Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zozz! Olvasd már vissza a korábbi hsz-mat, és akkor rájössz, hogy nem Mo-on, hanem Ukrajnában született, Munkácson 1989-ben.Lord Dragon írta:Sőt, elolvastam a mai nemzeti sportot, és ott azt mondta arra a kérdésre, hogy ha most kellene választania, kit választana, hogy ha most, akkor Ukrajnát. Nem tudom ez a jövőben miért változna... Szóval lehet hogy ezt buktukZozzy 5 írta:Nem is neked címeztem, hanem álltalánosságba mondtam, hogy senki ne várja, hogy automatikusan minket választ, mert itt született.
no, azért Bojan édesanyja katalán...Primitive írta:Hát, gyerekek, legyünk realisták, ha van egy kis esze, akkor az ukrán válogatottat fogja választani... Ez egyértelmű... Olyan a helyzet, mint Bojan esetében, választhatná ő a szerb válogatottat is, dehát.. Több esélye van a sikerre a hispánokkal..
Meglepő módon, gondolom szóltk neki az mlsz-ből, hogy be kéne hívni,a meg neki is leesett a tantusz...gajeraro írta:Várhidi meghívta Komant!Most ugrik a majom a vízbe!![]()
Hurrágajeraro írta:Várhidi meghívta Komant!Most ugrik a majom a vízbe!![]()
Sőt, elolvastam a mai nemzeti sportot, és ott azt mondta arra a kérdésre, hogy ha most kellene választania, kit választana, hogy ha most, akkor Ukrajnát. Nem tudom ez a jövőben miért változna... Szóval lehet hogy ezt buktukZozzy 5 írta:Nem is neked címeztem, hanem álltalánosságba mondtam, hogy senki ne várja, hogy automatikusan minket választ, mert itt született.
Nem is neked címeztem, hanem álltalánosságba mondtam, hogy senki ne várja, hogy automatikusan minket választ, mert itt született.varga tamás írta:Én nem vitatkoztam, hanem reagáltam, + vettem a fáradtságot és utánanéztem. Ez egy szimpla beszélgetés volt mindkettőnk részéről.Zozzy 5 írta:Felesleges ezen vitatkozni, hogy hol született, mert ebben a mai világban már Brazil játékos is szerepelt magyar válogatottban, úgyhogy ez a srác, akinek ráadásul még van ukrán kötődése lazán lekoccolhat Ukrániába. Plusz még akkor jönnek rá a kőkemény tények, hogy hol állunk a világranglistán, milyen egyáltalán itt a foci az ukránhoz képest, nameg a szövetségi kapitányunk is itt balfaxoskodik egy sort...
Én nem vitatkoztam, hanem reagáltam, + vettem a fáradtságot és utánanéztem. Ez egy szimpla beszélgetés volt mindkettőnk részéről.Zozzy 5 írta:Felesleges ezen vitatkozni, hogy hol született, mert ebben a mai világban már Brazil játékos is szerepelt magyar válogatottban, úgyhogy ez a srác, akinek ráadásul még van ukrán kötődése lazán lekoccolhat Ukrániába. Plusz még akkor jönnek rá a kőkemény tények, hogy hol állunk a világranglistán, milyen egyáltalán itt a foci az ukránhoz képest, nameg a szövetségi kapitányunk is itt balfaxoskodik egy sort...
persze ez egyértelmű, csak nemvoltam benne hogy melyik is a magyar neve Uzhhorodnak :Svarga tamás írta:Nem kötekedni akarok, de Mo-on magyar nyelven nevezzük az egykori magyar várost, Ungvárt. Uzsgorod=Ungvár. Mint ahogy számunkra Pozsony sem Bratislava, meg Kolozsvár sem Cluj-Napoca.
Nem kötekedni akarok, de Mo-on magyar nyelven nevezzük az egykori magyar várost, Ungvárt. Uzsgorod=Ungvár. Mint ahogy számunkra Pozsony sem Bratislava, meg Kolozsvár sem Cluj-Napoca.NewM írta:Valóban (March 16, 1989 in Uzhhorod, Ukraine) elnézést kérek...varga tamás írta:Koman Vladimir Ukrajnában született. Most néztem meg az interneten, a google keresőprogram segítségével. Utána lehet nézni, de felesleges.
Bojannál ép fordított ő a gyengébből ment a jobb országba..Primitive írta:Hát, gyerekek, legyünk realisták, ha van egy kis esze, akkor az ukrán válogatottat fogja választani... Ez egyértelmű... Olyan a helyzet, mint Bojan esetében, választhatná ő a szerb válogatottat is, dehát.. Több esélye van a sikerre a hispánokkal..
Valóban (March 16, 1989 in Uzhhorod, Ukraine) elnézést kérek...varga tamás írta:Koman Vladimir Ukrajnában született. Most néztem meg az interneten, a google keresőprogram segítségével. Utána lehet nézni, de felesleges.
Szombathelyen született... és a magyar állompolgárságért lemondott az ukránról...[/quoNewM írta:varga tamás írta:Hát, én úgy tudom, hogy már élt Koman, amikor a szüleivel Szombathelyre került. Szóval, szerintem nem Mo-on született. De, lehet, h rosszul tudom.
Én az ukránt választanám, abban több a ráció.
Szombathelyen született... és a magyar állompolgárságért lemondott az ukránról...varga tamás írta:Hát, én úgy tudom, hogy már élt Koman, amikor a szüleivel Szombathelyre került. Szóval, szerintem nem Mo-on született. De, lehet, h rosszul tudom.
Én az ukránt választanám, abban több a ráció.
igen,lehet,h ennyi,de szntem nem is hülyeNewM írta:Koman magyar állampolgár, nem ukrán Magyarországon született és magyar utánpótlás válogatottban szerepel... ennyiZozzy 5 írta:Nem lepődnék meg, ha az Ukránokat választaná...Semmivel nem "magyarabb", mint "ukránabb". Legalábbis úgy tudom, meg ugye ez a név sem arra utal. És akkor ránéz a FIFA világranglistára, és mit lát...? Mindenesetre nagy hiba lenne csak így elengedni, ha nem küzdünk érte, akkor Várhidi is elmehet a pitsába...
Koman magyar állampolgár, nem ukrán Magyarországon született és magyar utánpótlás válogatottban szerepel... ennyiZozzy 5 írta:Nem lepődnék meg, ha az Ukránokat választaná...Semmivel nem "magyarabb", mint "ukránabb". Legalábbis úgy tudom, meg ugye ez a név sem arra utal. És akkor ránéz a FIFA világranglistára, és mit lát...? Mindenesetre nagy hiba lenne csak így elengedni, ha nem küzdünk érte, akkor Várhidi is elmehet a pitsába...