Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Saviola! Nehéz este a belépés....Anonymous írta:Az zsírrr!ügyes az a srác!Come back Barca!
Szerinted...LG írta:Totti viszavont kozépcsatár.Amugy meg sztem nem akkora zsugás mint Ballack vagy Kaká.
a válaszomat a "serie a" topicban találod meg nem sokáraLG írta:Természetesen nem kopott maci, hanem köpött a maciBár megértem...nehéz elviselni, ha a az ember csapatát lefocizzák a pályárol, no meg azt is, h 1 rendes paszt nem tud adni, meg elmenni 1 játékos mellet sem.
Természetesen nem kopott maci, hanem köpött a maciBoixos írta:szeretnél te olyan "kopott macit" a kedves (olasz) csapataidnál kistestvérem!![]()
a müncheni zsugásaidról, főleg a 83 és fél éves kánról inkább nem is mondok semmit, mert nem akarlak megbántani.
1et értekRonaldinho 17 írta:felejtsétek el,utálom a lámát,beképzelt reklámba való játékos![]()
FÚÚÚJ(bár a tudását természtesen elismerem)
Egyetlen ici-pici baj van Tottival... Nem középpályás... Így nem tudja összefogni a védelmet és a csatársort... Ugyanez a baj Puyollal... Pediag ALKALMAS lenne rá, csak technikailag nincs ott... Kp. kell!Silvanus írta:Én magam egyébként már évek óta azon gondolkozom, hogy milyen szép is lenne valahogy elcsábítani a Romától TOTTI-t, aki erre a pozícióra nagyon is megfelelne!!! Ha megszeretné a Barcát, és őt is a szurkolók, akkor a hűsége aranyat érhet, ezt már bizonyította a Romában is! Játéktudásához, képességeihez nem férhet kétség, vezéregyénisége pedig azt hiszem, hogy igen egyedülálló, óriási ZSUGÁS!!!
Én szívesen látnám őt középen gránátvörös-kék mezben, Ronaldinho-val, Deco-val, és persze Xavi-val az oldalán!!!
Tehát: Ronaldinho, Deco, Puyol, Albertini? Egyetértünk!!! Ők lehetnek a kulcsok, csak mindegyiknek még a fülébe kell súgni a varázsigét!!!Boixos írta:de hogy a topicban szereplő Barcára visszatérjek, én az általad felsorolt zsugásokra gondoltam, amikor egy Rivaldo-féle mostani megoldást keresnék.
Kérdés, hogy meddig? A Roma szerintem már évek óta nem hálálja meg Tottinak mind azt, amit ő a csapatért tett!!! Se a vezetőség, se a szurkolók....Boixos írta:FELEJTSD EL!!!! A FERO A ROMÁÉ!!!!
Totti, Totti, Totti ! ! ! ! ! ! !Boixos írta:egyébként igaza van valahol rednek. az erre a posztra tökéletes embert Rivaldonak hívják. na, ilyet kéne találni a mostani zsugások között.