Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze! Roni nagyon bírta szórakoztatni a közönséget! Az ollózása meg ha bement volna!!!Lujo írta:Ez teljesen igaz, de erre valahogy számítani is lehetett.
Én úgy olvastam az eurosporton, hogy 8 millió euró gyűlt össze! Az azért szép kis összeg! Amúgy szerintem Ronaldinho csapata "sokkal" látványosabban játszott!Lujo írta:Jó kis bemutató volt sok szép megmozdulással. Remélem sok pénz gyűlt össze. Ritkán látni ennyi nagy sztárt a pályán egyszerre. Atyaég milyen csapatösszeállítások voltak.
6-3. azaz nem volt megbeszélve elore az x vagy ha igen akkor jol elrontották.Boixos írta:csak 5-3ig néztem, mi lett a vége? azé' egy-két flikk-flakkot elengedett a ronni, nem volt semmi az a passza, amit a bal lába alatt nyomott el oldalra![]()
azt jól láttam, h nem volt egyik csapatban sem argentin? monnyuk nekem nem is hiányoztak, de azért páran elfértek volna.
redlions írta:kucsi írta:Azt szeretnem kerdezni, hogy nem tudjatok-e veletlenul hogy mel,yik tv csatorna fogja kozvetiteni?
Nem foltetlenul magyarra gondolok. Lehetet ingyen nezni a neten par csatornat,ilyenekre gondologk mert sajnos digitalis vevom nincs.Csak 4-5 sort vissza kellett volna olvasnod...Zsolti írta:Ja.Holnap a sport 1.ronaldinho írta:közvetítik??ha vki tudja legyen szives megirni
előre is kössz
kucsi írta:Azt szeretnem kerdezni, hogy nem tudjatok-e veletlenul hogy mel,yik tv csatorna fogja kozvetiteni?
Nem foltetlenul magyarra gondolok. Lehetet ingyen nezni a neten par csatornat,ilyenekre gondologk mert sajnos digitalis vevom nincs.
Csak 4-5 sort vissza kellett volna olvasnod...Zsolti írta:Ja.Holnap a sport 1.ronaldinho írta:közvetítik??ha vki tudja legyen szives megirni
előre is kössz
Már van.Rapika írta:Jó lenne egy Barca Tv!Boixos írta:ez nem rossz, de azért a barca-meccsnek jobban örültem volna.
Nem?!
Úgy hallottam,hogy a rinyálnak már lesz,nemsoká,mi se maradjunk le!