Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan nincs, hogy ezt az átigazolási szezont ti nyertétek. Annyiban igaz, hogy veretesebb nevű játékosokat igazoltatok, de ez nem jelent semmit. Az sem biztos, hogy be fognak válni. Kíváncsi leszek Rijkaard-ra, vagyis hogy milyen felállásban nyomjátok majd. 2 kp és 4 csatár? Ha nálatok lesz a labda, hawaii lesz, de ha elveszítitek, úgy lekontráznak és átrohannak rajtatok, hogy csak lestek majd.Rivaldo11 írta:Kapkodnak, kellene nekik mindenki. De akár a fejük tetejére is állhatnak, ezt az átigazolási szezont mi nyertük.
Azután remélem a rendes szezont is!
Van der Vaart minimum a huszadik név, aki felmerül náluk nyáron.
PAPÍRON lehet hogy jobbak vagytok, de honnan tudod, hogy ez a valóságban is így lesz?Egy szóval sem állítottam, hogy ez a tény elég a bajnoki címhez
Nézd Rivaldo11, ez elég relatív...Rivaldo11 írta:Drenthe...vajon minek kell a madridnak? Marcelot eladják? Vagy két rutintalan emerkével oldanák meg a balhátvéd kérdését? Ezt nem értem.
Nekünk aztán igazán nem kell, hisz Abidal azt hiszem elég jó megoldás még egy pár évig.
Különben is, azt hiszem Casillas, és Diarra klasszisát elismerve-mert azt el kell-rajtuk kívül nincs olyan poszt, ahol ne mi lennénk erősebbek. Ezen lehet vitázni, csak nem érdemes.
Hozzáteszem: Sem Yayát, sem Valdest nem cserélném el a fentebb említettekre...
Az első meccsen még nem, mert már kijelölték a keretet és azon nem lehet változtatni. Mármint Pepéék természetesen játszhatnak, de Drenthe pl. (aki csak tegnap érkezett) már nem.Zozzy 5 írta:Jó, de már a Sevilla ellen is pályára lép pár új ember gondolom.DJ REAL Bee írta:Még jó hogy változtat, hát most mondom hogy még most lesznek új érkezők...Látom Te előre mostad kezeid, de szerintem azért ha majd az első komoly ellenféltől rögtön kikaptok, azzal nem villoghattok, és Schusternek is változtatni kell néhány dologban, nem hagyhatja úgy.
Jó, de már a Sevilla ellen is pályára lép pár új ember gondolom. Aztán ha a Pepével felálló védelmet 'neadjisten' szétopatnák, akkor azért azt le lehet szűrni, hogy ez a védelem még mindíg nem passzol. Aztán lehet, hogy bajnokira összeszedik magukat, de a Sevilla elleni meccs meleltt sem lehet szó nélkül elmenni.DJ REAL Bee írta:Még jó hogy változtat, hát most mondom hogy még most lesznek új érkezők...Látom Te előre mostad kezeid, de szerintem azért ha majd az első komoly ellenféltől rögtön kikaptok, azzal nem villoghattok, és Schusternek is változtatni kell néhány dologban, nem hagyhatja úgy.
Még jó hogy változtat, hát most mondom hogy még most lesznek új érkezők...Látom Te előre mostad kezeid, de szerintem azért ha majd az első komoly ellenféltől rögtön kikaptok, azzal nem villoghattok, és Schusternek is változtatni kell néhány dologban, nem hagyhatja úgy.
Irigyled mi?Ha a szerencséről és a mákról van szó, akkor ti inkább ne szólaljatok meg
Látom Te előre mostad kezeid, de szerintem azért ha majd az első komoly ellenféltől rögtön kikaptok, azzal nem villoghattok, és Schusternek is változtatni kell néhány dologban, nem hagyhatja úgy. A rosz teljesítmény egy vereség esetén akkor is tény lesz, és gondolom azért a Sevilla ellen nem csak De la Redek fognak játszani...DJ REAL Bee írta:Igen, mivel most sem kész a keret, szuperkupán sem lesz meg...ááá, az se fog számítani, mert nem igazi kupa Smile
ők csak a 31re és a 10re gyúrnak, arra készülnek egész évben
Tavaly meg egy Cadiz is elvert, szóval kár bármilyen következtetést vonogatnotokAmúgyis, a szezon hosszú, ki tudja mi lesz 3 hónap múlva?
Igen, mivel most sem kész a keret, szuperkupán sem lesz meg...ááá, az se fog számítani, mert nem igazi kupa Smile
ők csak a 31re és a 10re gyúrnak, arra készülnek egész évben
LOL, aug. 31 után szívesen seggberúgom a firkásztSzalai Ádám (19) eddigi klubja, a VfB Stuttgart szinte már mindenben megegyezett a spanyol sztárcsapattal, így ha a tehetséges csatár megfelel a jövő heti orvosi vizsgálaton
ááá, az se fog számítani, mert nem igazi kupaZozzy 5 írta:Ez a meccs (is) lényegtelennek tekinthető, komolyabb következtetéseket majd a Sevilla ellen mérhetünk.
Itt az igazságEz a meccs (is) lényegtelennek tekinthető, komolyabb következtetéseket majd a Sevilla ellen mérhetünk.
a sorfalnak azért nem csak ott kell állnia tétlenül, hanem ha lehetősége van meg kell akadályozni, hogy a labda a kapu felé "szálljon"Madrid írta:ne haragudj de megkérdezhetem hogy miért? Azért mert ott áll és aki lövi a szabit belerúgja akkor az az ő hibája???ha a sorfalról pattan be akkor az a sorfalban állók és/vagy a kapus hibája általában
ne haragudj de megkérdezhetem hogy miért? Azért mert ott áll és aki lövi a szabit belerúgja akkor az az ő hibája???ha a sorfalról pattan be akkor az a sorfalban állók és/vagy a kapus hibája általában