Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
edeinho
Jugador del Barça

2007.08.13. 14:34:23

én sem szeretem a real-t(értsd utálom:P) de ha szükségem lenne a pénzre és meg lennék szorulva lenne az a pénz amiért ott jáccanék...
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.13. 14:23:09

noname írta:Én mondjuk igencsak meggondolnám ha a Real ajánlana most hirtelen nekem 2-3 millát egy évre.De h lássátok h nem vagyok kapzsi, nekem ár 1 milla is elég lenne. O:) :lol:
Én is ugyan azt mondtam a haverjaimnak mint a többiek. Ha hívna a Real tuti hogy nem mennék el. Meg gondoljatok bele. Ha a Real hívna akkor már valszeg más klub is szívesen látna szóval nem kellene maradni a csapatodnál hanem el tudnál igazolni máshova. Én ha a Real 20 milliárdot ajánl évente akkor se mennék el az tuti. Nem tudnék ott játszani egyszerűen :roll:
Kép
Richi
Jugador d'estrella

2007.08.13. 14:19:12

hát én spec annyira szeretem a Barcát h ha most ajánlana nekem a reál mittom én mennyi lóvét még ha rohadt sokat is akkor se mennék el...és nem túlzok...haza zavarnám az összes mocskos gyökeret madridba.....bocccs de ha véletlenül belépek a madridistára(ahogy most is) egyből elkap az ideg....még híreket se nézek csak a látvány wááá :evil: :evil: :evil:
noname
Llegenda del Barça

2007.08.13. 12:20:32

Én mondjuk igencsak meggondolnám ha a Real ajánlana most hirtelen nekem 2-3 millát egy évre.De h lássátok h nem vagyok kapzsi, nekem ár 1 milla is elég lenne. O:) :lol:
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.13. 12:15:23

Nóbi írta:drenthe majdnem olyan durva mint saviola. utálom az ilyet, ha Barca drukker vagyok és le akar igazolni a real, akkor inkább máshova igazolok, vagy várom a következő idény végét, amikor sylvinho helyére úgyis kell valaki.
ha meg nem rinyál h ő énnyire meg annyira Barca drukker, akkor lesz@rom, h a realba megy. undorító fujjj.

más: Snejiderrel hatalmasat igazoltak, nagyon sajnálom, h sikerült megkaparintaniuk :cry:
Na perxe :lol: Ha holnap fölkeresne a Real Madrid egy ajánlattal, te mennél mert Barca szurkolo vagy. Perxe...
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.13. 11:32:52

Sir Maxwell írta:szerintem drenthét nem kell elítélni...
akár a kedvenc csapatom a barca, akár nem, ha a real ajánlana nekem x millió eurot, a barcaba meg esélyem se lenne menni, akkor valszeg elfogadnám a real ajánlatát, és nem ülnék ölbetett kézzel várva, mig a barca talán egyszer ajánl értem valamit...
szerintem igenis jol döntött, nekünk nem kellett, vitte egy másik nagy csapat, ennyi
Ez egyéntől függ. Ha mondjuk egy Oleguert kérdezel meg, tuti hogy inkább egy harmadosztályú csapatban maradna és várna a Barcára. :D Én speciel ugyanezt tenném. Drenthe meg nem tudom hogy tud-e majd olyan ütemben Madridban fejlődni, mint várják tőle, a Madrid nincs kész, még építik a csapatot, Schuster próbálgatja majd a legerősebb összeállítást és Drenthe nem tudom hogy megállja-e a helyét vagy sem.
Nóbi
Capitá del Barça

2007.08.13. 11:19:02

drenthe majdnem olyan durva mint saviola. utálom az ilyet, ha Barca drukker vagyok és le akar igazolni a real, akkor inkább máshova igazolok, vagy várom a következő idény végét, amikor sylvinho helyére úgyis kell valaki.
ha meg nem rinyál h ő énnyire meg annyira Barca drukker, akkor lesz@rom, h a realba megy. undorító fujjj.

más: Snejiderrel hatalmasat igazoltak, nagyon sajnálom, h sikerült megkaparintaniuk :cry:
noname
Llegenda del Barça

2007.08.13. 11:10:21

Cris sztem nagyon jó játékos, ha nem jött volna Milito őt is szívesen láttam volna. Ha tényleg létezik egy ilyen Cris-Thuram cserelehetőség, akkor én lehet belemennék. :roll:
Drenthét pedig és igenis elítélem.Nemrég megmondta h nem fog a Realba menni.Ha nem mondja meg, tökéletesen megértem, de így... :roll:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.13. 11:03:04

akár a kedvenc csapatom a barca, akár nem, ha a real ajánlana nekem x millió eurot, a barcaba meg esélyem se lenne menni, akkor valszeg elfogadnám a real ajánlatát, és nem ülnék ölbetett kézzel várva, mig a barca talán egyszer ajánl értem valamit...
szerintem igenis jol döntött, nekünk nem kellett, vitte egy másik nagy csapat, ennyi
Én sem ítélem el, mert ez csupán annyit jelent, hogy nem volt akkora Barcás. Mert ha valóban az lett volna, és gyerekkora óta csak nekik szorít, akkor sztem inkább várt volna még egy kicsit, és valszeg más nagycsapatok is bejelentkeznek érte. Szóval nem akarom én elítélni, csak mondjuk azzal a tudással ami neki van, és azzal a barca szeretettel ami nekem van, inkább vártam volna más nagycsapatra még egy kicsit, mint a Realba igazoljak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.13. 10:02:20

Ez igy van :!: A fejlődése érdekében váltania kellett egy nagyobb csapatba, nekünk meg ne kellett.
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.08.13. 09:58:22

szerintem drenthét nem kell elítélni...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.13. 09:55:16

Cris nem rosz játékos, de Thuramért nem cserélném el. Ő még segithet sokat a rutinjával :!:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.13. 09:51:33

Replay írta:Edmilson szerint ha nem sérült volna meg, akkor már a Milan játékosa lenne, kár, jó lett volna, ha lelép.
Thuram-ért a Lyon meg Cris-t adná.
Cris nem kell...Nem olyan jó játékos láttam sokszor játszani!
Replay
Director del Fútbol

2007.08.13. 09:50:27

Edmilson szerint ha nem sérült volna meg, akkor már a Milan játékosa lenne, kár, jó lett volna, ha lelép.
Thuram-ért a Lyon meg Cris-t adná.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.10. 20:08:46

Nézheted is 26.-ától! 8)
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.10. 19:57:47

Ádám02 írta:Vagy szeretik nézni a Barca játékát a lelátóról!
Hát én is szívesen nézném! :D
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.10. 19:51:13

Vagy szeretik nézni a Barca játékát a lelátóról!
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.10. 19:50:34

Ádám02 írta:
Replay írta:Teljesen egyetértek Txiki-vel:
-egyrészt Motta, Ezquerro, Maxi, Gudjohnsen csakis magával tol ki, ha erőltetik maradásukat, egyikre sem lesz szükségünk, elszivják a fiataloktól a levegőt (igaz, nálam még mindig inkább Motta mint Edmilson).
-másrészt nehogy már ingyen/ajándékba adjuk őket, az olasz/angol klubok hülyének nézik a vezetést. Súlyos összegeket költöttünk új játékosokra, komoly adósságunk van és annyira nem rossz játékosokról van szó, hogy ne érnék meg a pénzük.

Motta-t még megértem, nehezen szakad el, itt nevelkedett, viszont Maxi és Guddy szándéka érthetetlen számomra, a lelátón akarnak dekkolni egész évben?

Félreértés ne essék, mindegyiküket tisztelem, mert nagyon jó játékosok, de pl Guddy-nak ajánlom az előző szezon összefoglalóit mikor játszott, inkább akadályozta a csapatot góllövésben, mint segitette volna.
Nem csak Tixinek de neked is teljesen igazad van számomra is felfoghatatlan mér akarnak maradni de ha nekik jó a lelátó...?!
Biztos olyan kényelmes! :wink: 8)
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.10. 19:40:20

-egyrészt Motta, Ezquerro, Maxi, Gudjohnsen csakis magával tol ki, ha erőltetik maradásukat, egyikre sem lesz szükségünk, elszivják a fiataloktól a levegőt (igaz, nálam még mindig inkább Motta mint Edmilson).
-másrészt nehogy már ingyen/ajándékba adjuk őket, az olasz/angol klubok hülyének nézik a vezetést. Súlyos összegeket költöttünk új játékosokra, komoly adósságunk van és annyira nem rossz játékosokról van szó, hogy ne érnék meg a pénzük.

Motta-t még megértem, nehezen szakad el, itt nevelkedett, viszont Maxi és Guddy szándéka érthetetlen számomra, a lelátón akarnak dekkolni egész évben?

Félreértés ne essék, mindegyiküket tisztelem, mert nagyon jó játékosok, de pl Guddy-nak ajánlom az előző szezon összefoglalóit mikor játszott, inkább akadályozta a csapatot góllövésben, mint segitette volna.
Nem csak Tixinek de neked is teljesen igazad van számomra is felfoghatatlan mér akarnak maradni de ha nekik jó a lelátó...?!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.10. 19:05:21

Igen, nekem is hasonló gondolatok jutottak az eszembe. Motta saját nevelés, voltak jó meccsei, szimpatikus, szerethető játékos - viszont sok játéklehetőséget nem fog kapni Touré, Edmilson és Rafa mellett. Guddy - nem jött be, jobban jár ha keres magának egy anglomán csapatot, az jobban fekszik neki. Ezquerro keveset játszott, hogy mit tud, azt nem mutathatta meg a kevés játéklehetőség miatt.
Replay
Director del Fútbol

2007.08.10. 18:55:58

Teljesen egyetértek Txiki-vel:

noname
Llegenda del Barça

2007.08.10. 11:23:26

Drenthét el kell felejteni.Amokir úgy volt h max 8 milla, akkor azt mondtam h jöhet, de 13-at soha nem ér :!: Megmondta h a Barca a kedvenc csapata, a Realba igazolt.Ez őt is és a Realt is minősíti.Mi olyan embereket igazoltumk, akik idde akartak jönni.A Real vezetőiek a helyében amikor Drenthe megmondta h mindeképp hozzánk akar jönni, hagytam volna a francba a dolgot. Jöjjön Olmo :!: :)
A Fifa egy szégyen
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.08.10. 11:15:25

Jajj ne foglalkozatok Drenthevel fiatal tehetség. De már el is rontota a karierjét úgyanis rosz csapatba igazolt. Játszik egy évet a realba asztán vagy eladják vagy kölcsön adják mint oly sok játékost.
bati1989
Jugador del Barça

2007.08.10. 11:06:50

Teljesen felesleges lett volna megvenni Drenthet!Egy cselgép a srác!Néztem az Amszterdam kupát ahol már nem is balhátvéd mivel már van balhátvédje a Feyenordnak!Egy számunkra ismerős név :) Van Bronckhorst!Szóval ott már balközepet játszott!kumma gyors, kumma jól cselez!De csak kényszerből volt ballhátvéd egy idényen át a Feyenordban!Meg az U20-as Eb-n!Annak idején Juhász Roland is csatár volt!Most meg az Anderlecht középhátvédje!Szóval lehet h Drenthe is örökre hátul ragadna!De szerintem jobban szeret középpályán játszani!
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.10. 09:59:36

Teljesen felesleges lett volna megvenni 1 posztra két játékost főleg ilyen drágán cserének. Védekezni nem nagyon szokott , meg önző is nekünk pont olyan VÉDŐ kellett mint Abidal aki védkezésre figyel.Sylvinho pedig 1 évig még tökéletes utána meg valaki jöhet a B-ből.
Lezárt