Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, perxe...csak annyira furcsa...Slither írta:Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Ezt aláírom, de volt még pár kérője, és ő aki ennyire szeretett volna indulni a BL-ben pont a Bayernt válaszotta. De jövőre nagyon sok esély van hogy indulhatnak a BL-ben. Akára jövő évi Bl-ben még a második helyet is elérhetik.Ádám02 írta:Hát szerintem azért nagyobb jövője lesz a Bayernben mint a Marseileban.
De-de, én os úgy tudom, ezért is csodálkoztam Ribery-n hogy elment egy bl-csapatból, egy Uefa kupás csapatba...Slither írta:Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Német ligakupaSharkinho írta:Mi volt ez a Werder-Bayern![]()
Nagyon jó! Csak így tovább!el fuero írta:Hannover-Twente 3-1
Huszit a 71. percig a pályán volt és lőtt egy gólt.
De tudjuk hogy az Arsenalból az alapember elment.... Bremennél ilyen nem volt.Game90 írta:Henry pedig valami olyasmit mondott, hogy nem fog eligazolni az ArsenalbólMostanában ilyen szóbeli fogadalmak nem sokat érnek...
Henry pedig valami olyasmit mondott, hogy nem fog eligazolni az ArsenalbólBalika Gaucho írta:Szezon felénél még Klose azt nyilatkozta hogy csak a Werderbe fog játszani Németországba.
Veled vagyk Miki.ozsimiki írta:Remélem nem így lesszScorpio írta:Nagyon bízok, hogy a Bayern következő szezonban javít! Mostani kész katasztrófa volt!![]()
Bár sajnos erre van a legnagyobb sansz
Remélem nem így lesszScorpio írta:Nagyon bízok, hogy a Bayern következő szezonban javít! Mostani kész katasztrófa volt!