Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Háát sztem Iniesta nagyon jól mozog, helyzete is volt, labdát nem vesztett, egyik legjobbja a csapatnak és legalább dolgozik, ha behozzuk Deco-t, akkor lesz egy újabb álló játékosunk a pályán, aki max támadni fog, de védekezni nem.FCB_gábor írta:pedig Iniesta helyére most beférne, mert ahogy az eddigi felkészülési mérkőzéseken úgy most sem mutat semmitozsimiki írta:Hát igenReplay írta:Deco arca igen beszédes volt, mikor mutatták a padon...Bevallom én sajnálom,remélem beküzdi magát a kezdőbe,és hozza amit tud,mert még van benne 1-2 év!
rajta kívűl még R10 idegesít, nyafog mint egy szűzkva, egyfolytában reklamál
pedig Iniesta helyére most beférne, mert ahogy az eddigi felkészülési mérkőzéseken úgy most sem mutat semmitozsimiki írta:Hát igenReplay írta:Deco arca igen beszédes volt, mikor mutatták a padon...Bevallom én sajnálom,remélem beküzdi magát a kezdőbe,és hozza amit tud,mert még van benne 1-2 év!
Ajánlom isozsimiki írta: Most nem izgat....egy távol keleti túra után szntem sehova sem kívánták ezt a meccset..nemcsoda,h nem hajtanak,viszont a bajnokságban tudják,h mi a helyzet...szerintem!
Most nem izgat....egy távol keleti túra után szntem sehova sem kívánták ezt a meccset..nemcsoda,h nem hajtanak,viszont a bajnokságban tudják,h mi a helyzet...Zozzy 5 írta:Kivételes eset, egyetértek veled. Ez a meccs tényleg a tavalyi szezon visszajátszása.aynas írta:semmi nem változott. kényelmes labdázgatás hátul, elképzelkés nélküli támadójáték. ez nagyon kevés. messit
HENRY játéktudását ismerve,én nem jelenteném ki ilyen bizonyossággal,hogy nagyon gyenge. Az egy más dolog hogy most eddig mit nyújtott.aynas írta:semmi nem változott. kényelmes labdázgatás hátul, elképzelkés nélküli támadójáték. ez nagyon kevés. messit várom, egy fél órát csak kap
henry nagyon gyenge. mit akar berúgni
Kivételes eset, egyetértek veled. Ez a meccs tényleg a tavalyi szezon visszajátszása.aynas írta:semmi nem változott. kényelmes labdázgatás hátul, elképzelkés nélküli támadójáték. ez nagyon kevés. messit
En meg muholdon neznem, csak tegnap elott romlott el a vevo.noname írta:Én a sportklubon nézem.kucsi írta:Melyik csatornát nezitek ott, mert nekem a Shanghai-on havazik?