Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az olasz calciomercato.com szerint a Madrid jövő nyáron 104 millió eurót fog ajánlani Kakáért, a játékosnak pedig nyolc éven keresztül évi bruttó 13 millió eurós fizetést adnának...
Rendben.Legalább normális hangnemben küldél el a b****ba...keresek uj hobbit..Egyedül te vadászol itt a sértésekre,h legyen okod veszekedni.Találj új hobbit.
Hehe meg is volt lepve már BANNAL de ugy látszik nem okul belőle.Tegnap a Madridistán HEHE meg még valaki elég érdekesen beszélt Henryról....
Kb. úgy, ahogy te fogalmaztál: aljas, söpredék stílusban...
A madridisitán a realosok tőlem nyugodtan szidhatnak bárkit a csapatból. Az az ő fórumuk, oda azt írnak, amit akarnak. Ugyanúgy a realosokat se zavarja, h itt mit írunk a csapatukról.Egyedül te vadászol itt a sértésekre,h legyen okod veszekedni.Találj új hobbit.Sharkinho írta:Picsókpista írta:Nem, aljas söpredék stilusban fogalmazott egyik drukker társad.
Tegnap a Madridistán HEHE meg még valaki elég érdekesen beszélt Henryról....
Kb. úgy, ahogy te fogalmaztál: aljas, söpredék stílusban...
Picsókpista írta:Nem, aljas söpredék stilusban fogalmazott egyik drukker társad.
Te paranoiás vagyPicsókpista írta:A drukkereit egy évvel ezelőtttig tiszteltem...de itt megváltozott a véleményem. Tisztelet a kivételnek mert van még olyan aki nem "csordaszellemben" a Real ellen éli meg a drukkerségét....
Látod erről beszélek egy kerek éve.....olvasd már vissza mit irtak akét uriemberről? Azt ami te idéztél? Nem, aljas söpredék stilusban fogalmazott egyik drukker társad.neked már az sértés ha valaki azt írja h Reyes és Robben nem nagy szám?Nekd mi a sértés
Tehát rólam is....hanem a Madridról és a szurkolóiról mondta el a véleményét.
Nagyon TISZTELEM A BARCELONÁT mint csapatot. Ha ők nem lennének mi sem értünk volnael ennyi eredményt.Se a Barcát, se a szurkolóit nem tiszteled Exclamation Legalább ismerd el...
Ki sértegeti a RealtPicsókpista írta:Ha közületek abból a 30 ból aki a Real sértegetésétől élvez el csak 3 nem teszi ezt ezentul hanem tiszteli mint egy nagy ellenfelet akkor már sikerrel jártam...
Se a Barcát, se a szurkolóit nem tiszteledPicsókpista írta:ez egy ku***rva nagy hazugság tőled....soha nem csináltam ilynet a Madridistán és itt sem.Csak veletek foglalkoztam s hogy miért azt az elébb taglaltam...
Vito írta:személyszerint Greckit és Varga Tamást is megsértette már verbálisan.
egyszer már lebuktál a hazugságaiddal. nem tanultál belőle??? -ugyanis megint ferdítesz, szokás szerint.PicsókPista írta:Hát ez marha nagy! Mindakettő uriember előbb kezdte a sértegetést de ez itt nem számit? Ez érdekes....Varga aljas és undormány stilusára egy rossz szó nemesett Barca részről...ez is érdekes...hol vannak a moderátorok? Vagy itt elnézik hogy egy tag igy beszéljen,közönséges aljas durung stilusban?
Na ezek amik meg nekem nem tetszenek.Én meg nektek nem.Még mindig jobb az én verzióm...