Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ők csak kényszerből játszanak nálunk.cruyff írta:Tényleg minden futballista itt akar játszani??? Akkó mé van a világ 4 legjobb támadója a mi csapatunkban????????![]()
![]()
Tényleg minden futballista itt akar játszani??? Akkó mé van a világ 4 legjobb támadója a mi csapatunkban????????Badi írta:madridista.hu írta:Drenthe: "Amikor fiatalabb voltam, élvezettel néztem a Real Madrid játékosait, mint Roberto Carlost, vagy Beckhamet. Megfogadtam, hogy nem mondhatok nemet egy ilyen klub ajánlatára. Nagyszerűen érzem magam. Egy futballista mindig azt szeretné, hogy valóra váljanak az álmai. Különleges volt Európa Bajnokságot nyerni a holland U21-es válogatottal. Ez egy fontos lépcsőfok a pályafutásomban. Most még nagyobbat léptem előre azzal, hogy csatlakoztam a Real Madridhoz. Jó hír, hogy vannak hollandul beszélő játékosok a csapatban, hisz ez segíteni fog az első napokban, ennek ellenére meg akarok tanulni spanyolul. Ez egy óriási klub, és minden futballista itt akar játszani, úgyhogy azt hiszem, könnyen megy majd a beilleszkedés. Szeretek támadni és gólhelyzetbe kerülni. Bal oldali szélsőnek tartom magam."
Ez meg igaz is mert nem nagyon szokott védekezni. És ha veszenek még szélsőt akkor csak csere lesz ez a srácBal oldali szélsőnek tartom magam
madridista.hu írta:Drenthe: "Amikor fiatalabb voltam, élvezettel néztem a Real Madrid játékosait, mint Roberto Carlost, vagy Beckhamet. Megfogadtam, hogy nem mondhatok nemet egy ilyen klub ajánlatára. Nagyszerűen érzem magam. Egy futballista mindig azt szeretné, hogy valóra váljanak az álmai. Különleges volt Európa Bajnokságot nyerni a holland U21-es válogatottal. Ez egy fontos lépcsőfok a pályafutásomban. Most még nagyobbat léptem előre azzal, hogy csatlakoztam a Real Madridhoz. Jó hír, hogy vannak hollandul beszélő játékosok a csapatban, hisz ez segíteni fog az első napokban, ennek ellenére meg akarok tanulni spanyolul. Ez egy óriási klub, és minden futballista itt akar játszani, úgyhogy azt hiszem, könnyen megy majd a beilleszkedés. Szeretek támadni és gólhelyzetbe kerülni. Bal oldali szélsőnek tartom magam."
Hadd vegyék, ha hülyék!Semmi szüksgük még egy védőre, Pepe is felesleghes volt!De valahogy el kell költeni azt a 110 millát.kilibarca írta:De akkor valószínű megveszik Daniel Alves isNóbi írta:cicinho állítólag nagyon közel van a Romához. ennek örülnékNem szeretem de ő is jó játékos
Szerintem Szalai szavaiban nem lehet belekötni,ez tényleg így vanGame90 írta:Royston Drenthe első szavai a Real Madrid TV-nek: "Egy ilyen nagy klubnak nem lehet nemet mondani. Nagyon szeretek támadni, tudok játszani a balszélen és középen is. Szeretek gólhelyzetbe kerülni."
Szalai Ádám első szavai Real Madrid játékosként: "Minden játékos álma, hogy egyszer egy óriási csapatban futballozzon, és a Real Madrid egyike ezen gárdáknak."
+ az idáig betonbiztos Pepévelbarca99 írta:Hát... az a 3 védős felállás, a 30 akárhány éves Cannavaroval középen nem egy életbiztosítás...
De legalább nem mondta hogy gyerekkorom óta itt szerettem volna játszani...Game90 írta:Royston Drenthe első szavai a Real Madrid TV-nek: "Egy ilyen nagy klubnak nem lehet nemet mondani. Nagyon szeretek támadni, tudok játszani a balszélen és középen is. Szeretek gólhelyzetbe kerülni."
FCB_gábor írta:gondolom, ha casillas helyére akarták volna első számú kapusnak azért ment volna
nyilván vannak ilyen játékosok, de nem hiszem, hogy jó példát ragadtál ki, hiszen itt arról volt szó, hogy inkább véd első számú kapusként egy kis egyesületben, mint elmenni másodhegedűsnek egy Casillas mögé, aki ha nem sérült kirobbanthatatlan... Ilyen meggondolásból vasszeg a Barcaba sem ment volna vagy más nagy klubhoz.Van olyan játékos is, aki nem akart a Real Madridhoz igazolni!
+ az idáig betonbiztos Pepévelbarca99 írta:Hát... az a 3 védős felállás, a 30 akárhány éves Cannavaroval középen nem egy életbiztosítás...