aynas írta:MELYIK SZAVAMAT KELLENE CSILLAGOZNI?
HA MÁR NEM ISTENÍTEM A SRÁCOKAT AKKOR NEM IS VAGYOK BARCÁS? JA HOGY EZ ÍGY MEGY?
MINT MINDIG MOST IS NEKEM VOLT ÉS LESZ IGAZAM.
99-ÓTA NEM NYERTÜNK SEMMIT EZ TÉNY ÉS SZÉGYEN
HA VALAKI NEM ÉRT VELEM EGGYET EBBEN AZ FEJTSE KI HOGY MI A PROBLÁMÁJA.
Chelsa JA IGEN HÁNY MECCS ÓTA NEM KAPTAK GÓLT?
AZÉRT AZ A MADRID ÉS VILLAREAL ELLENI MECCS GYALÁZATOS VOT VAGY NEM?
J HOGY FÉLEK MERT A REÁL NAGYON JÖN HÁT
MEGYÜNK A VALECIÁHOZ, DEPORHOZ, REÁLHOZ
DE HÁT MA MÁR EGGY HAZAI MECCS SEM LEHET TUTI
HA NEM NYERÜNK BAJNOKSÁGOT AKKOR SZTEM A KÜLFÖLDISZTÁROKAT KI KELL RÚGNI ÉS JÖJJNEK HELYETTÜNK A FIATALOK MESSI, INIESTA, DAMIA, RODRI STB.
AMÚGY A JÓ MARIHUANNÁTÓL ROMMÁ HULVA BEÍROK A FÓRUMBA ROMÁUL

Egy jó tanács: Ha nem változtatsz a stílusodon, szerintem rövid időn belül elkezdhetsz azon dondolkozni, hogy mi lesz az új nicked, amivel újra regelsz.
A félelmeidről pedig annyit, hogy mi nem az ellen ágálunk, hogy szidod a csapatot (éppenséggel annak sem örülünk), de hanem nem kellene mindezt ilyen hangnemben és ráadásul csupa nagybetűvel tenni (a nagybetű a kiabálás jele). Megértem hogy félsz, de
1. A bajnokság sorsa a mi kezünkben van, mivel mi vezetjük a pontvadászatot, most a RM lohol utánunk. Való igaz, hogy hoztak rajtunk 9 pontot, de attól még mindíg le vannak maradva 4-gyel. Az 1 ponttal megnyert bajnokság is ugyanúgy sikert, mintha 10 ponttal nyernénk.
2. A BL pedig arról szól, hogy Európa legjobb csapatai mérik össze tudásukat és itt nincsenek teljesen egyértelmű meccsek. A Chelsea persze hogy jó csapat. De ha meg szeretnénk nyerni a BL-t, akkor túl kell lépni rajtuk, mint adott esetben az Arsenalon, MU-n, Juve-n, Milanon, stb.-n. Jó csapatok, de senki sem verhetetlen.
Azt pedig végképp nem tagadhatod, hogy az utóbbi években most van a legtöbb esélyünk elhódítani ismét a BL-t, hisz idén a legjobb a csapatunk az utóbbi 5 évet figyelembe véve.