Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ők bajnokok lesznek,perszeeeeeeeeeeeeeel fuero írta:De már mien rég![]()
Más:
MTK-Újpest 0-0
Nem láttam a meccset, mert edzésem volt, ezért aki nézte az mondhatna pár infót, mert kiváncsi vagyok mire volt képest a verhetetlen újpest.
Ha jól tudom a Paksba ment :OZozzy 5 írta:Nem.Game90 írta: Tényleg Tököli marad?
Ha ezt tudom, akkor kimentem volna eléjükRaziel írta:megérkeztek ma ferihegyre az afrikai játékosok
Azért egy ilyen kerettel illik megnyerni majd. Jött Mátyus, Vincze Ottó, Horváth Péter...Csank: Az NB II is nehéz
De csak fél évük van h bizonyítsanak Csanknak! És a jobbakat ti vihetitek el. Erről ennyit...Raziel írta:megérkeztek ma ferihegyre az afrikai játékosok,perzse megint segitünk egy kicsit a fradinak játékosok terén.a 7ből 3 a fradiban fog játszani...
http://www.dvtk.eu/hirek2.php?news_id=1607
Lehet MTK drukker nem lesz sok, de Újpesti biztos. Nincs messze Újpest és a Hungária körút. Amikor mi voltunk az MTK ellenfelei akkor mi is megtöltöttük az egész vendég szektort. Ki kellett nyitni újjakat h beférjünk.Lord Dragon írta: Egyébként pedig miért pont egy MTK-Újpesten lenne balhé? MTK meccseken alig vannak :S
Honvéd szerintem a végéig nagyon ott lesz a Debrecen sarkában,vagy picit előtte...izgalmas szezon elé nézünk,csak a minőség lenne egy picivel jobbel fuero írta:
HONVÉD - FEHÉRVÁR FC 5 : 1
G.: Dobos, Palásthy, Diego, Bárányos, Herczegfalvi ill. Bozic
Még hivatalos MLSZ ellenőr is lesz AJAJJ, ott kő kövön nem maradScorpio írta:Balhé lesz a mai magyar bajnokin?
...és a találkozónak lesz hivatalos MLSZ-ellenőre is.
(foci24.com - Fedor János)
16-án is kiegyeznék egy ilyen hazai győzelemmelel fuero írta:HONVÉD - FEHÉRVÁR FC 5 : 1
G.: Dobos, Palásthy, Diego, Bárányos, Herczegfalvi ill. Bozic
Remélhetőleg nem! Szükség van a jó játékosokra!LG írta:Ez igaz. Sztem Dzsudzsák pont olyan lex mint Sándor TamásItthon király, de külföldönn nem állja meg a helyét. Viszont van pár játékosunk, aki bizonyitott kint is
Ilyenekre van szükség, többre