Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyél elfogult, de itt ne akard bemagyarázni az igazad ebben a tekintetben, mert nem fog menni. Ez szubjektív dolog, én nem is vecsérelnék erre több szót.zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
Jah és ezzel az erővel miatta buktunk el mindent. Meg hogy több lehetőséget is kapott mint kellett volna... Tudod nem könnyű csak úgy beugrani egy Eto'o vagy egy Messi helyére ha egészen addig jegelnek a padon, vagy még ott sem. Fel kellett venni a ritmust és ahoz képest sok gólt is rúgott. Ráfoghatnánk Valdesre is azt h kiestünk, meg Rafára is mégsem tesszük. Hogy miért? Mert nem egy emberen ment el, ott az egész csapat [auto_cenzúra] volt.cruyff írta:Saviola minden lehetőséget megkapott. Szerintem még többet is mint amit kellett volna. Ebben az évben voltak, vannak nála jobbak. Mikor ő standard ember volt, szrt se nyertünk. Megjegyzem, a lábában volt a győzelem (és talán a továbbjutás is) 1-1-nél a pool ellen, mikor kapussal állt szemben, de hosszan szöktette magát és elcseszte. Ha ott győztes gólt lő, szerintem visszakerül. Elcseszte. De nem is ez a baj. A baj az, hogy szerintem a reál is csak szúrni akart egyet rajtunk ezzel a húzással, mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....) azok NEM AKARNAK ODA MENNI. Így viszonylag olcsón a hátunkba döfhettek megint egy kést. Saviola pedig majd vigyoroghat ilyen gúnyosan a kispadon, mert sem van Nistelhorse-ot, sem rault nem fogja kiszorítani. A gyökér.
Iniestáról és etooról volt szó nálatok, de sztem az első telefon után rájöttek Calderonék h megspórolhatnak egy repülőjegyet.battya írta:Szerinted mennyire akarta megszerezni a Real ezen a nyáron Dinhot, Eto'ot, és Iniestat?mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....)
-Annyira nem, mint ahogy a Marca, vagy az As.
Szerinted mennyire akarta megszerezni a Real ezen a nyáron Dinhot, Eto'ot, és Iniestat?mert akiket ők akarnak, akartak igazán megszerezni, (Kaká, Dinho, Iniesta, Eto'o.....)
Nincs garancia arra, hogy állandó játéklehetőséget fog kapni.de megértem, mert játszani akar rendszeresen ami érthető, hisz még ő is fiatal.
Tőlem lehetsz vele elfogult, csak nem itt kéne őt isteníteni.Nem várhatod el h mi is ugyanolyan jónak tartsuk mint te, főleg h van egy Ronink.Nem tudom mit várszzizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
Ha tapsvihart akarsz, akkor a madridistán verd a nyálad zidane nagyszerüségévelBoixos írta:legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
...és hát stukkolt is szépen, ha úgy alakult.gnorbert írta:...A francia, bár zseniálisan egyedülálló tehetséggel megáldott futballista, ám amilyen ügyes játékos volt, ha nem ment neki a játék alattomos patkánnyá változott (taposott, könyökölt, ütött, rúgott... stb...).
gnorbert írta:Zidane nem összehasonlítható Rivaldoval.
A francia, bár zseniálisan egyedülálló tehetséggel megáldott futballista, ám amilyen ügyes játékos volt, ha nem ment neki a játék alattomos patkánnyá változott (taposott, könyökölt, ütött, rúgott... stb...).
Egy valódi sportember nem viselkedik így (SOHA, nemhogy rendszeresen), ezért nem lehet egy lapon emlegetni őket.
Pontosan úgy fejezte a be a pályafutását amilyen ő maga volt.
Szinte egymaga vezette döntőbe a válogatottját (zseniális focista), erre tessék, elcseszte a végét a hülyeségével (szerintem a franciák meg is nyerték volna a VB-t, bár ezt már sose tudjuk meg)...
Lehetséges hogy a franciát egy hangyányival nagyobb tehetséggel áldotta meg az Ég, de Rivaldo sokkal több mint sportoló.
Nem vagy elfogult.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
Azt írod, hogy a 21. század. Ez hülyeség, hiszen nem tudhatod, hogy a hátralévő 92 és fél évben kik születnek, milyen kvalitásokkal. Meg a 20. század sem lehet helytálló, én kapásból mondok vagy féltucat labdarúgót, aki meghaladta Zidane tudását: Puskás, Maradona, Pelé, Nilton Santos, Garrincha, Johan Cruyff, Beckenbauer, Di Stefano. Zidane-nak volt 5 jó éve, Pelének 12, Beckenbauernek 7-8, Puskásnak 10 - és még sorolhatnám. Nagy játékos volt, de nem a legnagyobb.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
Megvakult?zizou fan írta:tökéletesen lát a pályán (azaz látott)
erről kérdezzél meg egy ronaldinho fan nevű felhasználót is, kb ugyanannyira korrekt szövege lenne, mint neked.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...
Örülö, hogy pont te vádolsz minket elfogultsággal.zizou fan írta:Zidane egy zseni. Egy élő legenda, egy géniusz. Meg van benne a francia elegancia, tökéletesen lát a pályán (azaz látott), technikailag fantasztikus. Ronaldinho SOHA sem fogja elérni azt a szintet, amit a 21. század legjobb labdarőgója képviselt. SOHA. Akkor se ha szépen tud mosolyogni...