Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A másik meg az, hogy miért csak egy ékkel állt fel hazai pályán az a Sevilla, akit agyondícsértek mindig az attraktív, támadófelfogású játéka miatt. Kerzsakovot én is hiányoltam, szerencsétlen minden kihagyott Fabiano-helyzetnél verte a kispadot maga előtt. Ramos nagyon rá akart ülni az 1-0-ra, csak nehogy belebukjon!FCB_gábor írta:Elég gyenge meccs volt. Ez a Sevilla sem a tavalyi, nekem csalódást okoztak. Az első félidőben még aránylag jók voltak, aztán a cserék után nagyot esett a szinvonal. Ramos a lehető legszarabbul cserélt. Rejtély miért hozta le Renatot/Duda-t, miért hagyta fent olyan sokáig a nagyon gyenge Navast és miért nem állítototta be pl Chevantón-t(aki szerintem az egyik legjobb sevillai támadó) és Kerzhakovot.
Ez az 1:0 kevés lesz, főleg ha a rúd is játszik majd.
Nekem ez már akkor megvolt, amikor odavittéknoname írta:Sajnos nem láttam a meccset, de ahogy eénézem a Madrdi az eddigi szánalmas teljesítményt nyújtotta. Schuster pedig egyáltalán nem a szép játékra hajt.Annyi változott Capello távozásával h a játékuk ugyanaz, csak már nem eredményes.Van egy olyan érzésem h 1 évnél többet Cipész se marad a real kispadján...
Szerintem a Bernabeuban sem lesz jobb játék a madrid részéről... és ha aztmondjátok,h szerencséjük is volta, akkor pedig pláne. Maximum döntetlent hoznak ki belőle majd sztem, és aztán hosszabbításban Sevilla. Majd meglátjuk, hajrá Sevilla!Lionel85 írta:Szerintem se volt jó Pepe, de még Cannavaro sem, Sergio Ramos viszont annál jobb. A Sevillának pedig gólokkal kellett volna nyernie, de a Madridnak már megint mákja volt... Félek hogy ez az 1-0 kevés lesz a Bernabéuban...
Pontosan!Game90 írta:Úgy fogalmaznék, hogy sz.r volt... ez a legjobb szó ráVito írta:gyerekek én ittam túl keveset, vagy Pepe tényleg jól játszott???
Úgy fogalmaznék, hogy sz.r volt... ez a legjobb szó ráVito írta:gyerekek én ittam túl keveset, vagy Pepe tényleg jól játszott???
Valami olyasmi volt, hogy Beckhamet kár volt eladniVito írta:nem hallottam mit írt?
megemlített minket is?![]()