Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis szívesen védenék a válogatottban. Sokkal rosszabb nem lehetek, mint a többiekZozzy 5 írta:Nagyon jó ötlet, támogatnám.antiimperialista írta:Nem tudom, hogy vagytok vele, de én most Tóth Ivánt védetném a válogatottban! Remek formában van, Véghnél ő sem öregebb, és Fülöppel ellentétben ő legalább véd rendszeresen.
Ráadásul, annak ellenére, hogy első ránézésre milyen idétlen feje van, nagyon értelmesen beszél
A Premiershipban szereplő Burnley csaptában véd, a hétvégén 2-1-re verték a Gerával felálló WBA-t. Király végigvédte a meccset.Sharkinho írta:Itt Szhelyen van a Király sportcenrum, amit Ő csinált. Haverokkal ott szoktunk kosarazni, nyár elején láttuk. Ott edzett, néhányszor visszadobta a labdánkatLionel85 írta:Királlyal mi van? Rég hallottam felőle...
Itt Szhelyen van a Király sportcenrum, amit Ő csinált. Haverokkal ott szoktunk kosarazni, nyár elején láttuk. Ott edzett, néhányszor visszadobta a labdánkatLionel85 írta:Királlyal mi van? Rég hallottam felőle...
Nagyon jó ötlet, támogatnám.antiimperialista írta:Nem tudom, hogy vagytok vele, de én most Tóth Ivánt védetném a válogatottban! Remek formában van, Véghnél ő sem öregebb, és Fülöppel ellentétben ő legalább véd rendszeresen.
Ráadásul, annak ellenére, hogy első ránézésre milyen idétlen feje van, nagyon értelmesen beszél
Engem csak kicsit zavar,de zavarGame90 írta:Bocs, hogy "beszólok", de ez engem rohadtul zavar márfcbarcelonazsombi írta:aszt![]()
Aki nincs tisztában ilyenekkel, az inkább ne is fórumozzon...
Bocs, hogy "beszólok", de ez engem rohadtul zavar márfcbarcelonazsombi írta:aszt