Hidd el ha jönne a pénz egy csapathoz jósok pénz minden megváltoznanoname írta:Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.gyeptegla írta:Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...
NB1 - Magyar Bajnokság

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Ezért ez nem igaz mert Mo.-n fociban van a legtöbb pénz!noname írta: Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.

- noname
- Llegenda del Barça
Itt nem csak a pénzzel hanem leginkább a mentalitással van baj.Nem profi a focisták hozzáállása.A másik gond az h nincsenek befektetők.Nézd csak meg a román bajnokságot, néhány éve gyengébb volt a miénknél,most sokkal erősebb.Ehhez csak néhány bátrabb befektető kellett. A focisták mentalitásával is baj van, de a legnagyobb baj az h az emberek egyszerűen nem foglalkoznak a focival.gyeptegla írta:Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Azért, mert én fradista vagyok és lenyomorékoztam az isteni nb1et.gajeraro írta: Hol van itt az összefüggés?
De amint láttom Te az a tipikus utáljuk a fradit mert az nem jó meber vagy!Gratulálok hozzá!
Forza Lazio!
Hol van itt az összefüggés?gyeptegla írta:1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl seel fuero írta:Ezt a nyomorék bajnokságot úgy is a debrecen nyeri és utána akármi lehet. Nem szeretnék tippelni 1 meccs után, de több esélyes is van. Aki meg azt mondja h a Vasas kiesik az v nem ért a focihoz v nem nézi a borsodi ligát.
Én már tavalyi Kispest menetelés (tavasszal) után mondtam h nagyon erősek lesznek csak kár h nem tudták megtartani Bogdanovicsot.
De amint láttom Te az a tipikus utáljuk a fradit mert az nem jó meber vagy!Gratulálok hozzá!
Már miért lenne nyomorék? Ez a magyar szinvonvonal kevés a pénz nyugathoz képest azért ilyen, hidd el ha ittis lenne pénz jó csapatok lennének, példa erre a Honvéd kis pénzhez jutott és egyből bajnokesélyes...noname írta:A Fradi se emelne a színvonalaon.Fradival vagy Fradi nélkül ez a bajnokság nyomorék és sajnos az is marad.gyeptegla írta: 1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl se

- noname
- Llegenda del Barça
A Fradi se emelne a színvonalaon.Fradival vagy Fradi nélkül ez a bajnokság nyomorék és sajnos az is marad.gyeptegla írta: 1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl se

A Fifa egy szégyen
1. Nyomorék bajnokság?? pff azért mert nincsott a hullagyenge fradi, nem emelnék a szinvolanat őkl seel fuero írta:Ezt a nyomorék bajnokságot úgy is a debrecen nyeri és utána akármi lehet. Nem szeretnék tippelni 1 meccs után, de több esélyes is van. Aki meg azt mondja h a Vasas kiesik az v nem ért a focihoz v nem nézi a borsodi ligát.
Én már tavalyi Kispest menetelés (tavasszal) után mondtam h nagyon erősek lesznek csak kár h nem tudták megtartani Bogdanovicsot.
2. Majd nézd meg Vasas gyenge lesz 4-5 ford mulva visszatérünk rá
3. Kispest erős lesz, a Debrecen ezér sem adta tovább a Kispestnek Igort

-
- Entrenador del Barça
Ezt a nyomorék bajnokságot úgy is a debrecen nyeri és utána akármi lehet. Nem szeretnék tippelni 1 meccs után, de több esélyes is van. Aki meg azt mondja h a Vasas kiesik az v nem ért a focihoz v nem nézi a borsodi ligát.
Forza Lazio!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sopron???? Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy az At. Madrid esik ki a spanyol ligából..Game90 írta:1. Újpest
2. Debrecen
3. MTK
4. Kispest
5. ZTE
6. Vasas
A két kieső: Sopron, Tatabánya.

Hát igen.meg 1 DVTK nem 1 Elfsborg (külömben nem biztos ök mennek tovább)Scorpio írta:Persze! Meccsig lehet álmodozni, aztán jön a valóság!
De reméljük a legjobbakat a mecsig!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Persze! Ha nem meleg lesz akkor a szél fúj vagy nem is tudom mi lesz! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Két fontos külömbséget kell tudni a két meccsel kapcsolatban 1.: 2 órával később játszák azaz nem 40 hanem 30 fokban. A másik meg hogy az fontos épp ezért "probaltak" tartalékolni..Ronaldinho 17 írta:Hát nyert a LOKI,de ha így nyomják az Elfsborg ellen(Linsfieldet kiverik) akkor bukta a BL-sel!Csak jobban fognak játszani!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Persze! Meccsig lehet álmodozni, aztán jön a valóság! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Entrenador del Barça
Hát nyert a LOKI,de ha így nyomják az Elfsborg ellen(Linsfieldet kiverik) akkor bukta a BL-sel!
Csak jobban fognak játszani!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az fújpest is elég szépen leégett a Debrecentől barátom. Vagy talán már nem emlékszel rá, ahogy arra sem, hogy Gudjohnsen hány éve van itt a Barçánál? 

in to exile
-
- aka Game90
1. Újpest
2. Debrecen
3. MTK
4. Kispest
5. ZTE
6. Vasas
2. Debrecen
3. MTK
4. Kispest
5. ZTE
6. Vasas
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát elég merész kijelentés hogy a Vasas kiesik szerintem simán benn lesz az első 6-bangyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz.
Kovinho:a Paks most nem fog kiesni jó kis csatárok igazoltak oda szal nem hiszem hogy kiesnének szal a Reac,Tbány,Siófok közül fog kiesni 2ő
nincs egy meghatározó játékosuk, míg paksnak ottvan tököli,kaposvárnak oláh + alvezVictorValdes19 írta:vasas hát gyep nem tomgyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz............

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
vasas hát gyep nem tomgyeptegla írta:és kifog kiesni?:) mert sztem a Vasas + a Reacnoname írta:1.Debrecen
2.Újpest
3.Mtk
4.Honvéd
5.Vasas
Meglátjátok majd h igazam lesz.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."