Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom téma vagyok minden nap itt....biztos fontos ember lehetek.Ó, engem kb. 2-3 hete, és 'irodalmi stílusban' a tudtomra adta, hogy nem értek a futballhoz, különben is szellemileg visszamaradott vagyok. Sajna a pü-t már töröltem, így szó szerint nem tudom idézni.
Ó, engem kb. 2-3 hete, és 'irodalmi stílusban' a tudtomra adta, hogy nem értek a futballhoz, különben is szellemileg visszamaradott vagyok. Sajna a pü-t már töröltem, így szó szerint nem tudom idézni.noname írta:Titeket is "megtisztelt" picsók kolléga egy privivel vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"
Sztem ezt küldd el Schusternek sms-benPedro írta:Más:
Már lehet, hogy volt téma, de elkezdtem gondolkodni, vajon jelen esetben milyen lehet az a madridi kezdő, amit ha meglátok, azt mondom, ez igen, erős egy csapat áll ki! Szerintem a következő:
RVN
Robinho Robben (mert ide a bökőt, hogy megveszik)
Gago Sneider
Diarra
Drenthe Ramos Pepe Cicinho
Casillas
Sztetek?
Ne vegyél rá mérget, hogy Drenthe balvédő lesz.Kiváncsi leszek, hogy Drenthe meg Robinho mit fog művelni a bal oldalon...
Ezt mind, egy ember véleményéből leszűrted?úgy látszik már nem akkora kedvenc saviola:
AZért ha eza csapat összeérik, akkor nem lesz gond nálunk, mert vannak minőségi játékosaink, akiknek még kell egy jonéhány meccs és edzés h összeszokjanak...Azért a Realt lehet megelőzik. Twisted Evil Sztem se lesznek képesek stabilan jól teljesíteni.
Hát nemtom mi alapján írod,de Realt a játékuk alapján tömni kellett volna..csak még nem mentek be a ziccerek...jó lesz ez a Sevilla!FCB_gábor írta:szerintem nyerni fogtokElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
a sevilla most megsem közelíti a tavalyi formáját, nem lesznek bent az első 6-ban
Szerintem Valenciának nem lesz köze az első helyhez,2.hoz talán,de elsőhöz nem! Hiába igazolnak...nem tudnak kiegyensúlyozottan teljesíteni,majd meglátodbarca99 írta:Sztem ne írjuk le a Valenciát, mert simán lehet első és második is.
Egyébként meg jó lenne, ha nagyon erősen rajtolnánk, mert sztem benne van a pakliban, hogy idén sem lesz a rajt a Real erőssége, és akkor meg lehet tőlük lépni egy kicsit.
ezt nem mondod komolyan?Los Banditos írta: Tévedsz, ugyanis Ramos, Diarra, Robinho, Emerson és Higuain nem volt ott. Legalábbis Picsókpista barátunk szerint, aki képes volt nekem egy privátot is írni , hogy véletlenül sincs igazunk.![]()
Tévedsz, ugyanis Ramos, Diarra, Robinho, Emerson és Higuain nem volt ott. Legalábbis Picsókpista barátunk szerint, aki képes volt nekem egy privátot is írni , hogy véletlenül sincs igazunk.noname írta:Real Madrid: Casillas (Dudek, 90. perc), Michel Salgado, Pepe (Metzelder, 60. perc), Cannavaro, Torres, Gago, Balboa (Robinho, 72. perc), Drenthe, Sneijder (Guti, 72. perc), Raúl (Soldado, 82. perc) és Van Nistelrooy (Saviola, 60. perc).
Mostmár nincs alibi.Mindössze Ramos és Diarra hiányzott, Robinho meg késöbb állt be.GRAT!![]()
![]()
Legyen igazad, és nyerjünk. Abban is igazad van, hogy a Sevilla meg sem közelíti a tavalyi formáját, de ez a Madridra is igaz (az utolsó 6-8 meccsre gondolok)FCB_gábor írta:szerintem nyerni fogtokElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
a sevilla most megsem közelíti a tavalyi formáját, nem lesznek bent az első 6-ban
Sztem is nyerni fgonak 2-1 vagy 3-2-re.FCB_gábor írta:szerintem nyerni fogtokElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
azért nem kellett Barcelonaba, mert nem volt szint. ennyi.Saviolában bíztam, de feleslegesnek tűnik a bizalom..Nem értem azt az embert, számomra ő a legnagyobb csalódás.
Mert hogy Raúl már öregszik, és már mindent megnyert, megélt ezzel a csapattal és romlik a teljesít5ménye az érthető is valahol szerintem.
De hogy Saviola, akinek itt kellene elvileg bebizonyítania, hogy miért szartak rá Barcelonában, örülhetne, hogy egy nagycsapat tagja..ennek ellenére észre sem lehet venni a pályán..hát elkeserítő. Két büdös nagy pofon kellene neki, hogy szedje magát össze, vagy venni egy csatárt az ilyen mentalitású embereket meg a padra sem tenni egy ideig, hogy gondolkozzanak el..
szerintem nyerni fogtokElRamos írta:A Sevillát hazai pályán meg kell vernünk, ez önbizalmat adhat a csapatnak az Atlético ellnei bajnoki nyitányra.
pedig volt aki 20gólt is várt tőleSaviolában bíztam, de feleslegesnek tűnik a bizalom..Nem értem azt az embert, számomra ő a legnagyobb csalódás.
Mert hogy Raúl már öregszik, és már mindent megnyert, megélt ezzel a csapattal és romlik a teljesít5ménye az érthető is valahol szerintem.
De hogy Saviola, akinek itt kellene elvileg bebizonyítania, hogy miért szartak rá Barcelonában, örülhetne, hogy egy nagycsapat tagja..ennek ellenére észre sem lehet venni a pályán..hát elkeserítő. Két büdös nagy pofon kellene neki, hogy szedje magát össze, vagy venni egy csatárt az ilyen mentalitású embereket meg a padra sem tenni egy ideig, hogy gondolkozzanak el..