Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lenézőőőőő?lionelmessi19 írta:Bennem is van egy kis félsz... de talán nem lesz gond.
Bevallom eléggé egoistának, és lenézőnek tartom Henry, mindemellett a legtöbb futbalistánál inteligensebbnek is, ezért remélem, h nem lesz gond.
Válasz: Csak szeretnéd! Hozzad csak a labdákat!lionelmessi19 írta:
"Remélem, tudod, hogy itt én vagyok a főnök!"
Dettó!Sharkinho írta:Szégyenlem, de Bellettit nem ismertem fel elsőre![]()
![]()
A többi ment
Henry nagyon cool
Ha Rijkaard helyébe képzeled magad.mrmonster írta:Ha Rijkaard helyébe képzelem magam, akkor arra a megállapításra jutok, hogy... mind a négy ászt be kell raknom a kezdőbe... Szerintem mind a 4-en kezdenek majd!
Sztem úgy lesz h a gyenge csapatok ellen mind a 4-en kezdenek, az erősebbek ellen pedig marad a régi felállás rotálással elől.Nem hiába mondta a múltkor Iniesta egy nyilatkozatában h mostmár többféle felállás is lesz.mrmonster írta:Ha Rijkaard helyébe képzelem magam, akkor arra a megállapításra jutok, hogy... mind a négy ászt be kell raknom a kezdőbe... Szerintem mind a 4-en kezdenek majd!
Anno Van Gaal egyik kiszemeltje volt.Mr. Master írta:Több gólt lőtt, mint ahány meccsen pályára lépettozsimiki írta:szegény Jardel esete aki tiszta depi lett az asszony miattés utána már nem is volt az igazi..pedig hogy termelte a gólókat
Több gólt lőtt, mint ahány meccsen pályára lépettozsimiki írta:szegény Jardel esete aki tiszta depi lett az asszony miattés utána már nem is volt az igazi..pedig hogy termelte a gólókat
Honnan származik? Henry oldalán fent van? Ha nincs,akkor nem hivatalos...főleg ha ilyen foci24,vagy mittomén milyen szságok hozták le...TeeeB0R írta:Henry válik. Állitólag félrejárt, amikről képeket talált a felesége a telefonján, mire a csetepaté után Henry két hétig nem ment haza. Van egy két éves kislánya, vajon megsínyli ez a csatárt? (persze, ha igaz a hír...)
Felőlem...attól,h 4.ek (amit remélem nem érnek el,Spursnek már kijárna...) még ugyanúgy nem lesz közük a bajnoksághozScorpio írta:Az Arsenal Henry nélkül is az első négybe illikozsimiki írta:Azért ezt nem mondanám,de meglátjuk,mindenesetre esélyük nem lesz szntem a bajnoksághoz