Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik csapatok játszottak? Csak mert remélhetőleg hamarosan kezdetét veszi óriási karrierem, és elmegyek focizni Megye Ibe, HajdúdorograSzandi írta:Lehet, hogy ez nem tartozik ide, de voltam kint egy Megye I.-es meccsen, és hát ilyen izgalmakat... Fradi meccsen nincs ilyen. 1 darab labda volt, és mindig utána rohant egy játékos ha elrúgták valamerre.Az 1. félidőben 2-0-ra vezetett a vendég csapat, és már azon voltunk, hogy hazamegyünk, mert közben el kezdett zuhogni az eső is, és hideg lett, de a 2. félidő...hát az nem volt semmi. Befejeltünk egy gólt, majd egy öngől és nem öngól keverék, 2-2. majd kb. a 93. percben még egyet begyötörtünk, és majd felrobbant az a kb 120 ember! Ez, igen, hangulat volt a javából. Meglepő és mulatságos...
![]()
Arra még ne vegyél mérget hogy látni is fogodLa Pulga írta:Király,akkor van a mi meccsünk....varga tamás írta:Szerda, 17 óra, Eurosport: Honvéd-Hamburg, élő adásban közvetítik.
Beszarás.
Sajnos ennek több köze van a Humor topikhoz mint ehhez.La Pulga írta:Jó lenne,ha Honvéd itthon legyőzné 1-0-ra Hamburgotés idegenben 0-0 játszana,Honvéd jutna tovább
![]()
![]()
Jó lenne,ha Honvéd itthon legyőzné 1-0-ra HamburgotGame90 írta:Legalább közvetíti valamivarga tamás írta:Szerda, 17 óra, Eurosport: Honvéd-Hamburg, élő adásban közvetítik.![]()
Csak arra leszek kiváncsi, ha nagy verést kap a Honvéd, akkor az idegenbeli meccset adják-e...![]()
De én a helyszínről nézem a meccset
Biztosan tudják, hogy gólgazdag meccs lesz...La Pulga írta:Király,akkor van ami meccsük....varga tamás írta:Szerda, 17 óra, Eurosport: Honvéd-Hamburg, élő adásban közvetítik.
Beszarás.
Legalább közvetíti valamivarga tamás írta:Szerda, 17 óra, Eurosport: Honvéd-Hamburg, élő adásban közvetítik.
Király,akkor van a mi meccsünk....varga tamás írta:Szerda, 17 óra, Eurosport: Honvéd-Hamburg, élő adásban közvetítik.
Beszarás.
Csank is azt nyilatkozta hogy csak szerncséjük volt.banok írta:azért az igen nagy szégyen, hogy a Fradi csak ilyen nehezen tudta megverni a BKV-t...Los Banditos írta:Fradi - BKV 2-0![]()
A 93. és a 95. percben szerezték a gólokat a hazaiak.![]()
![]()
Ahogy elnéztem a teballát sajnos fel fogtok jutniel fuero írta:Már épp akartam haza menni meccsről amikor Jani meglátta az üresterületet előrevitte a labdát kitette szélre előre ment fejelni kapufa és Lipcsei Peti belőtte![]()
Vincze Ottó azért nagyot lendített a játékon. Horváth Pétert észre sem lehetett venni a sérüléséig.
Ez így is szégyen, de legalább nyertünk.