Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha.noname írta:Árat nem írtak, csak azt h valszeg valami nagyon minimális.Gondolom úgy 3 millió, esetleg 4.
Én viszont igennoname írta:Azért azt én nem jelenteném ki h Tourenál jobb.![]()
Makelele még mindig a legjobb védekező kp-k egyike, Tourénál jobb. De nekem már 34 évesen nem kénenoname írta:Már a goal.com is arról ír h szóba hoztak minket Makeleleval.Hát...nemtom mit mondjak.Ha elmegy Motta és Edmilson is, akkor lehet szükség lesz egy pillanatnyi megoldásra 1 évre, de sztem Marquez is jó lesz cserének.![]()
Gudi, Bommel már játszott itt, ők hasonló stilust képviselnekSlither írta:Shandor írta: Tény: nem spanyolba való, de Angliában igenis helye van bármely csapaptban!
szerintem.
Nem értem mitől tény ez ilyen sok embernek. Még sosem játszott anglián kivűl, sosem lehet tudni milyen lenne itt meg ott amíg nem játszott ott.
Shandor írta: Tény: nem spanyolba való, de Angliában igenis helye van bármely csapaptban!
szerintem.
Ezt alapul véve elég sok játékost tarthatsz manapság nem is olyan nagy játékosnak.LG írta:Nemegyszer megmutatta már, h nem is olyan nagy játékos mint gondolnátok. A VBn is 1 hatalmas nagy [auto_cenzúra] volt...
Szvsz Davids és Lampard nem is ugyanazt játszák, játszották (sem stílusban, sem pozícióban).mypeter írta:Pedig hasznos lehetne... Davids is az volt