Hát igazad van. Eto'o mondjuk kimehetne jobbra es onnan huzodhatna befelé Maxi meg kozépenCooltiszo írta:Sztem kezdenie kell MAxinak, én szeretem a kis franciát, de Maxi Lopezben én vhogy több lökést érzek, és kell egy ilyen játékos a csapatba!
Maxi Lopez
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Forza Barca!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az utolsó 30perc már két csatáros volt!Enrique írta:Nem is tudom miért nem ő kezdett...![]()
Simán jobbak voltunk miután beállt. (előtte is...)
Én Giuly helyén meghagynám az biztos.
Nem tudom ti hogy érzitek, de én nem látom azt Giulyben hogy megélne ott a jobb oldalon...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem is tudom miért nem ő kezdett...
Nem tudom ti hogy érzitek, de én nem látom azt Giulyben hogy megélne ott a jobb oldalon...

-
- Director del Fútbol
Hát ha ezek után sem lesz kezdő, vagy nem kap min. meccsenként 30-40 percet, akkor nem tudom, hogy mi kell még?!...
EZ A MAI TELJESÍTMÉNYE NEM VÉLETLEN! Ő EZT TUDJA!!! Bejött wazzzzeeee, ÉS GGGGÓÓÓÓÓLLLLTTTTT LŐTTTTTTTT!!!!!!!!!!
IMÁDOM!!!!!!

EZ A MAI TELJESÍTMÉNYE NEM VÉLETLEN! Ő EZT TUDJA!!! Bejött wazzzzeeee, ÉS GGGGÓÓÓÓÓLLLLTTTTT LŐTTTTTTTT!!!!!!!!!!
IMÁDOM!!!!!!

"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Maxi király!
Ronnie meg elmehet a francaba
!

By red
Háát nem is tom...sztem ez nem tul jo indok.HAnonymus írta:Hacsak a cselszki nem tenyészt argentin játékos-megfigyelőket, akkor halványlila gőzük nincs arról hogy mit is tud a srác. Valószínű ez az ami miatt eddig nem játszott, különben luxus lenne pihentetni...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csak ez az egyetlen épeszű magyarázat létezik...HAnonymus írta:Hacsak a cselszki nem tenyészt argentin játékos-megfigyelőket, akkor halványlila gőzük nincs arról hogy mit is tud a srác. Valószínű ez az ami miatt eddig nem játszott, különben luxus lenne pihentetni...
Igaz még nem láttam, hogyan tolja, de már külsőre e semmi, máris kedvelem!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Hacsak a cselszki nem tenyészt argentin játékos-megfigyelőket, akkor halványlila gőzük nincs arról hogy mit is tud a srác. Valószínű ez az ami miatt eddig nem játszott, különben luxus lenne pihentetni...
-
- Director del Fútbol
Én is csak értetlenkedni tudok: képtelen vagyok megérteni, hogy miért adtunk érte 7 millát, ha nem játszatjuk egy Mallorca ellen 2-0-nál, és miért nem pihentetjük egy szem csatárunkat Eto'o-t a nagy derbi előtt??? Tényleg mi kell még? Ráadásul ő állítólag ugye nem is csak egy beugró hülyegyerek, hanem egy CSATÁR CSILLAG, akkor??? Nem bízna benne eléggé még Rijkaard, azt nem hinném, akkor nem vették volna meg?!... Nem lenne még elég erős? - Képtelenség!!!
Nem értem, és mérges vagyok, őrülten kíváncsi vagyok már, és várom már az első gólját!!!
Nem értem, és mérges vagyok, őrülten kíváncsi vagyok már, és várom már az első gólját!!!
"Més Cuen un Club"
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Tényleg má mien [auto_cenzúra] csapt kell,h játszon???

Sztem még az is elmenne, ha Etoo helyett játszana. Azért a Mallorcát még a B csapattal is legyurnénk. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Valahogy így gondoltam énis:)Pilfer írta:én is...Zsolti írta:Remélem ma több lehetőséget fog kapni,mint az előző két meccsén
Eto'o mesterhármasa után már mehetne is játszani. A szünetben...