Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Nunez 22 évig volt elnök, és hogy az ilyen hosszú elnökösködést megakadályozzák, a mikor leköszönt, hoztak egy ilyen szabályt. Azt akarták kiküszöbölni, hogy egy ember ilyen hosszú időre kisajátítsa magának az elnöki posztot.Etooka írta:de mi az hogy,csak két ciklusig lehet elnők??az Josep Luis Nunez az nem 22 éven át volt elnők??az pedig legalább 5 ciklus meg két év,akkor ezt most nem értem!vki elmagyarázná??előre is kösz
HA legelején csinálják, akkor is ugyan olyan ellenállás lett volna!Aprieto írta:A szabály megváltoztatásához hozzászólnék:
MOST nagyon furán venné ki magát és bődületes nagy gyökérségnek tűnhet -főleg persze- az ellentábor szemében, hogy pont most változtatná meg a szabályt a jelenlegi vezetőség.![]()
VISZONT ha előre gondolkodnak és Laporta ELSŐ megválasztása után teszik meg, akkor már máshogy állna a dolog.De erre nem gondoltak. Érdekes.
Én is szerettem volna, hogy maradjon.Mihu írta:Írtam is üzenetet a Sport1-be mikor közvetítették az első meccsünketNagyon szép volt amit ő művelt akkoriban a Barcával, nem tudom miért kellett elküldeni
Írtam is üzenetet a Sport1-be mikor közvetítették az első meccsünketShandor írta:Antic féle ámokfutás?Lilfish írta:Hová lett Cruyff, amikor a Van Gaal - Antic féle ámokfutás tartott?![]()
Miről beszélsz? (már elnézést..
)Amikor 2003 januárjában átvette a vezetőedzői posztot van Gaal-tól, a csapat a 15.helyen(!!!) volt, Antic pedig a 6.
helyre vezette a csapatot, jogot szerezve így az UEFA Cup indulásra!!
Szvsz ez nem ámokfutás.. egyébként sokan szerették volna ősztől is a Barca kispadján látni
Anticcsal szerintem semmi probléma nem volt, épppenhogy ő mentette meg a csapatot, hogy legalább az UEFA-ban indulhassunkLilfish írta:Hová lett Cruyff, amikor a Van Gaal - Antic féle ámokfutás tartott?Shandor írta:Amíg Cruyff él, nagy baj úgysem lesz..
LG írta:Én személyszerint örülnék, ha Rossel lenne majd az elnök. A mostani sikerekben is nem kis szerepe volt+ sok jo játékost ő szerzett meg, itt ki kell emelni Ronaldinhot
Valoszinüleg ha Sandro nincs, akkor most a Realba, vagy a MUban varázsolna.
Antic féle ámokfutás?Lilfish írta:Hová lett Cruyff, amikor a Van Gaal - Antic féle ámokfutás tartott?
Biztos akkor nyaralt!Lilfish írta:Hová lett Cruyff, amikor a Van Gaal - Antic féle ámokfutás tartott?Shandor írta:Amíg Cruyff él, nagy baj úgysem lesz..
Hát igen...egyelőre ez itt a legnagyobb kérdés de reméljük hogy megoldják valahogy mert szerintem a biztosat és a jót senki se adná fel egy bizonytalan LEHET HOGY jó-ra. Csak hát kérdés hogy jogilag megoldható-e hogy ezt a szabályt megváltoztassákozsimiki írta: Az is lesz,és remélhetőleg utána is marad Joan,csak hogy![]()
Viszont ez jórészt Rosell-nek volt köszönhető. Nem? (gondolok itt pl. Dinhora, bár mintha ő meg Samut nem preferálta volna [?]) Engem különösképpen nem zavar, mert még van 3 év, és az eddigi két jelölt közül nem hinném, hogy bármelyik is hatalmas nagy visszalépést jelentene.noname írta:Én is egyértelműen mellettük adnám le a voksomat. amikor idejött, akkor hatalmas pénzügyi gondok voltak a csapatnál, volt egy kiöregedett keretünk, a játékosaink nagy része nem volt megfelelően jó, jöttek Laportáék és most a világ legerősebb játékoskerete a miénk és pénzügyileg is jól állunk, ezenkívül a klub tartozása is folyamatosan csökken.