N.U. szntem nem esélyes Deco leigazolásában...inkább Intert venném komolynak,ha nem ismerném a klub hozzáállását...remélem marad,és bizonyít!Replay írta:Állitólag Deco-t vinné a Newcastle is.
A távozókról szóló hirben olvastam, hogy Dyer támadó, mióta?
Barça Igazolások 2007-08
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Állitólag Deco-t vinné a Newcastle is.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha számítana a pénz neki, akkor nem cicózna a spanyol válogatott behívójával sem, a meccsprémiumok elég szépek lehetne, ha ennyire pénzes lenne, akkor már rég válogatott lehetne.
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem meg nem.Lehet ő bármilyen nagy katalán,azért a pénz se mindegy neki.Lionel85 írta:Szerintem egy katalán csapatnak röhögve el lehetne passzolni, akkora nagy katalán érzésű ember, egy Gimnásticban biztos ellenne...

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Most már nem biztos ha bealázzuk a katalán kupában őket!Lionel85 írta:Szerintem egy katalán csapatnak röhögve el lehetne passzolni, akkora nagy katalán érzésű ember, egy Gimnásticban biztos ellenne...

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát azért fizetni nem kéne hogy elmenjen mert az a pár millio is millio amit kapnánk érte de nincs jelentkező és életveszély pályára küldeni...(lenne egy biztos helye a lelátón!)gejzy10 írta:olegerért nem tolonganak??...kár...én a vezetőség helyében még fizetnék is eladásáért cserébe
...10millió eurót...mondjuk a reálnak..
![]()

olegerért nem tolonganak??...kár...
én a vezetőség helyében még fizetnék is eladásáért cserébe
...10millió eurót...mondjuk a reálnak..

Én nem bánnám ha Gudjohnsentől is megszabadulnánk!
sztem félreértettetek. én is örülök h ennyiért sikerült elsózni Maxit. Tán nem 3 pontot kellett volna rakni a hozzászólásom végére 

-
- Director del Fútbol
Ez bőven jó,legalább sikerült eladni.edeinho írta:grat a vezetőségnek h 2 milláért el tudták Maxi lopezt passzolni...
Még Guddy-ért kéne 10 milliót bezsebelni,meg Mottáért is párat,aztán Ezquerro akár ingyen is mehet,neki úgysincs túl sok piaci értéke.
- Andris
- Adminisztrátor
Örülj, h kapunk érte pénzt...edeinho írta:grat a vezetőségnek h 2 milláért el tudták Maxi lopezt passzolni...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
grat a vezetőségnek h 2 milláért el tudták Maxi lopezt passzolni...
- noname
- Llegenda del Barça
Nem vagy elfogult...awertzu1 írta:az a baj hogy nem értékelitek a fiatal játékosokat.. drenthe 20 éves de már most egy európai topcsapat meghatározó játékosa volt, azon kivül aztis elmondhatja magáról hogy az U20as EB legjobb játékosává választoták.. ( ráadásul ugy hogy nem kapu közeli játékos!! ) ennél több ajánló nemis kell..
és láttam hogy marcelot is szidta valaki.. ő biztos nem látta a real felkészülési mecseit.. oan esernyőcseleket mutatott be hoyg azthittem ott esek le a székről.. és hány éves?most lett 19
)))

A Fifa egy szégyen
-
- Hírhozó-cikkíró
awertzu1 írta:az a baj hogy nem értékelitek a fiatal játékosokat.. drenthe 20 éves de már most egy európai topcsapat meghatározó játékosa volt, azon kivül aztis elmondhatja magáról hogy az U20as EB legjobb játékosává választoták.. ( ráadásul ugy hogy nem kapu közeli játékos!! ) ennél több ajánló nemis kell..
és láttam hogy marcelot is szidta valaki.. ő biztos nem látta a real felkészülési mecseit.. oan esernyőcseleket mutatott be hoyg azthittem ott esek le a székről.. és hány éves?most lett 19
)))
Feyenoord= európai topcsapat? Ez egy vicc, max a hagyományai nagyok, de már régen nem lehet az Ajaxhoz és a PSV-hez hasonlítani. A rotterdami gárda a hetedik helyen végzett tavaly... Utoljára 1999-ben lettek bajnokok. Igaz, 2003-ban ők nyerték az UEFA kupát, de azt is csak azért, mert Jürgen Kohler kb az uccsó meccsén kiállíttatta magát az első félidfőben...
Taiwo is volt u20-as vb harmadik legjobb játékosa (Messi és Obi Mikel mögött) bal hátvédként, aztán azóta sem nagyon robbant a bomba.
-
- Barça B
az a baj hogy nem értékelitek a fiatal játékosokat.. drenthe 20 éves de már most egy európai topcsapat meghatározó játékosa volt, azon kivül aztis elmondhatja magáról hogy az U20as EB legjobb játékosává választoták.. ( ráadásul ugy hogy nem kapu közeli játékos!! ) ennél több ajánló nemis kell..
és láttam hogy marcelot is szidta valaki.. ő biztos nem látta a real felkészülési mecseit.. oan esernyőcseleket mutatott be hoyg azthittem ott esek le a székről.. és hány éves?
most lett 19
)))
és láttam hogy marcelot is szidta valaki.. ő biztos nem látta a real felkészülési mecseit.. oan esernyőcseleket mutatott be hoyg azthittem ott esek le a székről.. és hány éves?

Real Madrid:
"A 20. század legjobb csapata"
"A 20. század legjobb csapata"
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én már odaadnám 10-ér is, simán, csak menjen, nem kell ennyi támadó a csapatba, és csak a helyet foglalja...
amúgy meg a Milan 4 milkát ajánlott Mottáért... én odaadnám ennyiért, nekem nem ér többet, és ő is csak helyet foglal, meg fizetést.. szal gogogirls
amúgy meg a Milan 4 milkát ajánlott Mottáért... én odaadnám ennyiért, nekem nem ér többet, és ő is csak helyet foglal, meg fizetést.. szal gogogirls
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Azért a fizuját is kalkuláld bele, hiszen azt is plusz egy évig fizetni kell, és jövőre sem valószínű hogy többet adnának érte, hiszen egy évvel idősebb lesz, és valszeg idén sokat nem fog játszani. Nomeg az sem hiszem hogy bárkinek kell, hogy egész idény során sírjon amiért nem játszatják (tény hogy idén nem volt ezzel gond, de jövőre ez változhat).dickricsi írta:...Másrészről annyira nem vagyunk lépéskényszerben az eladását illetően (persze lenne benne ráció) ezért simán elkérhetnénk érte annyit, amennyiért vettük. (asszem 13 millába fájt akkor a csapatnak Smári) Nem kéne rajta pénzt veszítenünk és a West Ham nagyon szeretné őt.
Szóval szerintem megvenni volt hülyeség, már akkor sem nagyon értettem hogy miért tettük, persze valaki kellett arra a posztra, de úgy érzem lehetett volna jobbat találni.
/This time it's personal/