Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kisfiú, inkább olvasd el az nso.hu-n a kommenteket. Ír több Barca szurkoló is, érdekes módon kb. ketten szidják...antiimperialista írta:gajeraro írta:Exkluziv a $aviola interjú az nsbe címszó szurkoljatok!
Ez ember 1általán inkább maradna csedbe de ö nem!Okádnom kell tőle!
Nem tudom mit nyilatkozott de ez 1 ocsmány 1 ember lett!Szurkolok annak,h törjön keresztbe a pályafutása!Vegyük meg az összes ns-t azt gyújtsuk fel előtte és köpködjük le!
Hát nem tudom...Amilyen nyilatkozatai vannak mostanában, meg ahogy úgy egyáltalán hozzááll a dolgokhoz, szerintem egy másik edző mellett is lazán lekoccolt vnaantiimperialista írta:Hát, egyezni nem fogunk, de összeveszni sem. Továbbra is tartom, hogy szerintem azt várta, hogy rijkaardot kirúgják, ha ez így történik, elfogadta volna a gyengébb szerződést is, mert talán lett volna esélye játszani a meccsek 60%-án.Vito írta:a Klub miatt akart itt maradni, 2 hónappal később pedig a Klubon akarja kiélni magát.
Hát, egyezni nem fogunk, de összeveszni sem. Továbbra is tartom, hogy szerintem azt várta, hogy rijkaardot kirúgják, ha ez így történik, elfogadta volna a gyengébb szerződést is, mert talán lett volna esélye játszani a meccsek 60%-án.Vito írta:a Klub miatt akart itt maradni, 2 hónappal később pedig a Klubon akarja kiélni magát.
Én azért, mert lőttem már gólt volt csapatomnak... És k.rvajó érzés volt! Pedig engem nem p.csáztak úgy ki, ahogyan őt a Barcából, csak meg akartam mutatni nekik.Vito írta:ha ez így van....
nem értem, hogy miért védi akárki is?!
Micsodaaaaaozsimiki írta:Ti el is olvastátok? Mert én igen...és okádnom kell![]()
![]()
![]()
Olyat mondott ez az áruló,hogy ha kap lehetőséget,meg minden,szóval ha pályára lép a Nou-ban akkor az ott lőtt gólját semmiért sem cserélné el![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nah erre varjatok gombot....
Jah,nem kéne elfajulni.Én is haragszom rá,de nem ilyen szinten..ugyanúgy tisztele,mint eddig,de ez a lépése nálam nagyon lehúzta,sajnos..antiimperialista írta: Kisfiú, inkább olvasd el az nso.hu-n a kommenteket. Ír több Barca szurkoló is, érdekes módon kb. ketten szidják...
Arra meg nagyon figyelj, mit írnak a semleges szurkolók, mert egyikben sem merül fel, hogy áruló lenne...
grecki írta:Én ebbe már nem akarok belefolyni...
gajeraro írta:Exkluziv a $aviola interjú az nsbe címszó szurkoljatok!
Nem tudom mit nyilatkozott de ez 1 ocsmány 1 ember lett!Szurkolok annak,h törjön keresztbe a pályafutása!Vegyük meg az összes ns-t azt gyújtsuk fel előtte és köpködjük le!
Kisfiú, inkább olvasd el az nso.hu-n a kommenteket. Ír több Barca szurkoló is, érdekes módon kb. ketten szidják...gajeraro írta:Exkluziv a $aviola interjú az nsbe címszó szurkoljatok!
Sokat fog játszani! De ő választotta a RM-et!mypeter írta:Ha Robinho is csatár Schusternél, akkor már csak 4. számú....
kilibarca írta:Azt írtam ha Raul csatár Saviola akkor is verinoname írta:Schuster azt mondta h csatárként számít Raulra.Ha már számít rá,akkor kezdő is lesz, a másik csatár pedig RvN kell legyen. Legjobb esetben lehet elsőszámú csere.és ha 3. számú csatár lesz madridba akkor is többet játszik mint nálunk mert itt csak 5. volt kb
Azt írtam ha Raul csatár Saviola akkor is verinoname írta:Schuster azt mondta h csatárként számít Raulra.Ha már számít rá,akkor kezdő is lesz, a másik csatár pedig RvN kell legyen. Legjobb esetben lehet elsőszámú csere.
ozsimiki írta:![]()
![]()
Üldözési mániád van
![]()
![]()
![]()
Amúgy lentebb be lett már linkelve nem egyszer,szal keresgess