Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez csak az általam felvázolt egyik lehetőség, de hát még sok víz lefolyik addig a Dunán, szóval majd kiderül, de az első állításomat tartom, hogy ez a csatársor csak 1 évig tartható így együtt.Főleg , hogy jövőre Krkic és Dos Santos is rendes játékidőket követelnek majd.FCB_gábor írta:na nehogy már a kameruni lépjen le és a vén Henry maradjon
jó vicc
Scorpio írta:Nem kell aggódni, nem lesz gond! 4-en tudják mi a dolguk, s nem fognak lázadozni!
Ronaldinhot és Messit biztos nem ülteti le Frank Eto'ot meg ha leülteti szerintem már keresi is a következő csapatot!Zozzy 5 írta:Henry még talán elfogadná, de Ronnie 1-2 meccs ülés után tuti, hogy a kezdőbe várja magát, mondjon akármit is az uborkaszezonban.
Ronaldinho is ugyanezt mondta, hogy nem lesz boldogtalan, ha néha padozni kell, mert nagy a konkurencia. Ez a kapusposzt kivételvel szinte az összes posztra igaz.Ádám02 írta:Ha jól emlékszem azt nyilatkozta hogy ő tudja hogy nem biztos a helye a kezdőben!Lionel85 írta:Henry gyors játékos, lendületével inkább a szélen kéne kamatoztatni ezt az erősségét, csak hát a bal oldalon ott van ugye Ronaldinho, a jobbon majd Messi. Hogy hogy viselni a padot Henry, az más kérdés.
Ádám csak érdekesen fogalmazottLord Dragon írta:Oké, most vagy ezt hívják paradoxonnak, vagy én nem értemÁdám02 írta:Szerintem akkor sem fog problémát jelenteni neki a padozás ha rendszeresen játszik!
Oké, most vagy ezt hívják paradoxonnak, vagy én nem értemÁdám02 írta:Szerintem akkor sem fog problémát jelenteni neki a padozás ha rendszeresen játszik!
Szerintem akkor sem fog problémát jelenteni neki a padozás ha rendszeresen játszik!Lord Dragon írta:Mindenki ezt nyilatkozzaÁdám02 írta:Ha jól emlékszem azt nyilatkozta hogy ő tudja hogy nem biztos a helye a kezdőben!
Mindenki ezt nyilatkozzaÁdám02 írta:Ha jól emlékszem azt nyilatkozta hogy ő tudja hogy nem biztos a helye a kezdőben!
Ha jól emlékszem azt nyilatkozta hogy ő tudja hogy nem biztos a helye a kezdőben!Lionel85 írta:Henry gyors játékos, lendületével inkább a szélen kéne kamatoztatni ezt az erősségét, csak hát a bal oldalon ott van ugye Ronaldinho, a jobbon majd Messi. Hogy hogy viselni a padot Henry, az más kérdés.
Én úgy gondolom talán középen Eto' helye lenne neki a megfelelő igaz a bajnokság végén Ronaldinho játszott ott...Szal szerintem Eto'o kezd és majd menet közben ki fog alakulni ki kap állandó helyet a kezdőben!Lionel85 írta:Igazából meg sincs még az igazi posztja, Rijkaard sok helyen próbálgatja, persze hogy azonnal nem megy neki a játték, új a csapat és neki most be kell illeszkednie. Ha csóválja a fejét, az talán nem a kritika a csapattárak felé, hanem bosszankodik, hogy elrontott egy-egy helyzetet. Ilyet pl. tegnap is láttam a hong kongiak ellen.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek! Remélem is h megszokja,ha már leigazoltuk! Arsenalban nem csak az ilyen dolgok miatt nem bírtam...de itt remélem változik,előnyére! Tudása nagyon nagy,de ettől még nem kell minden mozdulatával ezt tudatosítanialionelmessi19 írta:Nemtudom h nevessek e vagy sírjak. Örülök, hogy látom játszani, nem is rosszul, próbál passzolni, sokszor jól is, jól mozog, a fejese gyönyörű volt... de sajnos sokat láttam tőle olyat a felkészülési meccsek alatt, hogy ha nem ő kapta a labdát, akkor csóválta a fejét, széttárta a kezét, beszólt.. stb. Meg kell szoknia, hogy itt nem rá épül az egész csapat játéka, ő csak 1 a sok közül.
Nem tudom, nekem tetszett az első félidő, a második tényleg feledhető volt, de szerintem nem volt dögunalom. Viszont az egyértelművé vált, hogy még igazi posztja nincs senkinek, ezért is cserélgették egymást között a posztokat Ronaldinhóék.mypeter írta:hát az igazság az, hogy a meccs dögunalom volt...
Eto'o balszélen kezdett, Ronnie középen, Henry jobbszélen. Aztán kicsit forogtak.
visca el barca írta:aki nézte a legutobbi meccset vhol, az leirhatná nekem, hogy eto'o, ronnie és henry pontosan melyik pozicioban jatszott. thx