Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DEAC műfűn voltam egyszer, tavaly asszem október 6án volt egy torna, ott játszottam. De annyira nem járok oda, habár ha minden jól megy, akkor jövőre az egyik kispályás csapatban benne leszek...antiimperialista írta: Kispálya? DEAC műfű?
Második félévben ott volt "tesiórám"...antiimperialista írta:Kispálya? DEAC műfű?
Kispálya? DEAC műfű?Zozzy 5 írta:Nem, de egyre biztosabb, hogy már láttalak vhol
Miért, Ő hány évesVictorValdes19 írta:shark testviiirem biztos csakis ugy hasonlitunk egymásra mint két 200 éves tojás amugy zozzy kérdésére válaszolva ő lehet az első bnőm
Nem, de egyre biztosabb, hogy már láttalak vholantiimperialista írta:Bizony, mivel ott a jégcsarnok! Edzések, meccsek, stb. Közönségkorira szoktál járni? Vagy a Sirályba?Zozzy 5 írta:Anti, most hogy így jobban megnézlek ezen a képen, az jutott eszembe, hogy lehet ismerlek. Valamiért nagyon ismerős az arcod, és az asszonykádé is![]()
És nem is elképzelhetetlen, mivel asszontad, megfordulsz néha a Tóciban.
OK! Most már jó, eddig nem jött be a kép! Így nem vettem észre!Sharkinho írta:Ha visszanéznél kicsit...Scorpio írta:Ha meglehet nézni, akkor hol lehet megnézni a képeket?
Ja, gondolom, bratyómnak tavaly volt, úgyhogy közelből láttam, hogy mennyire fárasztó a nagy nap a sok szép mellett... Én tuti beverek majd pár felest, hogy jobban bírjam majd a bájcsevejt...antiimperialista írta: Az nem mosoly, az vicsorAddigra már belefáradtam a pózolásba, meg abba, hogy próbáltam értelmes fejet vágni, még délután volt vagy 2 óra fotózás, meg azelőtt, hogy ez a fotó készült, szinte az összes vendéggel a lehető legtöbb beállításban fotózkodnom kellett...
Az nem mosoly, az vicsorgrecki írta:Hát ez a mosoly? Csak nem zavarban volt kend?![]()
Bizony, mivel ott a jégcsarnok! Edzések, meccsek, stb. Közönségkorira szoktál járni? Vagy a Sirályba?Zozzy 5 írta:Anti, most hogy így jobban megnézlek ezen a képen, az jutott eszembe, hogy lehet ismerlek. Valamiért nagyon ismerős az arcod, és az asszonykádé is![]()
És nem is elképzelhetetlen, mivel asszontad, megfordulsz néha a Tóciban.
shark testviiirem biztos csakis ugy hasonlitunk egymásra mint két 200 éves tojás amugy zozzy kérdésére válaszolva ő lehet az első bnőmSharkinho írta:Biztos a nővére...Zozzy 5 írta:Ő Kicsoda?
Telefonon annyira nem tűnt vészesnek, sőt...Perrero írta:várj csak amig élőben is megismered...Zozzy 5 írta:Na, mostmár nem csak a hangot ismeremAbszolút nem így képzeltelek téged sem...
![]()
![]()
azóta nem birok aludni
szép pár vagytok anti![]()