Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Lineker és Robson utáb a 3. angol akir bírok.
 Lineker és Robson utáb a 3. angol akir bírok.

Nah...ahhoz csoda (mem is kicsi) kellene.
 Nah...ahhoz csoda (mem is kicsi) kellene.   Persze semmi sem kizárt.
 Persze semmi sem kizárt.

Mourinhonak ez a fajta nyilatkozata nagyon nem tetszik ami olvasható a legfrisebb hírek között. Eddig sem tartottam nagy edzőnek annak ellenére hogy valóban emgnyerte tavaly a BL-t de ezek után kivívta az unszimpátiámat.nagyképű embernek tartom aki jövő héten szerdán nagyon pofára fog esni (remélem).nagyon kemény meccs lesz az biztos de ha a Barca a jobbik arcát mutatja akkor nem lehet gond.
 Mourinhonak ez a fajta nyilatkozata nagyon nem tetszik ami olvasható a legfrisebb hírek között. Eddig sem tartottam nagy edzőnek annak ellenére hogy valóban emgnyerte tavaly a BL-t de ezek után kivívta az unszimpátiámat.nagyképű embernek tartom aki jövő héten szerdán nagyon pofára fog esni (remélem).nagyon kemény meccs lesz az biztos de ha a Barca a jobbik arcát mutatja akkor nem lehet gond.