meg még páran meg nem...és nem is fogom! Úgyanúgy tré dolognak tartom amit tett! Akármilyen szemszögből nézem...
Miki!ozsimiki írta:Bassszus Eldzsíííí! Lentebb régebben már rég elmagyaráztam neked,arra nem reagáltál mert igazam volt....most kezdjem előről? Mi a falloszért csak a madridnak mint nagycsapatnak kellett az áruló??? Na miért? Csak is magának köszönheti....a hülye elvárásainak...Madridnak sem azért kell mert kumma nagy focista,hanem mert ingyé megszerezhetik és ezáltal betarthatnak a Barcának....ebben ez a khetseg partner volt,ez undorító! Ráadásul nem is keres többet mint itt tette volna,bezzeg amikor más nagyobb csapatok érdeklődtek iránta kevesebb zséért,akkor nem ment,inkább végigült egy szezont a jó kis zséjéért....egy köpedelem és kész!LG írta:Azért Saviola helyébe képzeled magad, és van ajánlatod a madridtol, meg pár középcsapattol, inkább a elmész a [auto_cenzúra] focizni, csakhogy ne bántsd meg a szurkolokathát biztos hogy nem, ha mást mondasz, hazuccc
![]()
Plusz még ha beleveszed, h az előző csapatod jol kibaxogatott veled, mégjobban megkönnyiti a döntésed.
Aztán eligazolsz, vmit kéne nyilatkoznod...Azt mégse mondhatod, h hát ugye nem kelletél az előző csapatodnak ezért eljöttél ide focizgatni. Vhogy meg kell nyerni a közönséget ezért 1 kicsit be kell nyalni, meg ugye a Marca meg az AS szeret hozzákölteni is egy pöppet![]()
![]()
Én még akkor sem lennék rá mérges, h azt nyilatkozta volna, h Laporta, Csiki, Feri bekaphatják, mert jogos lett volna
Védd csak,de ha véded,akkor-már írtam- inkább nyúlfan vagy,mint Barca....