Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.21. 13:22:54

Ahogy noname is írta ez egyszerű kérdés, hisz maga Saviola mondta, hogy ÁRULÁS! Így bármit lehet írni az mellé beszélés!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
noname
Llegenda del Barça

2007.07.21. 10:50:38

mypeter írta:Ezért fórum :lol:
Én továbbra sem tartom árulásnak. De nem is hiányzik Saviola. Egy profi játékost, pláne ha nem is spanyol, sőt nem is katalán nem igazán foszthatunk meg élete utolsó nagy sanszától... Argentín fiú, mindent megtett a Barcáért, köszönjük! És sok sikert a neki a Madridban is! Akár BL döntőt is játszhat majd, 2. lehet a spanyol bajnokságban újra, sőt sapanyol kupadöntőn is résztvehet. Persze ha nincs a szerződésében hogy a Barca ellen nem játszhat...
De egy profi idegenlégióstól ez nem árulás!!!! Akitől az lenne az Puyol, Xavi, Valdés vagy Iniesta. Akitől árulás lenne, de örülnék neki nagyon az meg Oleguer :D :D :D
Maga Saviola mondta h árulás lenne, ha átmenne a Realhoz :!: Ezért nem tudom megérteni h miért nem tartják sokan árulónak. ''Élete utolsó nagy sansza....'' :roll: A Realnál Raul és Nisty tuti kezdők, ott se fog többet játszani mint nálunk.Ha elment volna a Zarahoz,az lett volna neki a nagy sansz.Ott kapott volna lehetőséget és felfigyelt volna rá egy még nagyobb csapat. :roll:
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.21. 10:15:26

Zozzy 5 írta:
mypeter írta:Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
Szóval én ezt nem tartom árulásnak.
Áhh, megszegett vmit, aztán még le is tagadja, hogy azt mondta...Áhh, sebaj...Hát nálam ez nem így megy. Menjen, nem is mondtam, hogy maradjon, de ne oda, ahol a szurkolókat köpi szembe!
Jól írod....de vkik sajnos máshogy látják...ő dolguk :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.21. 08:49:51

mypeter írta:Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
Áhh, megszegett vmit, aztán még le is tagadja, hogy azt mondta...Áhh, sebaj...Hát nálam ez nem így megy. Menjen, nem is mondtam, hogy maradjon, de ne oda, ahol a szurkolókat köpi szembe!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.21. 08:18:18

Ezért fórum :lol:
Én továbbra sem tartom árulásnak. De nem is hiányzik Saviola. Egy profi játékost, pláne ha nem is spanyol, sőt nem is katalán nem igazán foszthatunk meg élete utolsó nagy sanszától... Argentín fiú, mindent megtett a Barcáért, köszönjük! És sok sikert a neki a Madridban is! Akár BL döntőt is játszhat majd, 2. lehet a spanyol bajnokságban újra, sőt sapanyol kupadöntőn is résztvehet. Persze ha nincs a szerződésében hogy a Barca ellen nem játszhat...
De egy profi idegenlégióstól ez nem árulás!!!! Akitől az lenne az Puyol, Xavi, Valdés vagy Iniesta. Akitől árulás lenne, de örülnék neki nagyon az meg Oleguer :D :D :D

gyeptegla írta:
mypeter írta:.
valaki az előbb megfogalmazta, a barca játékos nem megy reaálba ez ennyire egyszerű aki átmegy árulás ennyi
gyeptegla
Barça B

2007.07.21. 07:41:10

valaki az előbb megfogalmazta, a barca játékos nem megy reaálba ez ennyire egyszerű aki átmegy árulás ennyi
Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.21. 07:33:50

Saviola évekig a Barca játékosa volt, ide-oda adogatták kölcsön, még akkor sem lett biztos kezdő, amikor Messi és Eto'o egyszerre voltak sérültek, később pláne, kulcsmeccseken egyáltalán nem jutott szóhoz, és Henry volt várható a klubhoz. Ettől függetlenül jó pénzért maradt volna, mivel mi nem adtuk ezt meg neki, ne csodálkozzunk, hogy elment és hogy oda ahol a legtöbbet kinálták. Oké ígért valamit, de feltételezem a Barca vezetés az elmúlt 5-6 évben szintén sokmindent ígért neki...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.20. 22:12:42

Domonkos írta:Én nem haragszom Saviolára nem játszatták én is elmentem volna,hogy pont a Reál az meg egy nagy hiba és ezért csak sajnálni lehet,mennyit fog ő ott vajon jáccani ?
Jajj, szegény Saviola... :? :roll: Szegénykém csak 1000000000 billió forintot fog keresni :? És csak egy ígéretet szegett meg...
Domonkos
Barça C

2007.07.20. 22:02:34

Én nem haragszom Saviolára nem játszatták én is elmentem volna,hogy pont a Reál az meg egy nagy hiba és ezért csak sajnálni lehet,mennyit fog ő ott vajon jáccani ?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.20. 17:00:04

Rivaldo11 írta:Én azokkal értek egyet, akik kifogásolják a madridba való szerződését. Barca játékos nem megy a realba, és kész.
Viszont azokkal is egyetértek, akik azt írják: nem nagy veszteség.
Ha ilyen csatársorral rendelkezünk, ne sírjunk egy Saviola után...
Nagyon tömören fogalmaztál,de ez a nagyon nagy lényeg :!: :wink:

Szntem ilyen okok miatt nem igen sírunk utána,csak azért amit tett....
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.20. 16:46:50

Én azokkal értek egyet, akik kifogásolják a madridba való szerződését. Barca játékos nem megy a realba, és kész.
Viszont azokkal is egyetértek, akik azt írják: nem nagy veszteség.
Ha ilyen csatársorral rendelkezünk, ne sírjunk egy Saviola után...
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.20. 16:43:11

antiimperialista írta:Kapcsolatban állunk egy tarragonai céggel, ma beszéltem az ottani kapcsolattartóval, aki nagy Barca-drukker, így van közös témánk :)
Megkérdeztem, mit gondol Savioláról, hogy Madridba ment, azt mondta, nem hibáztatja érte, mert úgysem játszatták, és Henry érkezésével még kevesebbet játszana. Azt mondta, nem mérgesek rá a Madrid miatt a katalánok :roll:
Hát bevallom,hogy elég furcsának tartom ezt,és gondolom nem ismerheti az összes katalánt,stb...
Azok tények,h nem kap lehetőséget,és,h nem is kaphatott volna ezekután sem...továbbra is az a gondom,h ahova elment....szntem a katalánoknak méginkább baj,de kiderül a meccseken majd,mert lesznek szntem üzenetek...
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.20. 15:05:57

Érdekes! Nem gondoltam volna!
De akkor is áruló! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.20. 14:57:17

Kapcsolatban állunk egy tarragonai céggel, ma beszéltem az ottani kapcsolattartóval, aki nagy Barca-drukker, így van közös témánk :)
Megkérdeztem, mit gondol Savioláról, hogy Madridba ment, azt mondta, nem hibáztatja érte, mert úgysem játszatták, és Henry érkezésével még kevesebbet játszana. Azt mondta, nem mérgesek rá a Madrid miatt a katalánok :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.19. 22:45:35

varga tamás írta:Miki!
Idézem amit írtál: "Inkább vagy nyúlfan, mint Barca..."
No comment.
Az meg, h idősebb vagyok, az igaz. De az ezzel való takarózást már régen nem olvastál tőlem. Azzal együtt továbbra is fenntartom azom meggyőződésemet, h aki idősebb, az több Barca-meccset látott, és egy picit tapasztaltabb. Pápának sem egy diakónust választanak meg, hanem egy nála idősebb papot. Ettől még a véleményemmel vitatkozni lehet, le is lehet hurrogni - mint azt megtetted már számtalan alkalommal -, ellent is lehet nekem mondani, de egyet nem szeretek. Tudod, mit.
Tamás itt veled van a gond...nem tudod értelmezni a mondatom :wink: :roll: Inkább vagy nyúlfan mint Barca fan,az azt jelenti nálam,h jobban szereti az ÉN véleményem szerint a nyúlat,mint a Barcát,de ettől még szeretheti és tisztelheti a BARCÁT :wink: Vagy hol van itt a félreértés???? Lg írt egy hszt ami alapján így éreztem,leírtam,ő megcáfolta,felfogtam,ééééés ennyiiiii :!: Itt csak te nem fogod fel a dolgot....
Kép
Henry
Jugador del Barça

2007.07.19. 22:24:03

skacok,
tegnap voltunk haverokkal a Sik-Sik boltban, ahol ilyen használt ruhákat lehet vásárolni, olcsón. 500 és 1500 között mozognak az árak. Nézegettem a sport mezeket, oszt mit találtam? :lol: Na? :lol:

2 db saviola mezt, 1000 ftért ha jól emléxem :lol: Mondjuk ez érthető :D Egyik barcás haverom meg akarta venni, s utána meg ünnepélyesen elégetni a [auto_cenzúra], otthon.... :lol: Persze, én előtte kivágtam volna magamnak a Barca logót :)

egyik mez:
http://img468.imageshack.us/img468/3345/barca1eg7.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/3802/barca3am8.jpg

másik mez:
http://img66.imageshack.us/img66/1042/barca2bf1.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/4324/barca4eh5.jpg
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.19. 19:30:47

Miki!
Idézem amit írtál: "Inkább vagy nyúlfan, mint Barca..."
No comment.
Az meg, h idősebb vagyok, az igaz. De az ezzel való takarózást már régen nem olvastál tőlem. Azzal együtt továbbra is fenntartom azom meggyőződésemet, h aki idősebb, az több Barca-meccset látott, és egy picit tapasztaltabb. Pápának sem egy diakónust választanak meg, hanem egy nála idősebb papot. Ettől még a véleményemmel vitatkozni lehet, le is lehet hurrogni - mint azt megtetted már számtalan alkalommal -, ellent is lehet nekem mondani, de egyet nem szeretek. Tudod, mit.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.19. 17:46:21

varga tamás írta: Nincs jogod kétségbe vonni elkötelezettségünket, és a Barca iránt érzett őszinte szeretetünket.
Ezt pont te írod? :lol: Aki azzal jött vagy kismilliószór,h ezóta szurkolsz a Barcának,és ezért lenézted azokat akik nem 20éve szurkolnak neki....(most úgyis jössz vmi szépítő szöveggel,de azok akkor is lenéző hszek voltak...kaptál is pár reakciót rá :wink: )

Szóval nem írtam azt,h LG nem szereti a BARCÁT,csak azt,h mivel ő jobban Savit,mint én...ezért megérti,és más fejjel gondolkozik....
az inkább szó meg nem egyenlő azzal,h nem szereti a csapatot :wink: De már reagáltam előbb....

Amúgy hadd legyen már saját véleményem egyes hszekről,és hadd írjam le azokat...talán nem követek el Szentségsértést vele :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.19. 17:31:14

ozsimiki írta:Anti,LG,Tamás!

Én nem tudhatom,h LG hogy van ezzel a dologgal,írtam amit írtam,mert pár TÉNY felett elsiklott...amit a JÁTÉKOS szempontjából is ugyanakkora tény,mintha a Klubb szempontjából nézem...nem kérdőjelezem meg,h imádja a BARCÁT,és azért mert Ő jobban megérti a nyúlat,még úgyanúgy bírom...én nem értem meg,akkor sem ha az ő szemszögéből nézzük...akkor is ugyanúgy igazak az eddigi dolgok, mehetett volna máshova,ahol simán lenne esélye bajnokságot nyerni,ha kicsit enged a kumma nagy fizetéséből,akkor más is érdeklődik iránta,mert jó focista,ezt aláírom! De ő "elérte",h csak egy nagycsapat érdeklődjön iránta,aki SZNTEM csak azért tette elsősorban,h NEKÜNK betartson....Savi sem hülye,ő is tudja ezt...és hát miért ne alapon,aláírt....az előzményeket ismeritek...

Ti ezekután megértitek őt,én meg még páran meg nem...és nem is fogom! Úgyanúgy tré dolognak tartom amit tett! Akármilyen szemszögből nézem...
Miki!
Nem arra válaszoltál, amit felvetettem. És ha olvasnál a korábbi hsz-ból, megtudhatnád, h a megértésem a multé. De! attól, h vki megérti a margitba való igazolását, nem kevesebb Barca-drukker, mint Te. Nincs jogod kétségbe vonni elkötelezettségünket, és a Barca iránt érzett őszinte szeretetünket. Én a TV-képernyője előtt is extázisban nézem a Barca meccseit, sírok, örülök, kiabálok - mikor, hogy. A szüleim nemegyszer kiakadtak rám, h felnőttként viselkedjek - bár már megszokták azt, hogy milyen átéléssel nézem a legszeretettebb csapat meccseit.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.19. 16:07:40

Anti,LG,Tamás!

Én nem tudhatom,h LG hogy van ezzel a dologgal,írtam amit írtam,mert pár TÉNY felett elsiklott...amit a JÁTÉKOS szempontjából is ugyanakkora tény,mintha a Klubb szempontjából nézem...nem kérdőjelezem meg,h imádja a BARCÁT,és azért mert Ő jobban megérti a nyúlat,még úgyanúgy bírom...én nem értem meg,akkor sem ha az ő szemszögéből nézzük...akkor is ugyanúgy igazak az eddigi dolgok, mehetett volna máshova,ahol simán lenne esélye bajnokságot nyerni,ha kicsit enged a kumma nagy fizetéséből,akkor más is érdeklődik iránta,mert jó focista,ezt aláírom! De ő "elérte",h csak egy nagycsapat érdeklődjön iránta,aki SZNTEM csak azért tette elsősorban,h NEKÜNK betartson....Savi sem hülye,ő is tudja ezt...és hát miért ne alapon,aláírt....az előzményeket ismeritek...

Ti ezekután megértitek őt,én meg még páran meg nem...és nem is fogom! Úgyanúgy tré dolognak tartom amit tett! Akármilyen szemszögből nézem...
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.19. 14:38:26

Sokáig védtem Saviolát, de be kell látno, hogy semmilyen szinten nincs igaza Saviolanak!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.19. 14:04:08

Teljesen igaza van LG-nek, a játékos szemszögéből nézve sajnos érthető a húzás.
A többi itt leírt dologban is teljesen egyetértek vele.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.18. 22:33:51

Hátha neked az jött le ebből, h jobban szeretem Saviolát mint a Barcát, akkor nagyon nem értetted meg, mit akarok....
Csak azt akartam elmagyarázni, h megértem, h a Barca szurkolok dühöseg Saviolára, jogosan
DE ha más szemszögből vizsgálod a dolgokat, Saviola oldalárol, akkor meg lehet érteni.
Ezért irtam, h ne ugy nézd a dolgokat, mint Barca drukker...amire azt irtad, h pedig te az vagy. Ezekszerint olyan fanatikus vagy, h nem tudot a dolgokat elfogultság nélkül viszgálni, és az baj.
Ha valamit fanatikusan csinálunk az mindig rossz, legyen szo szurkolásrol, vallásrol vagy akármiről...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.18. 22:33:44

ozsimiki írta:
LG írta:Azért Saviola helyébe képzeled magad, és van ajánlatod a madridtol, meg pár középcsapattol, inkább a elmész a [auto_cenzúra] focizni, csakhogy ne bántsd meg a szurkolokat :?: hát biztos hogy nem, ha mást mondasz, hazuccc :!:
Plusz még ha beleveszed, h az előző csapatod jol kibaxogatott veled, mégjobban megkönnyiti a döntésed.
Aztán eligazolsz, vmit kéne nyilatkoznod...Azt mégse mondhatod, h hát ugye nem kelletél az előző csapatodnak ezért eljöttél ide focizgatni. Vhogy meg kell nyerni a közönséget ezért 1 kicsit be kell nyalni, meg ugye a Marca meg az AS szeret hozzákölteni is egy pöppet :!: :wink:
Én még akkor sem lennék rá mérges, h azt nyilatkozta volna, h Laporta, Csiki, Feri bekaphatják, mert jogos lett volna :!:
Bassszus Eldzsíííí! Lentebb régebben már rég elmagyaráztam neked,arra nem reagáltál mert igazam volt....most kezdjem előről? Mi a falloszért csak a madridnak mint nagycsapatnak kellett az áruló??? Na miért? Csak is magának köszönheti....a hülye elvárásainak...Madridnak sem azért kell mert kumma nagy focista,hanem mert ingyé megszerezhetik és ezáltal betarthatnak a Barcának....ebben ez a khetseg partner volt,ez undorító! Ráadásul nem is keres többet mint itt tette volna,bezzeg amikor más nagyobb csapatok érdeklődtek iránta kevesebb zséért,akkor nem ment,inkább végigült egy szezont a jó kis zséjéért....egy köpedelem és kész!

Védd csak,de ha véded,akkor-már írtam- inkább nyúlfan vagy,mint Barca....
Miki!
Fejezd már be légyszi az összehasonlítgatást, ki a jó Barca-szurkoló és ki a mégjobb. Attól, h vkinek Saviola is szimpi, még a kedvence is, attól még lehet kiemelkedően elkötelezett Barca-drukker. Az utóbbi nyilatkozatai alapján én is mélységesen csalódtam benne. De Még egyszer mondom: senkinek - nekem sem - sincs joga elvitatni a másik elkötelezettségét a Barca iránt. Erről igazán leszokhatnál.
Lezárt