Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elcsépelt de igaz : Jó versenyzőnek van szerencséjebarca99 írta:A 2x VB-ből az egyik - 2005 - hatalmas makk volt. Akkor (is) Kimi szívott rendesen. (tudom Miki, arról is csak ő tehetett, széthajtotta a kocsiját...)
Mindig lesznek ilyen emberek de nem lehet minden győzelmét a mázlira fogni mert ez így NEM IGAZ az meg hogy nagyképű az egy másik témaMihu írta:Szerintem senkinek nem lenne semmi problémája Alonsoval hogy ha nem lenne ekkora f.sz és nagyképű k.csögMezner2 írta: Azért azt ne mondjuk hogy egyfolytában mákja van mert akkor nem lenne 2-szeres világbajnok én nem szurkolok Alonsonak (Hamilton fan vok) de az tény hogy nagy versenyző és nagy egyéniség
Szerintem senkinek nem lenne semmi problémája Alonsoval hogy ha nem lenne ekkora f.sz és nagyképű k.csögMezner2 írta: Azért azt ne mondjuk hogy egyfolytában mákja van mert akkor nem lenne 2-szeres világbajnok én nem szurkolok Alonsonak (Hamilton fan vok) de az tény hogy nagy versenyző és nagy egyéniség
Azért azt ne mondjuk hogy egyfolytában mákja van mert akkor nem lenne 2-szeres világbajnok én nem szurkolok Alonsonak (Hamilton fan vok) de az tény hogy nagy versenyző és nagy egyéniségozsimiki írta:Igen,akkor pechje volt,meg még vagy 3x..mármint Alonsonak...ellenfeleinek meg 23x....most meg milye volt? Szerencséje....barca99 írta:Miki! Mák? Csőlátás? Keresztbeszopatta Massát...Gumi, nem gumi... idén már ő is szívott gumival, akkor mindenki vihorászott, hogy még Sato is megelőzte.
Ha nincs eső... de volt, és ő tudott alkalmazkodni... megérdemelte (sajnos).
Más: sztem Massa - Kimi - technikai problémák 2-2.
Massa kár,h nem ütötte ki ezt a beképzelt fost....
Igen,akkor pechje volt,meg még vagy 3x..mármint Alonsonak...ellenfeleinek meg 23x....most meg milye volt? Szerencséje....barca99 írta:Miki! Mák? Csőlátás? Keresztbeszopatta Massát...Gumi, nem gumi... idén már ő is szívott gumival, akkor mindenki vihorászott, hogy még Sato is megelőzte.
Ha nincs eső... de volt, és ő tudott alkalmazkodni... megérdemelte (sajnos).
Más: sztem Massa - Kimi - technikai problémák 2-2.
Remélem azért feltűnik vkinek az a kis tény,hogy pár körön belűl több másodpercet adott a spanyol,a száraz körülmények között utolérhetettlen (alonso számára) Massának...áááá de biztos nem a gumija tapadt jobban...igazMezner2 írta:Gyuszi ezt már nem bírja azér amit Alonso művelt ma az sem hétköznapi
Jó-Jó írtam,h hidd csak azt,h mindd,mindd csak tőle független dolgok miatt következett bebarca99 írta:Viszont azt is figyelembe veheted, hogy ez a sok álldogálás, miegymás, nem használ a vasnak... Kiminek meg nyomnia kellett, ha már az első kiállásnál elvettek tőle egy csomó időt.