Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először azt olvastam h Fradistának lenni jó, kezdtem örülni h még eggyel többen vagyunk a fórumon. Utána megnéztem a nevet és utána még1x elkellett olvasnom h az "focista" akar lenni.antiimperialista írta:Focistának lenni jó![]()
De a hoki az igazi
Én csak a nagyobb világversenyeket nézem a hokiból, de azt állíthatom, hogy finn párti vagyok.antiimperialista írta:Focistának lenni jó![]()
De a hoki az igazi
Biza biza nehogy bajnokok legyünkantiimperialista írta:Mi viszont jól kezdtünk: 3 meccs, 7 pont![]()
HAJRÁ SZPARI!!!
Hát télleg elég ratyi, de azért én nem bírnám ki ha nem járnék egyesületbe, és nekem (mindjárt 16 évesZozzy 5 írta:Ha ebbe a szánalmas magyar fociba akarnám ölni az életem, akkor biztos én is egyesületbe mennék...Csak nekem ez nem kell...Morminho írta:Nekem heti 5 edzésem van utánpótlás csapatban:D
Los Banditos írta:fújpest - Kaposvár 0-2![]()
Eddig 2 győzelmük és 2 döntetlenük van Oláhéknak.![]()
![]()
Hátránya nekem nem nagyon lenne, mert max 1, esetleg 2 edzés lenne a héten. Az simán belefér. Más nem nagyon van. Nem akarok én klasszis pályát befutni, csak ha van lehetőség focizni, akkor benne vagyokantiimperialista írta:Én kb. ennyi idősen kezdtem, de ez elég sok hátránnyal járt...Zozzy 5 írta:Melyik csapatok játszottak? Csak mert remélhetőleg hamarosan kezdetét veszi óriási karrierem, és elmegyek focizni Megye Ibe, HajdúdorograTe kiket néztél most a hétvégén?
Bár asszem, Te nyomtad már egyesületben.
Én kb. ennyi idősen kezdtem, de ez elég sok hátránnyal járt...Zozzy 5 írta:Melyik csapatok játszottak? Csak mert remélhetőleg hamarosan kezdetét veszi óriási karrierem, és elmegyek focizni Megye Ibe, HajdúdorograTe kiket néztél most a hétvégén?